Elbet gelir.Her telefon için ayrı tarihlerde geliyor.1 olmadı 2 haftaya gelir.Arkadaşlar telefonu alalı 2 ay oldu ve hala MIUI güncelleme si almadı hala sürümümüm 11.0.1
Telefonum Xiaomi Türkiye garantili ve android 10 güncellemesi gelmiş mi9t ye ama bana gelmedi bunun sebebi nedir
Ben onu Android 9 olan MIUI 11'den beri yaşıyorum.Elbet gelir.Her telefon için ayrı tarihlerde geliyor.1 olmadı 2 haftaya gelir.
Bana Android 10 geldi ancak batarya performansı daha düştü...%94'ten bu yana 3.30 saat ekran süresi alabildik ancak şu an şarj %19.Android sistemi pil kullanım istatistiklerinde 1. Sırada.İnşallah bu tek seferliktir...
Aynı sorunu yaşayan?
Ben de az buçuk yaşıyordum ancak Android 10 ile daha da ilerledi sorun...Ben onu Android 9 olan MIUI 11'den beri yaşıyorum.
Bana android 10 geldi pil performansında değişen bir şey olmadı android 9'dayken de sorun yaşamıyordum şimdi de yaşamıyorumElbet gelir.Her telefon için ayrı tarihlerde geliyor.1 olmadı 2 haftaya gelir.
Bana Android 10 geldi ancak batarya performansı daha düştü...%94'ten bu yana 3.30 saat ekran süresi alabildik ancak şu an şarj %19.Android sistemi pil kullanım istatistiklerinde 1. Sırada.İnşallah bu tek seferliktir...
Aynı sorunu yaşayan?
Şanslı şey senii ?.Ben MIUI 11'de biraz düşüş yaşadım Android 10 geldi ilk şarjımda 3.30 saat ekran süresi ile telefonum %19'a ulaştı...Şu an ikinci şarjımdayım herhangi bir sıkıntı yok.Eski performansına kavuştu sanırsam...Bana android 10 geldi pil performansında değişen bir şey olmadı android 9'dayken de sorun yaşamıyordum şimdi de yaşamıyorum
Gelecektir android 10 güncellemesiyle farkettiğim değişiklikler parmak izi okuyucu hızlandı, always on display'in soluk olması düzeltildi, video kısmına vlog çekim ile birkaç özellik daha eklendiArkadaşlar telefonu alalı 2 ay oldu ve hala MIUI güncelleme si almadı hala sürümümüm 11.0.1
Telefonum Xiaomi Türkiye garantili ve android 10 güncellemesi gelmiş mi9t ye ama bana gelmedi bunun sebebi nedir