Ben mouse a vurduğum da bu sorun çıkmıştı şu an başka mouse kullanıyorum hiç düştü mü ?Mouse'taki tekerleği yukarı aşağı kaydırırken, sayfa bazen rastgele olarak ters yöne gidiyor. Mesela sayfada yukarı gidiyorum, tekerleği peş peşe hızlı hızlı yukarı kaydırıyorum. Aniden rastgele ters yöne gidiyor. Bu sorun format attıktan sonra ortaya çıktı. Bu arada başka bir mouse ile denemem çok mantıklı olmaz. Çünkü dün sorun olmuyordu. Dün gece format vs. attım sorun o zaman ortaya çıktı. Önerilerinizi bekliyorum.
TamamHayır düşmedi. Belki de mouse'tan kaynaklıdır. Ekran videosu çekeceğim az sonra.
Büyük ihtimalle mouse da bir sıkıntı var
Konu ile alakasız ama bu XP benzeyen ama her türlü programı kaldıran işletim sistemi ve temasının ismi nedir?
Teşekkür ederim. Bende de XP var da bu temaya çok benziyor ama spotify, camtasia, discord hiç bir şey inmiyor.; seviyorum da bu temayı. Ondan geçeceğim herhalde windows 7'ye. Tekrardan teşekkür ederim.Mesajınızı şimdi gördüm. Windows 7 teması bu. Sistemin kendisinde var.
Ekli dosyayı görüntüle 97590
Ekli dosyayı görüntüle 97591
Görünüşten çok aero temadan çok daha seri çalışır sisteminiz . Kaliteden ödün vererek sade gösterimlerle işlemci kullanımını ve arka plan ram kullanımını düşürüyor .Teşekkür ederim. Bende de XP var da bu temaya çok benziyor ama spotify, camtasia, discord hiç bir şey inmiyor.; seviyorum da bu temayı. Ondan geçeceğim herhalde windows 7'ye. Tekrardan teşekkür ederim.