- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 4,549
Hala fiyatını pahalı bulan var internette 64'lüğü 2800 biz 128'liğini 2800'e aldık ben anlamıyorum sanki 12-13 binlik İPhone kullanıyorum anasını satayımhayırlı olsun doğru karar
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 hafta sonra deneyimlerimi aktarırımBi sorun olacagini sanmiyorum birsuru insan kullandi simdiyr kadar kotu bisey duymadim hayirli olsun gonul rahatligiyla kullan
Yok be tuştan ben cidden nefret ediyorum navigasyon tuşlarını kapattım kaydırma hareketleri ile kullanıyorum 1 hafta MİUI kullanacam alışamazsam uygulama çekmecesi kuracam cidden insan çekmeceyi arıyorİlk haftanı çok merakla bekliyorum, sövüp sayacaksın hatta ortada tuş arayacaksın, refleks ile alt menüyü açmaya çalışacaksın ama o bir hafta adaptasyon sürecinden sonra her gün iyi karar vermişim diye sevineceksin
2,5 sene sonra oyunlardan soğuyacaksın (düşük ayarlarla oynayacaksın, malum Android tarafı donanım olarak IOS'tan daha hızlı gelişiyor ve bu sefer aldığın cihaz orta-üst bir cihaz)
Hoşbuldum hocam İPhone bitti artık iyiki Xiaomi'ye geçmişim şuanda acayip mutluyum 5s'ten Mİ9T'ye geçince çağ atladımHocam şükür kavuşturana. Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Aramıza hoşgeldiniz
![]()
Eyvallah bende doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum ancak RN8 Pro'da aklımı fazla kurcalamadı desem yalan olurhayırlı olsun doğru karar
Son düzenleme: