Elvada iPhone Merhaba Xiaomi

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
hayırlı olsun doğru karar
Hala fiyatını pahalı bulan var internette 64'lüğü 2800 biz 128'liğini 2800'e aldık ben anlamıyorum sanki 12-13 binlik İPhone kullanıyorum anasını satayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi sorun olacagini sanmiyorum birsuru insan kullandi simdiyr kadar kotu bisey duymadim hayirli olsun gonul rahatligiyla kullan
2 hafta sonra deneyimlerimi aktarırım

İlk haftanı çok merakla bekliyorum, sövüp sayacaksın hatta ortada tuş arayacaksın, refleks ile alt menüyü açmaya çalışacaksın ama o bir hafta adaptasyon sürecinden sonra her gün iyi karar vermişim diye sevineceksin

2,5 sene sonra oyunlardan soğuyacaksın (düşük ayarlarla oynayacaksın, malum Android tarafı donanım olarak IOS'tan daha hızlı gelişiyor ve bu sefer aldığın cihaz orta-üst bir cihaz)
Yok be tuştan ben cidden nefret ediyorum navigasyon tuşlarını kapattım kaydırma hareketleri ile kullanıyorum 1 hafta MİUI kullanacam alışamazsam uygulama çekmecesi kuracam cidden insan çekmeceyi arıyor

Hocam şükür kavuşturana :). Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Aramıza hoşgeldiniz :)
Hoşbuldum hocam İPhone bitti artık iyiki Xiaomi'ye geçmişim şuanda acayip mutluyum 5s'ten Mİ9T'ye geçince çağ atladım

hayırlı olsun doğru karar
Eyvallah bende doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum ancak RN8 Pro'da aklımı fazla kurcalamadı desem yalan olur

Son düzenleme:

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Biliyorsunuz ki ben 5 yıllık bir İPhone 5s kullanıcısıyım ve son 2 aydır Mİ9T ile kafayı bozmuştum ve sizde benim Mİ9T almamı bekliyordunuz nihayet 5s'ten kurtuldum ve bugün AnkaMall'deki Mİ Store'dan Mİ9T 128 GB Mavi modelini aldım
Alırım bir hayırlı olsun :cool:
@Ahmet Emre Toraman
@TheTruthHurts
@Görkem Say
@Leand
@AlteredTech
@Cvnmrt
@astegon foruma baklava sözün vardı hatırlatırım
Ekli dosyayı görüntüle 82475
Hayırlı olsun.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Eyvallah reis daha iyisi senin olsun

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Hala fiyatını pahalı bulan var internette 64'lüğü 2800 biz 128'liğini 2800'e aldık ben anlamıyorum sanki 12-13 binlik İPhone kullanıyorum anasını satayım

2 hafta sonra deneyimlerimi aktarırım

Yok be tuştan ben cidden nefret ediyorum navigasyon tuşlarını kapattım kaydırma hareketleri ile kullanıyorum 1 hafta MİUI kullanacam alışamazsam uygulama çekmecesi kuracam cidden insan çekmeceyi arıyor

Hoşbuldum hocam İPhone bitti artık iyiki Xiaomi'ye geçmişim şuanda acayip mutluyum 5s'ten Mİ9T'ye geçince çağ atladım

Eyvallah bende doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum ancak RN8 Pro'da aklımı fazla kurcalamadı desem yalan olur
Bence MIUI arayüzü çok iyi.Benim kullanmak çok hoşuma gidiyor.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Bence MIUI arayüzü çok iyi.Benim kullanmak çok hoşuma gidiyor.
arayüz benim de hoşuma gidiyor da insan uygulama çekmecesini arıyor bence Xiaomi uygulama çekmecesi seçeneğini ayarlara eklemeli buton olarak değil de kaydırmalı olsun istiyorum Poco F1 gibi

MoMentS

Asistan
Reaksiyon puanı
127
"5S'den kurtuldum" dersen tabi "elveda" diyerek sevinirsin. Güle güle kullan. :)

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Eyvallah reis daha iyisi senin olsun
İnşAllah bende yakında Mi 9T Pro alacağım.

arayüz benim de hoşuma gidiyor da insan uygulama çekmecesini arıyor bence Xiaomi uygulama çekmecesi seçeneğini ayarlara eklemeli buton olarak değil de kaydırmalı olsun istiyorum Poco F1 gibi
Birde biraz araştırdım MIUI 11'de uygulama çekmecesi geldi yazıyordu.Benim elimde şu anda MIUI 11'li cihaz vardı baktım gelmemiş.Benim için o kadar önemli değil ama olursa kullanırım.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
"5S'den kurtuldum" dersen tabi "elveda" diyerek sevinirsin. Güle güle kullan. :)
Teşekkür ederim hocam
hocam ilk 3 sene severek kullandım ama son 2 sene canıma ot tıkadı özellikle son 10 ay bataryası bana cinnet geçirtiyordu şarj aleti olmadan evden çıkamıyordum yani bir zahmet seviniyim ki benim yeni bir telefona zaten ihtiyacım vardı ve nihayet Xiaomi'ye geçtim ben bu saatten sonra İPhone kullanmam

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Teşekkür ederim hocam
hocam ilk 3 sene severek kullandım ama son 2 sene canıma ot tıkadı özellikle son 10 ay bataryası bana cinnet geçirtiyordu şarj aleti olmadan evden çıkamıyordum yani bir zahmet seviniyim ki benim yeni bir telefona zaten ihtiyacım vardı ve nihayet Xiaomi'ye geçtim ben bu saatten sonra İPhone kullanmam
Şimdi batarua konusunda çok rahat edeceksiniz.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
İnşAllah bende yakında Mi 9T Pro alacağım.Birde biraz araştırdım MIUI 11'de uygulama çekmecesi geldi yazıyordu.Benim elimde şu anda MIUI 11'li cihaz vardı baktım gelmemiş.Benim için o kadar önemli değil ama olursa kullanırım.
uygulama çekmecesi için Poco Launcher kurdum MIUI 1 hafta kullanacam çekmecesiz yapamazsam Poco Launcher'ı kullanacam

Şimdi batarua konusunda çok rahat edeceksiniz.
zaten o yüzden Mİ9T aldım hızlı şarjı destekliyor yüzde 13-14'te şarja taktım şuanda yüzde 50'lerde şarja takalı yarım saat falan oldu

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
uygulama çekmecesi için Poco Launcher kurdum MIUI 1 hafta kullanacam çekmecesiz yapamazsam Poco Launcher'ı kullanacam

zaten o yüzden Mİ9T aldım hızlı şarjı destekliyor yüzde 13-14'te şarja taktım şuanda yüzde 50'lerde şarja takalı yarım saat falan oldu
Bence bir süre sonra alışırsınız.

Bende uzun süre iphone kullandım.Bir süredir xiaomi kullanıyorum.İphone'den sonra çok muhteşem oluyor.Hemen şarj oluyor ve çok uzun süre pil gidiyor.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Bence bir süre sonra alışırsınız.

Bende uzun süre iphone kullandım.Bir süredir xiaomi kullanıyorum.İphone'den sonra çok muhteşem oluyor.Hemen şarj oluyor ve çok uzun süre pil gidiyor.
İPhone 5s benim canıma ot tıkadı ulan okula gelirken sınıfa girip boş priz var mı diye etrafa baktığımı biliyorum bir de ben kablosuz kulaklık ile müzik dinleyen biriyim evden yüzde 100 şarj ile çıkıyordum okula geldiğimde ya bitiyordu ya da pil yüzdesi tek basamaklara düşüyordu bana az çektirmedi tükürdüğümün telefonu

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
tükürdüğümün telefonu
Adımın Mert olduğu gibi eminim ki orası tükürdüğüm değil :)
O kadar rezil olamaz bence, bendeki 6s+ 1 saatlik bluetooth kulaklık+twitter ile %10 oynuyor ortalama, amaan neyse sendeki mi9t benim 6s+'a batarya konusunda nal toplatacaktır.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
O kadar rezil olamaz bence, bendeki 6s+ 1 saatlik bluetooth kulaklık+twitter ile %10 oynuyor ortalama, amaan neyse sendeki mi9t benim 6s+'a batarya konusunda nal toplatacaktır.
6s+ en azından batarya konusunda düz modellerden yani 6-6s-7'lerden daha iyi
hocam cidden dediğim kadar var 6s+ batarya performansı nasıldır bilmem çünkü kullanmadım ama 5s cidden çok rezildi hala youtube'da 2019'da 5s alınır mı diye video çekenler var artık nasıl değerlendirirsen

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
6s+ en azından batarya konusunda düz modellerden yani 6-6s-7'lerden daha iyi
hocam cidden dediğim kadar var 6s+ batarya performansı nasıldır bilmem çünkü kullanmadım ama 5s cidden çok rezildi hala youtube'da 2019'da 5s alınır mı diye video çekenler var artık nasıl değerlendirirsen
Katılıyorum.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Son 10 ay bana geçirdiği cinnetten dolayı tükürdüğüm yazdım aslında telefonun bana birçok yönden yetersiz geldiğini 2 sene önce fark ettim ancak o zamanlar damla çentik delikli ekran ya da tam ekranlı telefonlar yoktu bir de o zamanlar İPhone 7 veya 8 istiyordum bu forumda takıla takıla telefonlar konusundaki bakış açım değişti en azından İPhone hastalığımdan kurtuldum şuanda acayip mutluyum
Kurulumu yaptıktan sonra MIUI 10 vardı direk MIUI 11'e güncelledim baya güzel oldu ama MIUI 10 ile arasında öyle uçurum bir fark yok bu arada sen Xiaomi'nin hangi modelini kullanıyorsun ?

