Ekrem İmamoğlunun Tatil Eleştirilerine cevabı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OzkanK.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Az önce CNN- Türk İzlıyordum. Ve Ekrem İmamoğlunun 41 vatandaşımızın öldüğü depremin Hemen ertesi günü Erzurum'a kayak yapmaya gitmesi ve uzun süre tatil yapmasın eleştiriliyordu. Orda bir konu geçti ve Ekrem İmamoğlunun bu eleştirilere karşı "Benim Tarzım bu toplum buna alışacak ben alışılagelmiş bir siyasetçi değilim dediği iddia edildi". Bİr vatandaş olarak ALlah Allah bu kadar saçma sapanda bir söylemde bulunmamıştır heralde dedim ama bir baktım harbiden çeşitli haber sitelerinde var ve İddiayı söyleyen CHP'li birisi Barış Yarkadaş. ( Bu HDP tiyatrosunu izlemeye giden kişilerden birisi)

Ben Tatile giden birisini eleştirmem kaç gündür bu konuyu görüyom ama konu açmadım orada 41 kişi ölmüş yas var matem var Bakanlar orada sivil toplum örgütleri devlet millet seferber olmuş sen gitmezsin tercih meselesidir tabi ki. Ama lafa geldimi ben 16 milyonun belediye başkanının diyen birinin bu tutumunu ve söylemini nasıl değerlendiriyorsunuz. Bu açıklama bana çok ters geldi siz ne düşünüyorsunuz. Benim Tarzım bu toplum buna alışacak demesi hakkında ?
1580343166138.png

1580343182608.png

Son düzenleme:

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Harçlığını gönderen çocuktan utanır insan, sen herhangi biri değilsin ki. Tam bir dikta zihniyet kafası, emir veriyor topluma, buna alışın diye.
Alışmak isteyen yine oy versin.

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,896
Gelmesi muhtemel bahaneler: Ama o oraya bilerek gitti. Aslında kanal istanbul projesi hegele hügele bri dat dat cah cah cah daşgıli bri dat dat.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Çılgın la bu herif. Gözlerine bakınca herşeyi ben bilirim, herşeyi ben yaparım, siz kim oluyorsunuz gibi ve yukarıdan bakıyor.

Konuya gelecek olursak HDP'de bir kayıp olsaydı tahminen tatile gitmez HDP'ye giderdi. Mâlum borçları var kendilerine.

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Istanbulda sel oldugu zaman da soruyorlar ki neden tatilfeydiniz iste geleli bilmem kac ay oldu bu bilmem kacinci tatiliniz adam diyor ki benim cocuklarim var onlari dusunmek zorundayim onlarin aosyallesmesi onemli ft alan filan. Eyw abi onemli de o gun millet selde her seyini kaybetmis sen orda cocugunun geleceginden bahsedersen adama soverler. Sardaukar olaydi da bi savunaydi adami. Aytica kusura bakmayin adamin sima guven vermiyor

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Bir daha başkan mı olacak? gelmişken bu makama, tadını çıkarıyor işte.
Proje adamları her türlü olur, dert etme. Mevcut devlet rakibi olmadığı için kazanıyor bence. Ama bu kişilerin, kendilerine oy atan kısmı %100 kusurlu olduğunu bile bile atarlar. Çünkü onlar çağdaş, çünkü onlar modern, çünkü onlar en iyisi.
Atatürk'ün mirası yok oldu ama yapacak birşey de yok. Keşke Baykal başta olsaydı.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Cüneyt Özdemir bugün çok güzel açıklama yapmış. 2 dk lık videoyuda izlemenizi öneririm.
Orjinal Full halini izlemek içinde.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Sayın İMAMOĞLU diyor ki benim ergen oğlum var gençlik çağında falan filan. Yahu madem çok kritik dönemdesin bu kadar mühim niye o zaman kolları sıvadın bu işe. 1 yıl oldu mu ki bu adam yıllık izin hak edip habire haber oluyor tatilleri ?

Çekirdek aile için bu kadar tatil yapıp ara veriliyorsa ev reisi olduğu gibi koskoca İstanbul reisliği de düşünülürse 11 milyon daha büyük yük. Tatilden gelmemesi lazım.

