M
Murat Burç
SDN Okuru
Ooo heyecanı kaçar yahu.3 hafta bekleyeceksınız malesef corona tatili var![]()
Sana bir fısıltı. Dönem bitti. 5 ay bekleyeceksin.

Ooo heyecanı kaçar yahu.3 hafta bekleyeceksınız malesef corona tatili var![]()
Bekleyeceksin. 97 oldu vaka.deme oyleeee
Mesaj otomatik birleştirildi:
zar zor cesaret topladım
o zaman ki hareketlerinden anlaşılıyorda sımdı hıc konusmuyoruz ya kafasında bitirmişseBence kıza açılmalısın. Hareketlerine bakarsak anlaşılıyor bence seni sevdiği. Gelişmeleri yazabilirsen aşırı memnun kalırım doğrusu...
Mart 14 2015 tanışdım 3 gün sende çok hoşlanıyorum dedim ve senle evlencem dedim güldü ve tokat attımerhaba arkadaslar uni 3.sınıftayım 2 yılldır hoslandıgım bır kız var ama acılıp acılmama konusunda cok kararsız kaldım sızlerın fıkırlerını almak ve tecrubelerınızden faydalanmak ısterım durumu soyle ozetlıyeyım sizlere; Uni 1. sınıftayken dıkkatımı cektı arkadaşlarla okul bahcesınde dolasırken bır kac kere göz göze denk geldik daha sonra onunla aynı sınıfta oldugumu ogrendım bunlar ılk baslarda on sırada otururken daha sonraları arkadaşıyla surekli bizim arka sıramızı oturmaya basladılar sanki konusmak ister gibi dusundugum gibi de oldu zaten aradan 2 3 hafta gectıkten sonra konusmaya basladık onunla pek sohbetım olmazdı soguk davranrdı ama arkadasıyla baya sohbetimiz vardı arkadaşıylada ne zaman konussam bana mutlaka ondan bahsederdi sürekli hoslandıgım kızı on plana cıkarmaya calısıyordu ne zaman farklı bır konu acsam sureklı ondan bahsederdi yada konuyu ona getirirdi ben de boyle olunca acılmayı dusundum kızla wp den konustugumuzda sıcak davranıyordu nerdesın napıyorsun dedıgımde hanı bir insan nasıl erkek arkadasına yada kız arkadasına hesap verır ya o sekılde yazıyordu bana ama reel e gecınce soguk davranyordu okulda olsun dısarda olsun 1 gun sıcak davransa 2 gun soguk bırde ben ona yazmadan o bana yazmıyordu bu durum canımı sıkmaya basladı bende uzak durmaya basladım ve acılmaktan vazgectım arkadasıyla aramız biraz kotu oldu artık selamlasmamaya bıle basladık aradan 2 yıl gectı ama hala ona karsı bıseyler hıssediyorum hala arada goz goze gelıyoruz arkadası erkek arkadaş yaptı ama bız hala aynıyızı o da bende sap sap duruyoruz unutmayı cok denedım ama basaramadım aynı sınıfta aynı ortamda olunca oyle kolay olmuyor bazen yanından gecınce arkadasıyla yuksek sesle konusmaya calısıyor sankı dikkat cekmek için ama emın olamıyorum bana karsı duygularından emın olmadan da adım atmak istemiyorum bılmıyorum ne yapacagımı yardımcı olursanız cok tesekkur ederim..
