Muhterem Nur hayatını kaybetti

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Müslüm Gürsesin hayat arkadaşı Muhterem Nur bu sabah tedavi gördüğü İstinye Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Türk sinema oyuncusu ve şarkıcı olan Muhterem Nur'un gerçek ismi Aysel Kısa Akbaş.

Muhterem Nur hayatını kaybetti

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Eşine kavuştu sonunda, Allah rahmet eylesin.

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
Çok büyük aşk yaşamışlar sanırım
Dile kolay 27 yıl evlilik karşılıklı sevgi ve saygıyı yitirmeden tam 27 yıl hatta Müslüm Gürses öldükten sonra bir tv programında şu sözleri sarf etmişti Muhterem Nur hanım; "Mezarı çift kişilik aldım. Ölür ölmez beni onun yanına götürsünler diye... Ne güzel bir şey kemiklerimiz birlikte çürüyecek. Benim için 'Sevdiğine gitti' diyecekler. Hayatımı tamamen ona kavuşmaya programladım."

FurkanD

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Allah Rahmet Eylesin Çok Büyük Aşktı Eşine Kavuştu Sonunda....

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Müslüm Gürses muhterem nur a şiddet de uygulamış ama...

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
Müslüm Gürses muhterem nur a şiddet de uygulamış ama...
Öyle ama bir insanı herşeyiyle sevmek böyle birşey işte gerçek sevgi ne olursa olsun o insandan vazgeçmemektir onu her haliyle kabul etmektir. (kadına ve hayvana şiddete karşı bir insanım yanlış anlaşılma olmasın)

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Öyle ama bir insanı herşeyiyle sevmek böyle birşey işte gerçek sevgi ne olursa olsun o insandan vazgeçmemektir onu her haliyle kabul etmektir. (kadına ve hayvana şiddete karşı bir insanım yanlış anlaşılma olmasın)
Asla olmaması gereken bir şey bence ama onlar aşmış hatta affet şarkısı muhterem nur a yazılmış diye duydum doğru mu bilmiyorum

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Asla olmaması gereken bir şey bence ama onlar aşmış hatta affet şarkısı muhterem nur a yazılmış diye duydum doğru mu bilmiyorum
Bence tüm şarkıları Muhterem Hanım için bestelenmiştir.. Yoksa bu kadar insanın damarına işlemez.

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
Asla olmaması gereken birşey demişsiniz demek ki siz daha birini sevmemişsiniz...

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
Sevgiyle şiddet doğru orantılı değil ki ne alaka
Sevgiyle şiddet tabi ki doğru orantılı değil olmamalıda ama her insan istemeden sevdiği insanı kırabilir mesele sevdiğin insan seni kırsa bile onu sevmendir tıpkı Muhterem Nur hanım gibi ne kadar Müslüm Gürses'den şiddet görsede onu sevmiş gerçek sevgi bu işte... Benim fikrim bu yönde!?

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Sevgiyle şiddet tabi ki doğru orantılı değil olmamalıda ama her insan istemeden sevdiği insanı kırabilir mesele sevdiğin insan seni kırsa bile onu sevmendir tıpkı Muhterem Nur hanım gibi ne kadar Müslüm Gürses'den şiddet görsede onu sevmiş gerçek sevgi bu işte... Benim fikrim bu yönde!?
Katılmıyorum...

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Katılmayabilirsiniz ama sorarım size siz hiç mi birini kırmadınız ? Olaya benim anlatmaya çalıştığım boyuttan baksanız bana hak vereceksiniz ama neyse...
Birini kırmakla şiddet uygulamak arasında fark olduğunu düşünüyorum şiddetin hiçbir bahanesi ve nedeni olamaz

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
Birini kırmakla şiddet uygulamak arasında fark olduğunu düşünüyorum şiddetin hiçbir bahanesi ve nedeni olamaz
Olabilir belki psikolojik sorunları vardı adamın sonuçta kim ister birine şiddet uygulamayı benim değindiğim konuysa Muhterem Nur hanımın ne olursa olsun vazgeçmediği sevgisi ve bağlılığıydı nerelere geldik biraz daha uzatırsak karşılıklı çatışma içine gireceğiz birbirini tanımayan düşmanlar olacağız!? (Bir ara benim anlatmaya çaılıştığım pencereden bakmaya çalış lütfen)

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Olabilir belki psikolojik sorunları vardı adamın sonuçta kim ister birine şiddet uygulamayı benim değindiğim konuysa Muhterem Nur hanımın ne olursa olsun vazgeçmediği sevgisi ve bağlılığıydı nerelere geldik biraz daha uzatırsak karşılıklı çatışma içine gireceğiz birbirini tanımayan düşmanlar olacağız!? (Bir ara benim anlatmaya çaılıştığım pencereden bakmaya çalış lütfen)
Niye düşman olayım ya herkes farklı fikirlerde olabilir

Didem Ergin

Profesör
Reaksiyon puanı
2,343

Re-Atum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Keşke bugünlerde bir çok çiftin beraberlikleri için de aynı sevgiden söz edebilsek. Sevgi deyince artık sadece sex ve para anlaşılır oldu. Sex de bitecek para da bir gün. O zaman cıscıbıldak kalırsın.