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Son 10 ay bana geçirdiği cinnetten dolayı tükürdüğüm yazdım aslında telefonun bana birçok yönden yetersiz geldiğini 2 sene önce fark ettim ancak o zamanlar damla çentik delikli ekran ya da tam ekranlı telefonlar yoktu bir de o zamanlar İPhone 7 veya 8 istiyordum bu forumda takıla takıla telefonlar konusundaki bakış açım değişti en azından İPhone hastalığımdan kurtuldum şuanda acayip mutluyum
Kurulumu yaptıktan sonra MIUI 10 vardı direk MIUI 11'e güncelledim baya güzel oldu ama MIUI 10 ile arasında öyle uçurum bir fark yok bu arada sen Xiaomi'nin hangi modelini kullanıyorsun ?
Kim ben mi ? Ben IOS'tayım daha bana sorduysan, halen diyorum bence orası tükürdüğüm değil s....... olmalı ama forum kuralları sağolsun (bence gerekli sansür olması özellikle siyaset bölümünde, telefon değiştirsem Xiaomi'nin Note 10 serisini beklerim veya OnePlus'ın çok güzel telefonları var onlara bakarım, birdaha iPhone almam, hatta o paranını yarısının yarısına gider (6s Plus'un 2. el değeri'ni de eklerim üstüne)mi 9t Pro alır kalan paraya da sistem dizerim)

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Kim ben mi ? Ben IOS'tayım daha bana sorduysan, halen diyorum bence orası tükürdüğüm değil s....... olmalı ama forum kuralları sağolsun (bence gerekli sansür olması özellikle siyaset bölümünde, telefon değiştirsem Xiaomi'nin Note 10 serisini beklerim veya OnePlus'ın çok güzel telefonları var onlara bakarım, birdaha iPhone almam, hatta o paranını yarısının yarısına gider (6s Plus'un 2. el değeri'ni de eklerim üstüne)mi 9t Pro alır kalan paraya da sistem dizerim)
Ben bu konuyu açarken açıklamamda g... b.... 5s diye yazmıştım modlar kural gereği düzelttiler bir de başlığa SONUNDA yazmıştım büyük harflerle yazdım diye başlığı da değiştirdiler neyse ki daha önce hiç ceza yemedim bundan sonra daha dikkatli olurum
Ben bu telefonu 4 sene kullanırım iş hayatına girince de kendi telefonumu alırım alırsam da yine Xiaomi alırım ya da OnePlus
OnePlus'ı bende çok seviyorum ama fiyatları çok uçuk geliyor

Reaksiyon puanı
16,128
Hayirli olsun iphone5s'i ne yaptin? Ben olsam onu spotify dan 7/24 Metallica caldirtirdim maxiplus5 yapiyor o işi 4.0.4 desteklenmeyen surum olsada...

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Hayirli olsun iphone5s'i ne yaptin? Ben olsam onu spotify dan 7/24 Metallica caldirtirdim maxiplus5 yapiyor o işi 4.0.4 desteklenmeyen surum olsada...
5s'in ekran ve orta tuş cortladı kutusuna koyup babama verdim 3.kez yaptırmak istemiyorum

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Hayırlı olsun reis ayrıyeten 128GB türkiye garantili mi 9t için 2800 çok iyi fiyat

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Mekani cennet olsun ışıklar içinde uyusun...
Gebersin son 2 sene beni canımdan bezdirdi
Hayırlı olsun reis ayrıyeten 128GB türkiye garantili mi 9t için 2800 çok iyi fiyat
Eyvallah reis gerçi sen benden önce aldın ama geç olsun güç olmasın
128'lik için 2800 bence de çok iyi ama hala pahalı bulan var Allah aşkına Mİ9T çok mu pahalı ben gayet uygun bir fiyata aldığımızı düşünüyorum

Son düzenleme:

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Gebers

Eyvallah reis gerçi sen benden önce aldın ama geç olsun güç olmasın
128'lik için 2800 bence de çok iyi ama hala pahalı bulan var Allah aşkına Mİ9T çok mu pahalı ben gayet uygun bir fiyata aldığımı düşünüyorum
Bence de gayet uygun

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549

EmreGndmr

Doçent
Reaksiyon puanı
686
Evet sorduğum konu zaten açılmış bile...Hayırlı olsun.Sana da büyük geldi mi eline geçince