cevabınız ıcın cok tesekkur ederım deneyecegım ve sızın adınıza cok sevdındım bır omur boyu mutlu olun ınsallah yalnız hep su mesaj konusu,benle hıc konusmaması ve onceleri aramız iyiken bile ben konusmadan konusmaması cok aklıma takılıyor 1 gun olumlu dusunuyorsam dıger gun olumsuz dusundurtuyor beni cok kararsız bıraktı yoksa ben ılk tanısmadan 1 hafta ıcerisinde acılacaktımMart 14 2015 tanışdım 3 gün sende çok hoşlanıyorum dedim ve senle evlencem dedim güldü ve tokat attı
arkasında 1 hafta falan görüşmedik sonrasında kendisi İst davet ettım ve geldi gezdik dolaştık oda düşün karar verdi ve sonunda kabul etti Aileler tanışdı anlaştık
1 Ağustos kız isteme oldu
23 ağustos nikah nişan bir arada yapıldı ve eşim ile 5 yıl oldu Allah şükürler olsun bende sana bir abi tavsiyesi korkma çık karşına seni seviyorum senle evlenmek istiyorum de hiç geri adım atma kızlar cesur erkekleri ister ve severler
Naz yapıyor dostum naz naz kızlar böyledir bakıyor sana cesur mı değilmi diye.cevabınız ıcın cok tesekkur ederım deneyecegım ve sızın adınıza cok sevdındım bır omur boyu mutlu olun ınsallah yalnız hep su mesaj konusu,benle hıc konusmaması ve onceleri aramız iyiken bile ben konusmadan konusmaması cok aklıma takılıyor 1 gun olumlu dusunuyorsam dıger gun olumsuz dusundurtuyor beni cok kararsız bıraktı yoksa ben ılk tanısmadan 1 hafta ıcerisinde acılacaktım![]()
öylemi diyorsunuz ciddenNaz yapıyor dostum naz naz kızlar böyledir bakıyor sana cesur mı değilmi diye.
korkma en fazla 1 tokat yersin![]()
bende açıl silmesi birşey ifade etmez anlama yükleme boşunaöylemi diyorsunuz ciddenama telefon rehberinden beni silmesi bunun gibi seyler de var ve suan etrafında baya erkek var (arkadaş olduklarını dusunuyorum)bunlara ragmen acılmalımıyım
![]()
haklı olabilirsiniz ama yinede insan karsıdanda bir adım bir umut bekliyor ki cesaret edip konusalımbende açıl silmesi birşey ifade etmez anlama yükleme boşuna
hocam 3 senedir fitness yapıyorsun özgüvenin benden daha fazla artık git konuş şu kızla yoksa ben gidip senden hoşlanıyorum benimle çıkar mısın diyecem yeter daaaaahaklı olabilirsiniz ama yinede insan karsıdanda bir adım bir umut bekliyor ki cesaret edip konusalım![]()
açılacagımda mesajla olmaz yüzyüze olması lazımAçılacan mı la koy artık kafaya yakip ediyorum konuyu
işte kolay olmuyor oylehocam 3 senedir fitness yapıyorsun özgüvenin benden daha fazla artık git konuş şu kızla yoksa ben gidip senden hoşlanıyorum benimle çıkar mısın diyecem yeter daaaaa![]()
Hocam bu hayatta cesur olan kazanır sizde biliyorsunuz konuşmazsınız kendinizi yiyip bitirmekten başka bir şey olmaz bu arada corona push up challenge yaptım 11 tekrar yapabildim daha da yapardım da çok zorlamak istemedim 7-8.tekrarda omuzlar yandı çok iyi hissettimaçılacagımda mesajla olmaz yüzyüze olması lazım![]()
malum corona tatili okul dısındada göremıyorum zaten memleketine gitmiştir okulun açılmasını beklıcez
Mesaj otomatik birleştirildi:
işte kolay olmuyor oyle![]()
üniversiteye gireli 3 sene oldu benimde halen sevgilim yok hazırlıktayken hoşlandığım bir kız vardı ama bana yüz vermedi kendi kaybederBenimde sevdiğim biri var ama açılamıyorum![]()
![]()
konusacagımHocam bu hayatta cesur olan kazanır sizde biliyorsunuz konuşmazsınız kendinizi yiyip bitirmekten başka bir şey olmaz bu arada corona push up challenge yaptım 11 tekrar yapabildim daha da yapardım da çok zorlamak istemedim 7-8.tekrarda omuzlar yandı çok iyi hissettim
ah ahh kelin ilacı olsa basına sürerdiBenimde sevdiğim biri var ama açılamıyorum![]()
![]()
işte bende o yüzü beklıyorum karsıdan ama yorumlarınıza göre almısımda farkında degılmısım o yüzden acılıcamüniversiteye gireli 3 sene oldu benimde halen sevgilim yok hazırlıktayken hoşlandığım bir kız vardı ama bana yüz vermedi kendi kaybeder
YENİLMEYİ KABUL EDEBİLİRİM AMA DENEMEMEYİ ASLA
kardeşim bigun aksam cagır biyere bi cay kahve için beraber ondan sonra yürüyün biraz ondan sonra söyle böyle böyle de seni seviyorum gibisinden yanı içine kapanarak hiç bisey olmaz en azından denedim dersin yazdıgını okudum anladıgıma göre sizin iş olur hadı hayırlısımerhaba arkadaslar uni 3.sınıftayım 2 yılldır hoslandıgım bır kız var ama acılıp acılmama konusunda cok kararsız kaldım sızlerın fıkırlerını almak ve tecrubelerınızden faydalanmak ısterım durumu soyle ozetlıyeyım sizlere; Uni 1. sınıftayken dıkkatımı cektı arkadaşlarla okul bahcesınde dolasırken bır kac kere göz göze denk geldik daha sonra onunla aynı sınıfta oldugumu ogrendım bunlar ılk baslarda on sırada otururken daha sonraları arkadaşıyla surekli bizim arka sıramızı oturmaya basladılar sanki konusmak ister gibi dusundugum gibi de oldu zaten aradan 2 3 hafta gectıkten sonra konusmaya basladık onunla pek sohbetım olmazdı soguk davranrdı ama arkadasıyla baya sohbetimiz vardı arkadaşıylada ne zaman konussam bana mutlaka ondan bahsederdi sürekli hoslandıgım kızı on plana cıkarmaya calısıyordu ne zaman farklı bır konu acsam sureklı ondan bahsederdi yada konuyu ona getirirdi ben de boyle olunca acılmayı dusundum kızla wp den konustugumuzda sıcak davranıyordu nerdesın napıyorsun dedıgımde hanı bir insan nasıl erkek arkadasına yada kız arkadasına hesap verır ya o sekılde yazıyordu bana ama reel e gecınce soguk davranyordu okulda olsun dısarda olsun 1 gun sıcak davransa 2 gun soguk bırde ben ona yazmadan o bana yazmıyordu bu durum canımı sıkmaya basladı bende uzak durmaya basladım ve acılmaktan vazgectım arkadasıyla aramız biraz kotu oldu artık selamlasmamaya bıle basladık aradan 2 yıl gectı ama hala ona karsı bıseyler hıssediyorum hala arada goz goze gelıyoruz arkadası erkek arkadaş yaptı ama bız hala aynıyızı o da bende sap sap duruyoruz unutmayı cok denedım ama basaramadım aynı sınıfta aynı ortamda olunca oyle kolay olmuyor bazen yanından gecınce arkadasıyla yuksek sesle konusmaya calısıyor sankı dikkat cekmek için ama emın olamıyorum bana karsı duygularından emın olmadan da adım atmak istemiyorum bılmıyorum ne yapacagımı yardımcı olursanız cok tesekkur ederim..
