Micro usb' den Hdmi' a Ses ve Görüntü Aktarımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alper.Y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alper.Y

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Merhabalar;
Telefonumun şarj yuvası Micro Usb ve ben bu çıkış üzerinden Hdmi 'a dönüştüren bir aparat arıyorum. Evimde Hdmi kablosu mevcuttur. Direkt bu çıkıştan Hdmi 'a ses ve görüntü olarak dönüştürme mümkün müdür ?
Çarşıya gittiğimde bunun mümkün olmadığını söyledi ve nereye gittiysem bana 200 Lira karşılığında Chromecast satmaya çalıştılar fakat benim bu kadar bütçem yok.
Telefonum: Samsung J7 Prime 2
Şimdiden teşekkürler

Alper.Y

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
Teşekkür ederim peki J7 Prime 2 'de MHL desteği var mı ? Bazı forumlarda gördüm ve olmadığını, bazılarında ise olduğunu söylemişler. Bu konuda yardımcı olabilir misin ?
İhtiyacınız olan kablo türü MHL olarak geçiyor. Google'da MicroUSB to HDMI olarak aratırsanız karşınıza çıkacaktır. Gördüğüm kadarıyla en uygunu bu: Frisby FA-HD47 Micro USB MHL HDMI Kablo (1.8m) Fiyatı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim peki J7 Prime 2 'de MHL desteği var mı ? Bazı forumlarda gördüm ve olmadığını, bazılarında ise olduğunu söylemişler. Bu konuda yardımcı olabilir misin ?

Samsung ' un sitesinden teyit ettim benim telefonun MHL desteği yokmuş ?? Miracast cihazlarına baktım fakat benim için uygun olan fiyatlarda satilanlarda sürekli donduğu, farklı marka gönderildiği vb. yazılmakta. Sanırım ekranı yansıtamayacağım ?

Son düzenleme:

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909

Samsung ' un sitesinden teyit ettim benim telefonun MHL desteği yokmuş ?? Miracast cihazlarına baktım fakat benim için uygun olan fiyatlarda satilanlarda sürekli donduğu, farklı marka gönderildiği vb. yazılmakta. Sanırım ekranı yansıtamayacağım ?
AnyCast diye bir alet var, ona iyi demiş bazıları.

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,871

Deneyerek çözebilirsiniz, internette yazan bilgiler yanıltıcı olabilir. Ancak muhtemelen çalışacaktır. Çünkü Screen Mirroring desteği bulunmakta.