Sd kartımdaki veriler kayboldu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan şüşi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

şüşi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6-7 senelik verilerimin olduğu bi sd kartımdaki verilerin yüzde sekseni şuanda görünmez durumda üstelik her şey bi anda oldu(silmediğime eminim) telefonum ise sd kartı bile algılamaz oldu telefonda sıkıntı yok çünkü başka sd kart denedim ve bi sorun yok.Büyük ihtimal sd kart çok sıkıntılı ama garip olan sadece bazılarının hala var olup baılarının olmaması.Easeus gibi çeşitli programlar denedim tarayınca hepsi var olan dosyalarda gözüküyor ama bilgisayarda hepsi gözükmüyo program aracılığıyla kurtarmak istedim ama programlar çok para istiyor.En azından deneyebileceğim başka bişi yok mu?lütfen yardım edin :(

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
SD kartın içi dolu gözüküyor ise PC ile görüntülemeyi deneyin.
SD kartı bilgisayara bağladıktan sonra verileriniz gözükmüyorsa sağ üst köşede bulunan arama kutusuna " . " (nokta) koyun ve arayın.
Aramanın bitmesine gerek yok bulduğu herhangi bir dosyaya sağ tıklayıp dosya konumunu görüntüle diyin.
Kayıp dosyalarınız çıkmazsa aynı işlemi başka dosyalara uygulayıp dosya konumlarına erişmeyi deneyin.

şüşi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediklerinizi yaptım dosyalara baktım ama maalesef bulamadım.Ama sonu chk li bisürü dosya var acaba sd kartta hata oluşup veriler mi bozuldu?Found.000 adlı bi dosya oluşmuş yani bunla bi alakası var mı?

misty rosetta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,371
Dediklerinizi yaptım dosyalara baktım ama maalesef bulamadım.Ama sonu chk li bisürü dosya var acaba sd kartta hata oluşup veriler mi bozuldu?Found.000 adlı bi dosya oluşmuş yani bunla bi alakası var mı?
Ekran görüntüsü atar mısınız?

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Cihaz çalışır durumdayken beklenmeyen kapanmalar bu tür hatalara neden oluyor.
Kartı hatalara karşı taratmanız gerekmekte.

chkdsk X: /f
X'i sd kartınızın sürücü harfi olarak değiştirin.

misty rosetta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,371
Cihaz çalışır durumdayken beklenmeyen kapanmalar bu tür hatalara neden oluyor.
Kartı hatalara karşı taratmanız gerekmekte.

chkdsk X: /f
X'i sd kartınızın sürücü harfi olarak değiştirin.
Cmd (yönetici olarak) açıp bu komutu oraya yazacaksınız.