Ama net eminim bu adam dbir şekilde şişirilip daha da yükseğe uçacak. Ama kazanacağını da düşünmüyorum kendi partisi körü körüne gitsede peşinden, rakip partinin oy kullanıcıları bu adamın bu hallerini görüp daha fazla oy verecek :)

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Seçim zamanı Ekrem İmamoğlunun meydanlara haber kanallarına çıkıp. İstanbul'un kaybedecek 1 dakikası bile yok acilen işe koyulacaz diye bas bas bağırıyordu.
Daha 1 yıl olmadan 2 kere 1'er hatalık tatile çıkmalar flan. Harbiden kaybedecek 1 dakikasi yokmuş ( Haftaları ayları varmış )

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Evet yapılan bu hareketler yanlış , başka bir zaman gidilebilir ama Türkiye'nin acı günlerin de bu olay yanlış..

Bu arada cumhurbaşkanı da senegale gitti belirtmek isterim :)

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Adam belediye başkanı ülkenin başkanı mı ki? Tatiline gitmeyecek. İyi hoş o da yurtdışı gezisine gitmedim mi?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bu arada cumhurbaşkanı da senegale gitti belirtmek isterim :)
Babasının hayrına mı gidiyor Senegal'e görende kum deniz güneş yapıyor sanacak.
Adam Libya meselesi için Cezaire gitti oradan diğer Arap ülkelerini ziyaret ediyor temaslar kuruyor ticari anlaşmalar yapıyor.
Bak yukardaki siteden Cumhurbaşkanının 3 gününe birde Ekrem İmamoğlunun 3 gününe bak. ( Erzurumda kayak yapmak)

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Ne yapsın İstanbul Belediye başkanı gidip Elazığ'da depremzedelerin başında mı beklesin? Artık dünyanın her yerinden hem tatilinizi yapabilir hem de işlerinizi yürütebilirsiniz, biraz fazla abartmadınız mı? Adam alt tarafı belediye başkanı cumhurbaşkanı değil! Ha cumhurbaşkanımız mı? o da (iş) gezisin de (yurtdışında)

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Abi madem bu adam cumhurbaskani degil niye elaziga gidiyor? Daha once ist buyuksehir belediye baskanlari afet bolgesine gitti mi iatanbul disindaki?

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Umarım Millet İttifak'ı E. İmamoğlu'nu CB Adayı olarak göstermeyi planlamıyordur aksi takdirde diğer alternatifleri gözden geçirmem gerekiyor.
Bu adam diğer Millet İttifak'ı başkanları gibi işiyle gündem olmuyor, varsa yoksa özel hayatı. Bu da bizi sıktı artık.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
siyasetçilerin bu tarz afet sonralarında o bölgelere gitmelerini köstek olmaktan başka bir şey olarak görmüyorum, zaten gerek yok gitmesine o gidince hizmet 3 e mi katlanacak? hayır. ayrıca ben bile yardımımı vergi vererek(hakkımla kazandığım paradan bile) yapıyorum, üstüne bağışta bulunmam. bu da o şekil.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Umarım Millet İttifak'ı E. İmamoğlu'nu CB Adayı olarak göstermeyi planlamıyordur aksi takdirde diğer alternatifleri gözden geçirmem gerekiyor.
Bu adam diğer Millet İttifak'ı başkanları gibi işiyle gündem olmuyor, varsa yoksa özel hayatı. Bu da bizi sıktı artık.
Zaten mensubu bulunduğu partinin kültürü bu şekilde. Eskiden beri söylenen "devleti <xxx> masalarında mı kurtaracaksınız" :)

Ne yapsın İstanbul Belediye başkanı gidip Elazığ'da depremzedelerin başında mı beklesin? Artık dünyanın her yerinden hem tatilinizi yapabilir hem de işlerinizi yürütebilirsiniz, biraz fazla abartmadınız mı? Adam alt tarafı belediye başkanı cumhurbaşkanı değil! Ha cumhurbaşkanımız mı? o da (iş) gezisin de (yurtdışında)
Yıllık izin hak etmeden, kaybedecek 1 günü olmayan adam hakkında savunma mı yapıyoruz. Alt tarafı belediye başkanı ama öncesinde balon gibi şişirdiğiniz oy verdiğiniz adam bu :) CB ile kıyaslamak bu durumda kafasızlıktır bence. Adam zaten gitmiş Elazığ'a, gerekli yerlere talimat vermiş, devlet işlerine koşuyor.
Adam belediye başkanı ülkenin başkanı mı ki? Tatiline gitmeyecek. İyi hoş o da yurtdışı gezisine gitmedim mi?
Yıllık izin hakkın olmadan yıllık izne çıkabiliyor musun sen ? Ülkenin başkanı demedik te, genel anlamda taziyeye diye yola çıktığın yerden tatile gitmezsin :) O kadar genişse kültürün bilemem. Veya ülke yanıyorken, saçını taramak ta uygun değil.
Abi madem bu adam cumhurbaskani degil niye elaziga gidiyor? Daha once ist buyuksehir belediye baskanlari afet bolgesine gitti mi iatanbul disindaki?
Taziye amaçlı gidebilir. Deprem etkilerini yerinde izleyip tecrübe etmek olabilir. Ama bu ihtimaller tabi ki değildir. Kendini geleceğin cb'si olarak gören biri için.. :)
Çok komiksiniz ya ??
Biz komiğiz de siz de genişsiniz sanırım.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Zaten mensubu bulunduğu partinin kültürü bu şekilde. Eskiden beri söylenen "devleti <xxx> masalarında mı kurtaracaksınız" :)

