hakgun
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 146
Merhaba Msi Optix MPG27CQ monitör kullanıyorum ve ekranın sol üstünde bir siyah kutucuğun içinde beyaz yazıyla 60 yazıyor ve nasıl bunu kaldıracağımı bilmiyorum
teşekkürler sayenizde kalktıMonitörünüzün arkasında bulunan menü tuşu ile "yenileme hızı" vb. yazan kısmını kapatmanız gerekiyor.
sizdemi msi monitör kullanıyorsunuz?Monitörünüzün arkasında bulunan menü tuşu ile "yenileme hızı" vb. yazan kısmını kapatmanız gerekiyor.
henüz bi pc toplamadım laptopu bağladım monitöre yakında alacağım bi toplama pcBu arada 60 değil 144 yazması gerekiyordu ekranı 60hz kullanıyorsunuz şuan.
Keşke sizin gibi bir monitörüm olsa, henüz daha bir sistemim mevcut değil. ASUS N56VZ dizüstü cihazım var..sizdemi msi monitör kullanıyorsunuz?
peki nereden biliyorsunuz bu monitörün arkasında bir düğme olduğunuKeşke sizin gibi bir monitörüm olsa, henüz daha bir sistemim mevcut değil. ASUS N56VZ dizüstü cihazım var..
Kullanmış olduğunuz monitör iyi bir monitör..
Daha önce bir kaç videosunu izlemiş ve araştırmamı yapmıştım.peki nereden biliyorsunuz bu monitörün arkasında bir düğme olduğunu
Bu arada Donanım - (yeniden) 5000-6000 TL'ye pc toplama bu linkteki konuda bi pc önerisi istemiştim ve VECTORRR isimli birisi atmıştı fakat harddisk yok şimdi her türlü harddisk olurmu yoksa uyumlumu olması gerekiyorDaha önce bir kaç videosunu izlemiş ve araştırmamı yapmıştım.
HDD önemli değildir, o kişiye bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Sistem yanına (beğendiyseniz) bir tane HDD almanız depolama konusunda size yardımcı olacaktır.Bu arada Donanım - (yeniden) 5000-6000 TL'ye pc toplama bu linkteki konuda bi pc önerisi istemiştim ve VECTORRR isimli birisi atmıştı fakat harddisk yok şimdi her türlü harddisk olurmu yoksa uyumlumu olması gerekiyor
teşekkürler ama pek anlayamadım şimdi hertzi uyumlu olması vs. gibi durumlar yok demi hdd lerdeHDD önemli değildir, o kişiye bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Sistem yanına (beğendiyseniz) bir tane HDD almanız depolama konusunda size yardımcı olacaktır.
Tavsiye edilen sistemde zaten SSD tavsiyesi sunulmuş, HDD etkilemez sisteminizi..teşekkürler ama pek anlayamadım şimdi hertzi uyumlu olması vs. gibi durumlar yok demi hdd lerde
teşekkürlerTavsiye edilen sistemde zaten SSD tavsiyesi sunulmuş, HDD etkilemez sisteminizi..