S10 lite mı iPhone Xr mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HK_38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HK_38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hemen konuya giriyim sıfır Samsung Galaxy S10 lite mı (SD 855 var) yoksa ikinci el temiz Xr mı sizce hangisini daha uzun kullanabilirim ve hangisinden daha çok verim alırım şimdiden teşekkürler. Ve başka onerebileceginiz telefon varmı bütçe 4500 TL max

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Hemen konuya giriyim sıfır Samsung Galaxy S10 lite mı (SD 855 var) yoksa ikinci el temiz Xr mı sizce hangisini daha uzun kullanabilirim ve hangisinden daha çok verim alırım şimdiden teşekkürler. Ve başka onerebileceginiz telefon varmı bütçe 4500 TL max
Mi 9T Pro'ya da bakabilirsiniz. Bu ikisi arasından ise verimlilik ve uzun kullanım olarak düşünüldüğünde XR öneririm.

M

Murat Burç

SDN Okuru
S10 Lite'ın bu fiyat bandında rakibi yok. Geçiniz. S9 Plus falan denilmiş güldürmeyin. 855 bile tek başına S9 Plusu gömmek için bir sebep.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Mono hoparlör, ip sertifikası yok,arka plastik,ön gorilla glass 3+, kablosuz şarj yok.
Hala o fiyata rakibi yok diyorsun?
Super Amoled ekran 4500 mah pil, 25 watt (45 watt olabilir emin değilim) kutu adaptörü. Kutudan 25 çıksa bile 45 watt desteği var.

OİSli 48 MP büyük sensörlü kamera ki bugün Android tarafında Samsung kadar iyi video çeken bir iki firma ancak var.

Snapdragon 855, Samsung arayüzü, Samsung işlevselliği, 8gb ram 128gb depolama çift sım 1 tb hafıza kartı desteği.

Bu özelliklerin hiçbiri bu bantgaki cihazlarda yok.

Suya dayanıklılığın zerre önemi yok. Yekpare kazaların hepsi su geçirmez.
Hiçbirini suya sokup da çekim yapmanı önermiyor firmalar. Su geçirmez cihaz su aldığında garanti hiçbir firmada geçerli değil.

Kablosuz şarj zerre miktarda önemli değil.10 watt, 15 watt kablosuz şarjın 4500 mah pili doldurması zulüm. Apple gibi 18 watt dandik şarja mahkum değil. 45 watt adaptörü takar 40-50 dakikada fullersin cihazı.

Gorilla glass 5 olunca daha dayanıklı olmuyor. 3 ve sonrası neredeyse eşit. Neredeyse hepsi kelime oyunu. Dğşürürsen kırılır. Bu kadar basit.

Saydığın özelliklerin neredeyse hepsi bomboş ve gereksiz özellikler. 100 adamdan 1i bile kablosuz şarj kullanmıyor.

Ben 30 watt adaptör ile 3800 mah 7tyi 50 dakikada fulluyprum. Enayi miyim kablosuz şarjın eziyetin çekecek?

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Galaxy S10 Lite öneririm

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Kesinlikle S10 lite.İphone xr tuğla görünümlü tasarımı,leş ekranıyla Apple kalitesine yakışmayan bir cihaz.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Mi 9T Pro ois ve hızlı şarj dışında aynı. Arkası da plastik değil en azından 5k verilen cihazda premium hissi var. Batarya konusunda samsung'un çöp olduğunu biliyoruz zaten. Bir kaç aya günü çıkarmamaya başlar. Sen rakipsiz diyorsun. Mi 9T Pro varken
Bu kadar taraflıyken hala Samsung bölümünde yazmanız içler acısı. Neyse siz hala Xr'ın ekranına iyi demeye ve bir tuğladan bozma olmasına rağmen övmeye devam edin :)

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Özelliklerine bakılacak olursa adı ona pek yakışmıyor olsa da bu fiyat bandında rakipsiz denilebilir. Eğer hissiyatı pek fazla önemsemiyorsanız alın gitsin. Çok kötü yorumlar alacağımı bilsem de söylemeden geçemeyeceğim. Şahsen ben telefonda tasarıma ve malzeme kalitesine çok değer veririm. Eğer pil kısmından feragat ederseniz S10e de olabilir gibi geliyor.
Bir de güncelleme işi var aslında. Bilenler bir yazarsa iyi olur bu cihaz amiral gemisi mi orta-üst segmnet mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Metinde XR dahi geçmiyor.

Taraflılar çok belli oluyor.
Bu sizinle ilk tartışmamız değil. Olur da bi anda Xr'ı filan savunursanız -kerelerce oldu- mazallah erken yanıt olsun dedim.

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Özelliklerine bakılacak olursa adı ona pek yakışmıyor olsa da bu fiyat bandında rakipsiz denilebilir. Eğer hissiyatı pek fazla önemsemiyorsanız alın gitsin. Çok kötü yorumlar alacağımı bilsem de söylemeden geçemeyeceğim. Şahsen ben telefonda tasarıma ve malzeme kalitesine çok değer veririm. Eğer pil kısmından feragat ederseniz S10e de olabilir gibi geliyor.
Bir de güncelleme işi var aslında. Bilenler bir yazarsa iyi olur bu cihaz amiral gemisi mi orta-üst segmnet mi ?

Bu sizinle ilk tartışmamız değil. Olur da bi anda Xr'ı filan savunursanız -kerelerce oldu- mazallah erken yanıt olsun dedim.
Yeri geldiğinde savunuyorum ama ne konuda savunduğuma dikkat etmişsinizdir umarım. Önceden kullandığım için ekranın abarttığınız kadar kötü olmadığına itiraz ettim ben. Bu konuda da s10 lite mı XR mı diye sormuştu. Kriterleri ise uzun kullanım ve verimlilikti. Bu iki konu göz önüne alındığında XR'ı zannımca bir çok kişi önde görecektir. Haksız mıyım?

Reaksiyon puanı
6,371
Kesinlikle S10 Lite.

Xr da 828x1792 çözünürlük var. Ayrıca 324 PPİ ekran piksel yoğunluğu var ama ekranı küçük olduğu için pikselleri saymazsınız merak etmeyin.

Ama S10 Lite fiyatına göre çok iyi bir cihaz. O yüzden S10 Lite.

furkankaraca_SDN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
129
Aslında biraz elma mı armut mu sorusu gibi. Ben olsam temiz Xr alırdım. Ancak kamera ve ekran deneyim S10 Lite'da çok farklı