Yıllık izin hak etmeden, kaybedecek 1 günü olmayan adam hakkında savunma mı yapıyoruz. Alt tarafı belediye başkanı ama öncesinde balon gibi şişirdiğiniz oy verdiğiniz adam bu :) CB ile kıyaslamak bu durumda kafasızlıktır bence. Adam zaten gitmiş Elazığ'a, gerekli yerlere talimat vermiş, devlet işlerine koşuyor.

Yıllık izin hakkın olmadan yıllık izne çıkabiliyor musun sen ? Ülkenin başkanı demedik te, genel anlamda taziyeye diye yola çıktığın yerden tatile gitmezsin :) O kadar genişse kültürün bilemem. Veya ülke yanıyorken, saçını taramak ta uygun değil.

Taziye amaçlı gidebilir. Deprem etkilerini yerinde izleyip tecrübe etmek olabilir. Ama bu ihtimaller tabi ki değildir. Kendini geleceğin cb'si olarak gören biri için.. :)

İmamoğlu'da yardım ekibi sevketti elazığa.. sanki hiç birşey yapmamış gibi.. nasıl 900K fark attıysak acısındalar hala..

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973

Yo çok komiksiniz ??

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Acı macı yok oğlum baksana komikmişiz. Seçimleriniz kadar sizde duygusuzsunuz. Taraf olarak söylüyorum biz kötünün iyisi diyerek oy atarken, siz kul gibi davranıyorsunuz.
Hayırlı işler

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Önceki belediye başkanlığı dahil 400 günde 8 gün tatil çok mu ?
Bununda konusu geçti. Mazbatasını aldığı günden sonra 20 günün üzerinde izin kullanmış Ekrem İmamoğlu. Belediye başkanları izinleri Vali'den dilekçe ile aldığı için hepsi tek tek çıkıyormuş. Mazbatasını Haziran sonu gibi almıştı Ekrem İmamoğlu. 6 ayda 20 gün tatil iyimiş. ( Halen tatile gitmesini savunmaya çalışıyon burda söylemek istenilen 41 insan ölmüş iken tatile gitmesi hemde hemen 1 gün sonra )

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
Bununda konusu geçti. Mazbatasını aldığı günden sonra 20 günün üzerinde izin kullanmış Ekrem İmamoğlu. Belediye başkanları izinleri Vali'den dilekçe ile aldığı için hepsi tek tek çıkıyormuş. Mazbatasını Haziran sonu gibi almıştı Ekrem İmamoğlu. 6 ayda 20 gün tatil iyimiş. ( Halen tatile gitmesini savunmaya çalışıyon burda söylemek istenilen 41 insan ölmüş iken tatile gitmesi hemde hemen 1 gün sonra )
Mış muş başka birşey yok

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
sümeyye erdoğan 8 şehitimiz olduğunda düğün yaptığında niye aynı tepkiyi vermedi.Düğüne babası gitmedimi sanki.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
sümeyye erdoğan 8 şehitimiz olduğunda düğün yaptığında niye aynı tepkiyi vermedi.Düğüne babası gitmedimi sanki.
Benim babam senin babanı döver!! Konu buraya gidiyor. Tam bir sardaukar kafası, tekrar sahnede...
Sümeyyeyi de eleştiririz bu gün yapıyor olsa. Nereden çıkarıyorsun tepki vermediğini / vermediğimizi ? Taraf olunacaksa doğrudan taraf olunur.
Geçmiş günden için "sömöyöö dö dögön yöpmöstö" dediğinizde bugünü örtemiyorsunuz.

Son düzenleme:

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,903
Mansur Yavaş neden halâ tatile çıkmamış? merak ettim.