Atma niyaz i
Hocam eğer çocuğunuz üzülüyor ise ona söyleyin 15.000tl ye minecraft için verilmez yayıncı olucaksa belki .d ve şöle bi durum var benim pc de 4gb ram 256mb ekran kartı 1.6ghz işlemcş var fazla şey istemesin 20k bütçe varsa 7-8k ya pc alın 5k ya nintendo switch artanıylada eğlenceli vakit geçirin çocuğunuz gta 10 oynamıyacak zaten minecraft oynıcak 8k lık bir pc dede 10 fps alabilir fazlası zarartamam oğluma dedim bana böyle dedi rtx istiyorum ama 1.000 fps razer için akıcı oynamak istiyorum kasa rgb ışıklı olsun işletim sistemi windows 10 istiyorum dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çocuğum var eski bilgisayarla nasıl oynayacak üzülüyor ağlıyorben de üzülüyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi de amd ryzen istiyor çocuğum
Troll konu hocam.İlk olarak minecraft 1000 fps olması çok çok zor, olursa da yırtılma vb. şeyler olmadan olmaz. İkincisi Mincraft oynanacak ise 15.000 tl gerek yok. 10.000 tl bütçe ile monitör klavye mouse kulaklık dahil mincraft'ta rahat 200 fps alacak sistem toplanabilir. Üçüncü zaten 1000 tl sistem toplasanız da Windows 10 olacak neden Windows 10'a takıldınız?
Dördüncü olarak illa ki RGB fanlar ile gelecektir o bütçede seçilecek bir kasada. İsterseniz ek olarak RGB fan alırsınız.