hangi müzik platformu daha iyidir

?

• Deezer

Kullanılan: 1 9.1%
  • Spotify

Kullanılan: 6 54.5%
  • Diğer.

Kullanılan: 4 36.4%

• Kullanılan toplam oy
    11

Mate40pro

Doçent
Reaksiyon puanı
148
Soru gayet açık düşünceliriniz nedir?

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,812
Şu an favorim youtube müzik.

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Tidal i denedim. Ses kalitesine diyecek yok fakat türkçe müzik arşivi çok zayıf. En popüler sanatçıların bile birer ikişer albümü var sadece. Yerli müzik dinleyenlerin hiç denemesine gerek yok. Bu arada hifi yada master kalitesine alırsanız acayip derecede internet tüketiyor. Master ayarında her parçaya ölçümlerine göre 100mb kadar internet gidiyor. Mobil veri ile kullanılacak şey değil.

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Tidal i denedim. Ses kalitesine diyecek yok fakat türkçe müzik arşivi çok zayıf. En popüler sanatçıların bile birer ikişer albümü var sadece. Yerli müzik dinleyenlerin hiç denemesine gerek yok. Bu arada hifi yada master kalitesine alırsanız acayip derecede internet tüketiyor. Master ayarında her parçaya ölçümlerine göre 100mb kadar internet gidiyor. Mobil veri ile kullanılacak şey değil.
Ben yabancı müzik dinlediğim için sıkıntı olmuyot
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben yabancı müzik dinlediğim için sıkıntı olmuyot
İnternet maalesef öyle

MBilgin27

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Bence kullandığın cihazlara göre değişir mesela apple ekosisteminde ürünlerin ağırlıktaysa Apple Music alman çok daha mantıklı

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Spotify sağolsun sürekli 3aylık teklifi veriyorlar bende onları aldatmıyorum bence en iyisi ?

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Kusura bakmayın. Neredeyse tüm müzik uygulamalarını kullandıktan sonra seve seve Youtube Music dedik bizde.

Oriolus Belası

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Bu güne kadar Tidal deezer Spotify ve yt müzik kullandım.

Deezer ses kalitesi ve arşiv konusunda ortalamada.
Spotify Deezer kıyaslaması yapılırsa Deezer azda olsa arşiv bakımından geride ancak ses kalitesi açısından 19 lira gözden çıkatılırsa deezer hifi ciddi ses farkı yaratıyor.

Tidal ise arşiv bakımından çok zayıf ancak mqa düzeyinde ses kalitesi sunan bir servis. Bu servis o kadar üst düzey bir ses kalitesi sunuyor ki piyasada henüz bu formatı oynatabilecek donanım da bir telefon bulunmuyor. Bu formatı oynatabilmek için 150 200 dolardan başlayan fiyatlara dac(ses kartının ses kaydetmeyen hali denilebilir) satıyorlar.