Mi Band

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tahareno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tahareno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Selam Forum Üyeleri,

Uzun zamandır Mi Band 3 kullanıyordum sonra bi anda mi band 4 çıktı. Tema değiştirebilmemiz olayını sevdim peki daha fazla artı yönleri nelerdir? Yoksa kardeşime vereceğim mi band 3 ü ve 4 alacağım.

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,371
Selam Forum Üyeleri,

Uzun zamandır Mi Band 3 kullanıyordum sonra bi anda mi band 4 çıktı. Tema değiştirebilmemiz olayını sevdim peki daha fazla artı yönleri nelerdir? Yoksa kardeşime vereceğim mi band 3 ü ve 4 alacağım.
Açıkçası ben eskiden mi band 3 kullanıyordum, kaybettim. Daha sonra mi band 4 aldım. Şimdi mi band 3'ün sadeliğini arıyorum.
Keşke mi band 3 alsaymıştım.

aylmz07

Asistan
Reaksiyon puanı
84
Ben aldım eşime verdim Fiatı çok uygun.3 ile arasında pek fark yok sanırım.Renkli ekran artışı tabi.Bi de daha kibar.

tahareno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Açıkçası ben eskiden mi band 3 kullanıyordum, kaybettim. Daha sonra mi band 4 aldım. Şimdi mi band 3'ün sadeliğini arıyorum.
Bende keşke ekran koruyucusu alsaydım diyorum çizik var 1 tane
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de ben ilk çıktığında aldım global rom du türkçe yapmaya çok uğraşmıştım. Şimdi ara sıra bağlanamıyor ve cihaza bağlanma ekranı geldiğinde yine çince oluyor.