Hoşlandığım kıza nasıl açılırım

Bay8.Sınıf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bildiğiniz gibi hoşlandığım kıza nasıl açılacağım bilemiyorum eğleniyoruz,gülüşüyoruz ama nasıl açılacağım yılbaşı gecesi açılmayı düşünüyorum bu arada 8. Sınıf öğrencisiyim bana taktik verin lütfen

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Mesaj at direk söyle ben senden hoşlanıyorum. Bu kadar yoksa ilerde 30 yaşında bizim gibi yalnız kaldığında boşa geçen yıllar için üzülürsün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şunu unutma hiçbir şey kaybetmeyeceksin. Ama kabul ederse en azından bir kızla takılacaksın

Bay8.Sınıf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Mesaj at direk söyle ben senden hoşlanıyorum. Bu kadar yoksa ilerde 30 yaşında bizim gibi yalnız kaldığında boşa geçen yıllar için üzülürsün.

Şunu unutma hiçbir şey kaybetmeyeceksin. Ama kabul ederse en azından bir kızla takılacaksın
Ama kızla aynı sınıftayız yani o yüzdende bitaz çekiniyorum buna napabilirim

Byilmaz91

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Kazanırsın veya öğrenirsin, hayat böyle işliyor. Daha bir kaç saat önce bir kıza yazdım, bir kaç saat konuştuk, belki de bundan sonra bir daha konuşmayacağız. Bu işler böyledir, ne olursa olsun içinde kalmazın, söyle bir şeyler.

MoMentS

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Liseye geç bari ?

Hiç bulaşma derim.

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,372
8.sınıfa gidyorsunuz bence bu işlerle uğraşmayın, yakında sınavınız var.

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
Bildiğiniz gibi hoşlandığım kıza nasıl açılacağım bilemiyorum eğleniyoruz,gülüşüyoruz ama nasıl açılacağım yılbaşı gecesi açılmayı düşünüyorum bu arada 8. Sınıf öğrencisiyim bana taktik verin lütfen

LGS hayatın için dönüm noktası olacak bir sınav, derslerine ağırlık verip o işleri Lise'ye bırakmanı öneririm. Lise'de istediğin kadar o işlere girersin:)

Bay8.Sınıf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
LGS hayatın için dönüm noktası olacak bir sınav, derslerine ağırlık verip o işleri Lise'ye bırakmanı öneririm. Lise'de istediğin kadar o işlere girersin:)
Arkadaşlar derslerim çok iyi merak etmeyin deneme sınavlarındada okul 2. Si oluyorum dersleri boşverin ne yapmam lazım

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,372
Asıl önemli olan genel sıralamanız.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Keko ol kız sana açılmayı düşünsün. Derdi tasayı boşver

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Ben düzgün biriyim neden keko olmaya kalkışayım yardımcı olmuyosunuz
Pisikolojide düzgünlükle kazanmak olmuyor.

images.jpg

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Peki napayım o zaman şu anda kız aktif ve yılbaşına az kaldı

?
Yılbaşına hediyye verdiysen olay tamamdır. Görevini yerine getirmişsin.

Hediyye vermediysen şimdi koş hediyye dükkanına dayan kızın kapısına Gitar çalarak kızın penceresine taş at hediyyeni hüzuruna sun.

Bunu mu duymak istiyordun?

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906

Arkadaşlar derslerim çok iyi merak etmeyin deneme sınavlarındada okul 2. Si oluyorum dersleri boşverin ne yapmam lazım

Dostum ben de o yollardan geçtim. Ortalama 99.8'di. Denemelerde de ya 1. ya da 2.'ydim ama her şey okuldaki kıytırık sınavlar değil. LGS'ye hazırlık ve psikoloji çok önemli. Benimle aynı başarıya sahip olduğu halde %20'ye giremeyen arkadaşlarım dahi vardı.

Ben de 8'de bir kızdan hoşlanıyordum ama aklıma şu geldi:
LGS'yi en yüksek başarıyla geçsem bile kızla aynı okula gitmeyebilirim, 8. sınıfta sevgilim olsa bile okullar değişince bağ kopar ve bi süre sonra her şey biter.

Üniversite sınavına istediğimiz kadar girebiliyoruz ama ne yazık ki LGS tek seferlik:(

Bay8.Sınıf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dostum ben de o yollardan geçtim. Ortalama 99.8'di. Denemelerde de ya 1. ya da 2.'ydim ama her şey okuldaki kıytırık sınavlar değil. LGS'ye hazırlık ve psikoloji çok önemli. Benle aynı başarıya sahip olduğu halde %20'ye giremeyen arkadaşlarım dahi vardı.

Ben de 8'de bir kızdan hoşlanıyordum ama aklıma şu geldi:
1. Sınavları 1. olarak geçsem bile kızla aynı okula gitmeyebilirim, 8. sınıfta sevgilim olsa bile okullar değişince bağ kopar ve bi süre sonra her şey biter.

Üniversite sınavına istediğimiz kadar girebiliyoruz ama ne yazık ki LGS tek seferlik:(
Doğru söylüyosun bu işlerden vazgeçtim malesef hayata biraz platonik devam edicezz ?

Bay8.Sınıf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gençler mesela az önce bir mesaj geldi okulda 1. Olmuşum o kadar sevindimki bu da benim yılbaşı hediyem zekiyim kız benden höşlanır bence