İnternet hakkında bir problemim var

SStruggle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum biliyorsunuzki yakın zamanda geforce now çıktı ve buda bazı internet sorunları göz önüne koydu.

Benim bu sorun için bir fikrim var. Not:İnterneti yeterli çekmeyenler için

Bir cihaz var bir parçasını modemin yanına takıyorsun bir parçasınıda bilgisayarın yanına takıyorsun ve internet çekiyor cihazın adını bilenler lütfen yazsın.

Ekli dosyalar

• cihaz.png
    cihaz.png
    45.6 KB · Görüntüleme: 153

SStruggle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
router yazınca modem çıkıyor benim anlatmak istediğim o değil

AynŞTAyn

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
99
Router özellikli repeater (Modem) arayın.

dipsit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Merhaba arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum biliyorsunuzki yakın zamanda geforce now çıktı ve buda bazı internet sorunları göz önüne koydu.

Benim bu sorun için bir fikrim var. Not:İnterneti yeterli çekmeyenler için

Bir cihaz var bir parçasını modemin yanına takıyorsun bir parçasınıda bilgisayarın yanına takıyorsun ve internet çekiyor cihazın adını bilenler lütfen yazsın.

Dediğiniz cihaz powerline kit fakat bu cihaz in sağlıklı çalışması için ev içinde aynı faz a takılması lazım ve elektrik hattınız da parazit düşük olması lazım. En iyi çözüm router olur modemden kablo çekip kablosuz ve kablolu dağıtım yapmasını sağlayabilirsiniz. Kablo çektikten sonra PC ye de çekebilirsiniz . Ayrıca diğer tavsiyem olarak da dual band destekli modem alırsanız ve kullandığınız PC de dual band destekli yaparsanız kablolu gibi hız alırsınız