NİXARİAN60
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 18
Hangi telefonun kamerası daha iyi ve hangisini tavsiye edersiniz?
Hangi telefonun kamerası daha iyi ve hangisini tavsiye edersiniz?
İki telefonunda kullandınız mı?Mi 9T.
İki telefonunda kullandınız mı?
Ama mi 9T kamera özellikleri kağıt üstünde kalıyorlar diyorlar amaİki cihaza da sahip arkadaşlarım var, hem onlarlayken olan deneyimlerim, hem de kağıt üstündeki verilerle konuşuyorum. İphone Fanboyları gelmeden söyleyeyim:
"Bu saatten sonra" 7 Plus Alınmaz.
Peki 8plus alınır mıİki cihaza da sahip arkadaşlarım var, hem onlarlayken olan deneyimlerim, hem de kağıt üstündeki verilerle konuşuyorum. İphone Fanboyları gelmeden söyleyeyim:
Peki iphoneyi önerir misin?İki cihaza da sahip arkadaşlarım var, hem onlarlayken olan deneyimlerim, hem de kağıt üstündeki verilerle konuşuyorum. İphone Fanboyları gelmeden söyleyeyim:
3500-3000Tam bütçeniz?
İlginiz için çok teşekkür ederim.9t. 7+’ın kamerası 2020’ye göre iyi değil.
3500-3000
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlginiz için çok teşekkür ederim.
ilginiz den dolayı çok teşekkür ederim.Mi 9T öneririm, bütçeyi biraz yukarı çıkarabilirseniz ya da indirimleri yakalarsanız Mi 9T Pro daha iyi bir seçenek olur.
Sizde herhalde iPhone pek önermiyor sunuzMi 9t pro
İphone fp cihaz değililginiz den dolayı çok teşekkür ederim.
Sizde herhalde iPhone pek önermiyor sunuz
Dostum senin Iphone alasın var burada boşuna açmışın Fiyat performans cihazı olarak kimse Iphone önermez. Paran varsa bas al Iphone.Sizde herhalde iPhone pek önermiyor sunuz
Forumda iphone xrdan aşağısını öneren bulamaz çünkü hem eski hem de aynı fiyata daha iyi cihazlar var. Ancak xra xs veya 11de falan öneriliyor gayet.ilginiz den dolayı çok teşekkür ederim.
Forumda iphone xrdan aşağısını öneren bulamaz çünkü hem eski hem de aynı fiyata daha iyi cihazlar var. Ancak xra xs veya 11de falan öneriliyor gayet.ilginiz den dolayı çok teşekkür ederim.
Iphone al hocam çünkü insanlarımızda acayip yer edinmiş benim v30+ bence her durumda iphone 7 den önde ama arkadaşlarım ya sen neden hiç iphone almıyorsun sana yakısır, ıphone kullananlar kulübüne gir artık gibi saçma sapanHangi telefonun kamerası daha iyi ve hangisini tavsiye edersiniz?
İyi demedim ama çok kötü de demedim. En iyisini söylemek gerekirse idare eder diye düşünüyorum. (Yinede 2020’ye göre iyi olmadığını söylemem lazım)Mi 9T hatta 9T pro daha iyi olacaktır ama iPhone 7 Plus’in kamerası 2020 icin kötü yorumuna katılmıyorum, gayet iyi bir kamerası var o cihazın ve daha kararlı bir cihaz içerisindeki işletim sisteminden dolayı ama eski bir cihaz (biraz övmeye çalıştım cihazı çünkü internette eski cihazlardan soğuyor insan, her ikisini de alsan iyiler, birisi daha kararlı ve daha kaliteli hissi verecek, birisi aldığı parayı sunduğu yeniliklerle kurusuna kadar ödeyecek, hangisini seçerseniz size kalmış bir durum)
Aynenİki cihaza da sahip arkadaşlarım var, hem onlarlayken olan deneyimlerim, hem de kağıt üstündeki verilerle konuşuyorum. İphone Fanboyları gelmeden söyleyeyim:
Teşekkür ederim.
Rica ederimTeşekkür ederim.