acıldıktan sonra sonucu yaz kardesım burayakardeşim bigun aksam cagır biyere bi cay kahve için beraber ondan sonra yürüyün biraz ondan sonra söyle böyle böyle de seni seviyorum gibisinden yanı içine kapanarak hiç bisey olmaz en azından denedim dersin yazdıgını okudum anladıgıma göre sizin iş olur hadı hayırlısı
işte corona sagolsun tatilden dolayı memleketine gitti aynı yerde yasasak eyvallah dediğini yapardımkardeşim bigun aksam cagır biyere bi cay kahve için beraber ondan sonra yürüyün biraz ondan sonra söyle böyle böyle de seni seviyorum gibisinden yanı içine kapanarak hiç bisey olmaz en azından denedim dersin yazdıgını okudum anladıgıma göre sizin iş olur hadı hayırlısı
bencede oyle olursa daha guzel olur ancak zaman gectıkce hersey degısıyor insanlara güven olmuyor konusmadan tanımadan nasıl evlenebiliriz kiHaram olan sevgili yerine yaşını bekleyip helal olan evliliği tercih etsen güzel olur. Müslüman olarak görevlerimizi yerine getirmeliyiz
Haklısın ama zaman geçtikçe yaşımız da geçiyor sap mı kalalım benimde çevremdeki insanlara güvenim yok konuşmadan tanımadan helal olan evliliği nasıl tercih edelim ?Haram olan sevgili yerine yaşını bekleyip helal olan evliliği tercih etsen güzel olur. Müslüman olarak görevlerimizi yerine getirmeliyiz
bencede oyle olursa daha guzel olur ancak zaman gectıkce hersey degısıyor insanlara güven olmuyor konusmadan tanımadan nasıl evlenebiliriz ki
sevgili aramıyoruz dostum sen yanlıs anlamıssın biz hayat arkadası arıyoruz 1 tane olsum omurluk olsun diyoruzmadem insanlara güven olmuyor neden sevgili olmayı tercih ediyorsun. sonuçta sevgili demek insan demek.
İnsanları tanımadan nasıl evliliği tercih edelim konusuna gelecek olursak :
Evlilik öncesi görüşmenin sınırı nedir? Bu konu hakkında İhsan Şenocak Hocamızın konuşmasını dinleyin..
sunuda eklıyım sınırları asmadıgımız surece sorun olacagını dusunmuyorummadem insanlara güven olmuyor neden sevgili olmayı tercih ediyorsun. sonuçta sevgili demek insan demek.
İnsanları tanımadan nasıl evliliği tercih edelim konusuna gelecek olursak :
Evlilik öncesi görüşmenin sınırı nedir? Bu konu hakkında İhsan Şenocak Hocamızın konuşmasını dinleyin..
cevabınız ıcın tesekkurler oyle yapacagım ?Kendine güven açıl sonuçta reddetse bile kaybedecek birşeyin yok herşey olacağına varır
reis sende artık açıl şu kıza konu kapansın kaç gündür takip ediyorum konunu hiç mi ilerme yokcevabınız ıcın tesekkurler oyle yapacagım ?
Hadi bakalım hakkında hayırlısı dediğim gibi reddetse bile hayırlısı buymuş de sıkma canınıcevabınız ıcın tesekkurler oyle yapacagım ?
reddetse bile daha güzel kız çıkar karşısına dünyadaki tek kız o mu ?Hadi bakalım hakkında hayırlısı dediğim gibi reddetse bile hayırlısı buymuş de sıkma canını![]()
Doğru söylüyorsun ama bazı insanlar kendilerini şartlaya biliyor ben sadece arkadaşı motive etmek için söyledim sonuçta illa kendine uygun birini bulacaktırreddetse bile daha güzel kız çıkar karşısına dünyadaki tek kız o mu ?
en azından denedim der yoluna bakar sadece bir kız için kendimizi şartlamamak gerek
Bende 2 sene öncesine dek kendimi şartlıyordum hukuk okuyan bir kızdan hoşlanıyordum ınstagramda dm'den konuşuyorduk telefon numarasını vermedi bile gerek yok diye naz yaptı neyse yazdığım attığım mesaja cok geç cevap veriyordu bende dayım ile bu durumu konuştum kızın beni sallamadığını anladım yolda görsem merhaba merhaba diyeceğim biri olmaktan öteye gidemiyor bende yol verdim 2 yıldır kızı okulda görmüyorum bile zaten instagramdan da unf yapmışDoğru söylüyorsun ama bazı insanlar kendilerini şartlaya biliyor ben sadece arkadaşı motive etmek için söyledim sonuçta illa kendine uygun birini bulacaktır