selfie de aynalama problemi

iamyunusturgut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler androidden ios a geçtim fakat şu selfie modunda aynalama sorununu düzeltemedim youtubede bir kaç videoda izledim fakat orada sadece seçtiğin fotoğraf üzerinden düzeltebiliyordu bunun kamera ayarı felan yokmu acaba

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Apple öyle seçenekler sunmuyor maalesef. Çektiğin fotoğrafı sonrasında düzeltmen lazım.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
beyler androidden ios a geçtim fakat şu selfie modunda aynalama sorununu düzeltemedim youtubede bir kaç videoda izledim fakat orada sadece seçtiğin fotoğraf üzerinden düzeltebiliyordu bunun kamera ayarı felan yokmu acaba
iphonelarda ayna modu maalesef yok.Appstoredan retrica,makeupplus gibi programlar yükleyip program üzerinden selfie çekersen ayna modu var.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Şu fotoğrafı çektiğin zaman ters halinde çıkmasından bahsediyorsun değil mi?

Ben de az önce araştırdım neden öyle bir gıcık özellik var diye...Meğer o ters çevrilmiş hali normalmiş ama fotoğrafı çekerken sorun olmasın diye çevirmişler. Normal olduğunu bugüne kadar hiç düşünmedim :)

Çözümü kolay. Adobe photoshop express gibi uygulama yükleyip oradan düzeltebilirsin.

iamyunusturgut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu fotoğrafı çektiğin zaman ters halinde çıkmasından bahsediyorsun değil mi?

Ben de az önce araştırdım neden öyle bir gıcık özellik var diye...Meğer o ters çevrilmiş hali normalmiş ama fotoğrafı çekerken sorun olmasın diye çevirmişler. Normal olduğunu bugüne kadar hiç düşünmedim :)

Çözümü kolay. Adobe photoshop express gibi uygulama yükleyip oradan düzeltebilirsin.
onu zaten telefondanda kendin düzeltebiliyorsun fotoğraflardan önemli olan kamerada öyle bir ayarın olması
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apple öyle seçenekler sunmuyor maalesef. Çektiğin fotoğrafı sonrasında düzeltmen lazım.
tamamdır çok sağolun