ShiftDeleted1
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar Merhaba; 2,5 yıl önce topladığım sistemdeki Rx 480 sanırım bozuldu. hastalığım yüzünden çok fazla oyun oynamasam da 2 yıl hiç bir sorunu yoktu. 2 yılda toplam 1 hafta bile oyun oynamamışımdır. son 3-5 aydır oyun oynamadan sadece internette takılmıştım, bir oyun oynayım derken bu sorunla karşılaştım.
sorun şu; oyun oynarken bilgisayar kitleniyor. NO SİGNAL yazıyor ekran kararıyor hiçbirşeye tıklanmıyor. eğer hopörlor açıksa arkaplanda müzik sesi takılıyor, reset tuşu işlemiyor. power tuşuyla ancak kapatabiliyorum bilgisayarı. bazen 1 hafta bazen günde 5 sefer bu sorun ortaya çıkıyor.
bazı yerlerde bazı arkadaşlar monitördendir falan diyorlar. monitör sağlam eğer öyle olsaydı kasa reset tuşu çalışırdı. genelde oyunlarda yapıyor bu sorunu yalnız oyundan sonra kitlenince power tuşu ile kapatıp açtığımda youtube'a girdim o zamanda kitlendi.
daha sonra ekran kartını çıkarttım sistemi intelin onboardı ile 2-3 ay kullandım. herhangi bir kitlenle No signal yazısı çıkmadı.
işlemci 33-43 derece arası.
ekran kartı 63 derecelerde geziyor.
memtest ile ramleri test ettim bir sorun çıkmadı.
furmarkı sorunsuz açıyor, aidata gibi ismini tam hatırlamadığım programla test ettim bir sorun çıkmadı.
ssd programlarını yükledim sorun yok.
3 driver değiştirdim sonuç yine aynı.
ekran kartı rx480 sapphire 8 gb - power supply Coolmaster Thunder 600 watt
sizce sorun neyden kaynaklıdır ?
sorun şu; oyun oynarken bilgisayar kitleniyor. NO SİGNAL yazıyor ekran kararıyor hiçbirşeye tıklanmıyor. eğer hopörlor açıksa arkaplanda müzik sesi takılıyor, reset tuşu işlemiyor. power tuşuyla ancak kapatabiliyorum bilgisayarı. bazen 1 hafta bazen günde 5 sefer bu sorun ortaya çıkıyor.
bazı yerlerde bazı arkadaşlar monitördendir falan diyorlar. monitör sağlam eğer öyle olsaydı kasa reset tuşu çalışırdı. genelde oyunlarda yapıyor bu sorunu yalnız oyundan sonra kitlenince power tuşu ile kapatıp açtığımda youtube'a girdim o zamanda kitlendi.
daha sonra ekran kartını çıkarttım sistemi intelin onboardı ile 2-3 ay kullandım. herhangi bir kitlenle No signal yazısı çıkmadı.
işlemci 33-43 derece arası.
ekran kartı 63 derecelerde geziyor.
memtest ile ramleri test ettim bir sorun çıkmadı.
furmarkı sorunsuz açıyor, aidata gibi ismini tam hatırlamadığım programla test ettim bir sorun çıkmadı.
ssd programlarını yükledim sorun yok.
3 driver değiştirdim sonuç yine aynı.
ekran kartı rx480 sapphire 8 gb - power supply Coolmaster Thunder 600 watt
sizce sorun neyden kaynaklıdır ?