Xiaomi mi 9T vs iPhone 7 plus kamerası?

NİXARİAN60

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Hangi telefonun kamerası daha iyi ve hangisini tavsiye edersiniz?

NİXARİAN60

Asistan
Reaksiyon puanı
18
İki cihaza da sahip arkadaşlarım var, hem onlarlayken olan deneyimlerim, hem de kağıt üstündeki verilerle konuşuyorum. İphone Fanboyları gelmeden söyleyeyim:

"Bu saatten sonra" 7 Plus Alınmaz.
Ama mi 9T kamera özellikleri kağıt üstünde kalıyorlar diyorlar ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

İki cihaza da sahip arkadaşlarım var, hem onlarlayken olan deneyimlerim, hem de kağıt üstündeki verilerle konuşuyorum. İphone Fanboyları gelmeden söyleyeyim:

Peki 8plus alınır mı

Peki iphoneyi önerir misin?

NİXARİAN60

Asistan
Reaksiyon puanı
18

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,065
Sizde herhalde iPhone pek önermiyor sunuz
Dostum senin Iphone alasın var burada boşuna açmışın Fiyat performans cihazı olarak kimse Iphone önermez. Paran varsa bas al Iphone.
Iphone zengin işi öyle öğrencinin asgari ücretlinin alacağı bir telefon değil paran varsa en az Iphne 11 alacan 64 GB modelide olsa 7000 TL verip yoksa hiç bulaşmayacan. Iphone 7+ çıkalı 3 seneyi geçmiş ama fiyatı 4000 TL civarı şimdi sana kim o telefonu al diyecek. Mi 9T 2450-2550 TL arası bir cihaz.

Emre:)

Doçent
Reaksiyon puanı
403
ilginiz den dolayı çok teşekkür ederim.

Forumda iphone xrdan aşağısını öneren bulamaz çünkü hem eski hem de aynı fiyata daha iyi cihazlar var. Ancak xra xs veya 11de falan öneriliyor gayet.

ilginiz den dolayı çok teşekkür ederim.

Forumda iphone xrdan aşağısını öneren bulamaz çünkü hem eski hem de aynı fiyata daha iyi cihazlar var. Ancak xra xs veya 11de falan öneriliyor gayet.

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Hangi telefonun kamerası daha iyi ve hangisini tavsiye edersiniz?
Iphone al hocam çünkü insanlarımızda acayip yer edinmiş benim v30+ bence her durumda iphone 7 den önde ama arkadaşlarım ya sen neden hiç iphone almıyorsun sana yakısır, ıphone kullananlar kulübüne gir artık gibi saçma sapan :) esprilere maruz kalıyorum.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Mi 9T hatta 9T pro daha iyi olacaktır ama iPhone 7 Plus’in kamerası 2020 icin kötü yorumuna katılmıyorum, gayet iyi bir kamerası var o cihazın ve daha kararlı bir cihaz içerisindeki işletim sisteminden dolayı ama eski bir cihaz (biraz övmeye çalıştım cihazı çünkü internette eski cihazlardan soğuyor insan, her ikisini de alsan iyiler, birisi daha kararlı ve daha kaliteli hissi verecek, birisi aldığı parayı sunduğu yeniliklerle kurusuna kadar ödeyecek, hangisini seçerseniz size kalmış bir durum) 9T’nin ekranına aşık olabilirsiniz (özellikle o igrenc kamera çektiğinin olmayışını çok beğeniyorum, eğer bugün 6s Plus’i bıraksam alırım diyeceğim iki cihazdan birisi).

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Mi 9T hatta 9T pro daha iyi olacaktır ama iPhone 7 Plus’in kamerası 2020 icin kötü yorumuna katılmıyorum, gayet iyi bir kamerası var o cihazın ve daha kararlı bir cihaz içerisindeki işletim sisteminden dolayı ama eski bir cihaz (biraz övmeye çalıştım cihazı çünkü internette eski cihazlardan soğuyor insan, her ikisini de alsan iyiler, birisi daha kararlı ve daha kaliteli hissi verecek, birisi aldığı parayı sunduğu yeniliklerle kurusuna kadar ödeyecek, hangisini seçerseniz size kalmış bir durum)
İyi demedim ama çok kötü de demedim. En iyisini söylemek gerekirse idare eder diye düşünüyorum. (Yinede 2020’ye göre iyi olmadığını söylemem lazım)

İkisi arasında 7+ fotoğrafta bazen daha iyi sonuçlar verebilir ama genel olarak mi9t öne çıkacaktır çünkü çeşitliliği fazla(geniş açı,gece modu vs...) Videoda ise mi9t daha kaliteli ama iphoneda OIS var.

Son düzenleme: