• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sizce 2020'de 7 plus mı almalıyım, 8 plus mı ?

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Mantıklı konuştun
İPhone ülkemize uygun bir telefon değil ayrıca eski albenisini yitirdi artık benim ilgimi dahi çekmiyor bunu 5 yıllık 5s kullanıcısı olarak söylüyorum şuanda Mİ9T kullanıyorum ve gayet memnunum bu saatten sonra da İPhone almam gider OnePlus alırım

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,796
Evet ama metal kasa olmamasına dikkat et 1-2 seneye paslanıyor ve tetanoz riski ortaya çıkıyor
Telefon gibi insanın sürekli temas halinde olduğu ürünlerde kötü ürün kullanılmaz. Yok bari 1 2 seneye paslanır hurdacıya ver jilet yapsınlar deseydin.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Telefon gibi insanın sürekli temas halinde olduğu ürünlerde kötü ürün kullanılmaz. Yok bari 1 2 seneye paslanır hurdacıya ver jilet yapsınlar deseydin.
Abi yemin ediyorum artık bu ülkede ironi diye bir kavram yok.Sana da bunu kanıtladığın için teşekkür ediyorum ayrıca.

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,796
Abi yemin ediyorum artık bu ülkede ironi diye bir kavram yok.Sana da bunu kanıtladığın için teşekkür ediyorum ayrıca.
Benim yaptığım ironiyi de sen anlamamışsın asıl sen kanıtladın şimdi bunun olmadığını.