2020'de hala iphone 7 plus alınır mı ?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Sürü psikolojisi ? Teknoloji formunda yazdığın yoruma bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncelleme her şey değildir. Sizi günlük kullanımda etkiyecek şeyler pil, kamera vs. ayırca 15 alsa ne olacak ki hayatında ne tür bir değişiklik olacak ki arayüz değişir o kadar yeni özellikler yeni cihazlara geliyor o yüzden hiç bulaşmayın derim.
IOS 7'den beri değişmeyen arayüzü mü diyorsun değişiklik olsa olsa ikonlarda var oda büyük bir değişiklik değil

wgı123

Asistan
Reaksiyon puanı
20
IOS 7'den beri değişmeyen arayüzü mü diyorsun değişiklik olsa olsa ikonlarda var oda büyük bir değişiklik değil
peki sizce androiddemi yoksa IOS damı güncelleme daha önemli
apple de güncelleme işi çok büyütülüyo gibi geliyo bana
güncellemesiz nolucakki

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
peki sizce androiddemi yoksa IOS damı güncelleme daha önemli
apple de güncelleme işi çok büyütülüyo gibi geliyo bana
güncellemesiz nolucakki
Android'de daha önemli tabiki çünkü değiyor ve yenilik adına birçok özellik geliyor sanal tuşları kapatıp gesture yani parmak hareketleri ile kullanmak vb.
IOS'te sadece sürüm numarası değişiyor ve Android'de olan şeyleri sanki ilk Apple bulmuş gibi böbürleniyorlar en basitinden karanlık mod ve mobil veri kısayolu IOS 8-9'da gelmesi gerekirken 11'de geldi ve çok geç kaldılar bir de ses seviyesi göstergesi eskiden ekranın ortasındaydı IOS 13'te değişti bu bir yenilik değil ama Apple'a göre yenilik

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
3 senelik iPhone 7 Plus kullanıcısı olarak söylüyorum alınmaz çünkü gelen güncellemelerle yavaşlayacak (Ben hala ios 11.4.1 sürümündeyim) geniş açı kamerası yok ekran kasa oranı çağın gerisinde kaldı artık. Alabiliyorsan en az iPhone XR al. Bende değiştirmeyi düşünüyorum.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
İlla ios olmasını istiyorsanız ucuza alınır. İşletim sistemi farketmez diyorsan çok daha iyi android alternatifleri var.

İos olacaksa minimum olarak xr’a bakardım(ha x yada 8 gibileri çok ucuz ve temizse onlar da olabilir)

Edit: Dediğimi boşver. Çoktan aldığını görmemişim

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
İphone hep alınır ya