caresizadam
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
direk konuya geçiyorum arkadaşlar 8-9 kişilik bir üniversite arkadaş grubumuz var kızlı erkekli. 3 yıldır beraberiz ve tanışma sebebimiz en yakın erkek arkadaşımın bu kızlardan birine duyduğu hoşlantıydı ve bu sayede tanıştık onların grubu bizim grubumuz falan bir araya geldik ve bir arkadaş ortamı kuruldu. bir müddet sonra en yakın arkadaşım söyleyemedi sevgisini ve yeni bir sevgili yaptı. Bu sebeple ilişkisini kesti ve grupta dağılmalar yaşandı ve benimde onla aram başka sebeplerden ötürü biraz bozuldu eski samimiyetimiz kalmadı. bir müddet sonra benim bu kıza karşı hislerim oluşmaya başladı gittikçe de arttı. Artık dur diyemiyorum hep beraber vakit geçiriyoruz 5-6 li grup halinde ve artık 6 ay oldu resmen ona ben aşık oldum. elimden gidicek diye çok korkuyorum. Ama söyleyemiyorum hem onun beni arkadaş olarak görmesi hem de arkadaşımın önceden onu sevmesi beni çıkılmaz bir işin içine sokuyor. Artık kaldıramıyorum psikolojim bozuldu ne yapmam gerektiği hakkında fikirlerinizi bekliyorum..