S6 telefonda açılmama problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mach1nx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mach1nx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba, bugün telefonu kullandım ve bir köşeye bıraktım. Herhangi bir darbe veya düşme gibi bir problem olmadı fakat nedense telefon kapanmış ve hiçbir şekilde tepki vermedi. En sonunda ses kısma+home+güç tuşları kombinasyonu ile Odin Mode olarak açıldı daha sonra Odin Mode'dan çıkarak telefonu normal olarak açabildim. Şuan da herhangi bir problem yok ama neden yapmış olabilir?

mach1nx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Cihaz tetiklenmemiş olabilir mi?
Güç tuşu açmamış olabilir mi diye anladım yanlışsa düzeltin. Öyle birşey olsaydı en azından telefonu şarja taktığımda şarj göstergesi vs. gelirdi oda olmadı ve tetiklenmeden dolayı olduğunu sanmıyorum.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Bazen oluyor öyle. Geçen ay da arkadaşımda A3 2016 vardı onda da olmuştu böyle. En son biz de sorunu Download modu açarak çözdük.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Güç tuşu açmamış olabilir mi diye anladım yanlışsa düzeltin. Öyle birşey olsaydı en azından telefonu şarja taktığımda şarj göstergesi vs. gelirdi oda olmadı ve tetiklenmeden dolayı olduğunu sanmıyorum.
Anakart tetiklemesinden bahsediyorum, belirli bir komutu almadan cihazın çalışmamasıdır, bazen USB Jig ile çözüme de kavuşabilir.