- Reaksiyon puanı
- 13,064
Az önce CNN- Türk İzlıyordum. Ve Ekrem İmamoğlunun 41 vatandaşımızın öldüğü depremin Hemen ertesi günü Erzurum'a kayak yapmaya gitmesi ve uzun süre tatil yapmasın eleştiriliyordu. Orda bir konu geçti ve Ekrem İmamoğlunun bu eleştirilere karşı "Benim Tarzım bu toplum buna alışacak ben alışılagelmiş bir siyasetçi değilim dediği iddia edildi". Bİr vatandaş olarak ALlah Allah bu kadar saçma sapanda bir söylemde bulunmamıştır heralde dedim ama bir baktım harbiden çeşitli haber sitelerinde var ve İddiayı söyleyen CHP'li birisi Barış Yarkadaş. ( Bu HDP tiyatrosunu izlemeye giden kişilerden birisi)
onedio.com
Ben Tatile giden birisini eleştirmem kaç gündür bu konuyu görüyom ama konu açmadım orada 41 kişi ölmüş yas var matem var Bakanlar orada sivil toplum örgütleri devlet millet seferber olmuş sen gitmezsin tercih meselesidir tabi ki. Ama lafa geldimi ben 16 milyonun belediye başkanının diyen birinin bu tutumunu ve söylemini nasıl değerlendiriyorsunuz. Bu açıklama bana çok ters geldi siz ne düşünüyorsunuz. Benim Tarzım bu toplum buna alışacak demesi hakkında ?

İmamoğlu Tatil Eleştirileri İçin 'Benim Tarzım Bu, Toplum Alışacak' Dedi İddiası
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 41 kişinin hayatını kaybettiği Elazığ depremi sonrası kayak tatiline gittiği için eleştirilirken, CHP'li...
Ben Tatile giden birisini eleştirmem kaç gündür bu konuyu görüyom ama konu açmadım orada 41 kişi ölmüş yas var matem var Bakanlar orada sivil toplum örgütleri devlet millet seferber olmuş sen gitmezsin tercih meselesidir tabi ki. Ama lafa geldimi ben 16 milyonun belediye başkanının diyen birinin bu tutumunu ve söylemini nasıl değerlendiriyorsunuz. Bu açıklama bana çok ters geldi siz ne düşünüyorsunuz. Benim Tarzım bu toplum buna alışacak demesi hakkında ?
Son düzenleme: