Wİndows 10 1909 sürümü

santorski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 ay önce sıfır bilgisayar düzdüm 2,000 tl kadar bir fiyat tuttu. bilgisayarım pubg gibi yüksek bir oyunu ultra ayarlarda 60 fps sabit görürken metin2 tr gibi aptalca kodlanan bir oyunu kasıyor. bunun en büyük nedeni windows10 olmasıdır. windows 10 henüz tam şekilde optimize edilmedi ve bilgisayarım amd işlemciye sahip oldugu için win 7 yükleyemiyorum. çözümü win10 1709 sürümünde buldum. sistemi iyi olup kasma problemi olan arkadaşlar için umarım yardımcı olmuşumdur.

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
6-) Mesaj içeriğinin tamamı ya da tamamına yakın bir bölümü büyük/kalın harflerle ve/veya renkli yazılmamalıdır. Mesajlarda gereğinden fazla ifade -kullanmanız o konuyu kirleteceğinden dolayı önermiyoruz.
Forum Kuralları

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
2 ay önce sıfır bilgisayar düzdüm 2,000 tl kadar bir fiyat tuttu. bilgisayarım pubg gibi yüksek bir oyunu ultra ayarlarda 60 fps sabit görürken metin2 tr gibi aptalca kodlanan bir oyunu kasıyor. bunun en büyük nedeni windows10 olmasıdır. windows 10 henüz tam şekilde optimize edilmedi ve bilgisayarım amd işlemciye sahip oldugu için win 7 yükleyemiyorum. çözümü win10 1709 sürümünde buldum. sistemi iyi olup kasma problemi olan arkadaşlar için umarım yardımcı olmuşumdur.
bence sıkıntı win10 değil AMD :D

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818

Sıkıntı oyunda zaten çok eski İ7 9700K işlemcili sistemi olan arkadaşım da bile kasıyor oyun. 1909 sürümünde şuan için bir problem yok bende kullanıyorum memnunum.

Özgür Ç..

Dekan
Reaksiyon puanı
6,465
Porche kullanıyorsun buna doğan motoru takıp arabanın iskelet ağırlığını suçluyorsun resmen. Eski bir oyunla kim uğraşsın yeni sistemler yeni oyunler için optimize ediliyor.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
O sizin sorununuz 7 kuramamak. Windows 10'la da alakası yok. 2005 yapımı oyundan ne beklenebilir ki?

İsterseniz kurmanızda yardımcı olurum UEFI GPT olarak.

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Sorun oyunda değil, serverda.
Ya anlamıyorum şu Metin2'yi.
Ne yapıyor bu oyunu geliştiren vatandaşlar, oyunun prime zamanları efsane bişeydi.
Saçma sapan map çıkaracaklarına oyun motorunu güncelleseler fazlasıyla iyi olacak.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Sorun oyunda değil, serverda.
Ya anlamıyorum şu Metin2'yi.
Ne yapıyor bu oyunu geliştiren vatandaşlar, oyunun prime zamanları efsane bişeydi.
Saçma sapan map çıkaracaklarına oyun motorunu güncelleseler fazlasıyla iyi olacak.

Şuan serverler iyi olsa optimize edilse bende başlardım oyuna ama şuan oynanmaz zaten hileler kol geziyor. Adam bırakıyor karakteri kendisi oto kasıyor. Şuan oynanacak en iyi MMORPG Black Desert Online'dir 500 saatim var ekran kartını değiştirir değiştirmez devam edeceğim. Mobil versiyonu da var google play de.

santorski

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O sizin sorununuz 7 kuramamak. Windows 10'la da alakası yok. 2005 yapımı oyundan ne beklenebilir ki?

İsterseniz kurmanızda yardımcı olurum UEFI GPT olarak.
Benim sorunum olamaz amd işlemciye win7 kurdum ama algılama problemleri ortaya çıkıyor ki bu da doğal birşey. Donanımsal bilgilerim gayet güzel bilgisayar bölümü öğrencisiyim. Amd değilde intel işlemci sahibi olmak bence daha avantajlı gibi göründü. İnan bana 2011 yılında aldığım bir i3 işlemci ryzen 3 ile yarışıyor ve şaşırdım bunu test ettim ve 1 e 1 aynı performansı sağlıyor ve bazı konularda kesinlikle inteli destekliyorum

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Benim sorunum olamaz amd işlemciye win7 kurdum ama algılama problemleri ortaya çıkıyor ki bu da doğal birşey. Donanımsal bilgilerim gayet güzel bilgisayar bölümü öğrencisiyim. Amd değilde intel işlemci sahibi olmak bence daha avantajlı gibi göründü. İnan bana 2011 yılında aldığım bir i3 işlemci ryzen 3 ile yarışıyor ve şaşırdım bunu test ettim ve 1 e 1 aynı performansı sağlıyor ve bazı konularda kesinlikle inteli destekliyorum

Biraz fazla mı atıyorsun ne? Ryzen işlemcilerin mimarisi tasarımı her şeyi farklı 2011 yılından kalma perti çıkmış i3 ile aynı denk işlemci diyorsun.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
2011 yılında çıkan i3 işlemcinin mantıksal olarak herhangi bir Ryzen işlemciden daha iyi performans vermesine imkan yok. Metin 2 gibi eski oyunlar, yeni donanımlara ve yazılımlara uyumlu hale getirilmediği için bu gayet doğal. Ayrıca bazı oyunlar AMD, bazı oyunlar Intel platformu ile daha optimize çalışır. Zaten 2000 TL'ye kurulan sistem içerisinde işlemciden de çok iyi performans beklemek doğru olmaz normal olarak.