Bilgisayarıma Ubuntu Yükledim Ancak Windows'a Geri Dönmek İstiyorum !!!

yigityazici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,HP G62 bilgisayarıma Ubuntu yükledim(Flash'a Ubuntu boot etmeye çalıştım)Sonrasında ubuntuyu kurdum ancak çok fazla problem oluştu(bilgisayar yeniden kurulum sayfasına geliyor vb.)Windows'a geri dönmek istiyorum ancak ne yapacağım pek bilgim yok.Acil yardım edebilecek var mı acaba ?

我喜欢人

Asistan
Reaksiyon puanı
75
eğer windovsu silerek ubuntuyu kurmuşsanız o zaman yapacak bişey yok diye biliyorum ,fakat eğer windovsun yanına kurmuşsanız o zaman o bilgisayarı sıfırlayarak ubuntuyu silebilir ve windovsu da yeniden kurmuş olursunuz.

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Merhabalar,HP G62 bilgisayarıma Ubuntu yükledim(Flash'a Ubuntu boot etmeye çalıştım)Sonrasında ubuntuyu kurdum ancak çok fazla problem oluştu(bilgisayar yeniden kurulum sayfasına geliyor vb.)Windows'a geri dönmek istiyorum ancak ne yapacağım pek bilgim yok.Acil yardım edebilecek var mı acaba ?
Flash disk ile format atın, Windows u öyle kurabilirsiniz

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Nvidia ekran kartı mı var?

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Asıl çözüm için bir de dış kaynak bulunsun:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Yuh ubuntu silemeyen kullanici kullanici degildir!

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Windows'u kaldırmadan, Ubuntu'yu sabit diskin bir başka bölümüne yükleme yapsaydınız daha iyi olurdu. :)