Peki 50 gb ücretsiz veriyormus sonra bu dusuyormu yani 1 aylık mı nasıl hiç bilgim yokdaMega.nz'yi kastediyorsanız yıllardır kullanırım ve problem yaşamadım, Mediafire ve Mega'dan şaşmam.
Bilmediğim çok varmis kaç GB ücretsiz pekiEskinin efsanesi . Günümüzde çok kötü . Cloud mail ru adamadır .
Tşk ederimMega en iyilerden biridir..
15 gb veriyor evet güzel cevap verdiğiniz için tşk ederimGoogle drive kadar iyisini görmedim. Öğrenci mailim üzerine sınırsız depolama alanı da tanımlı. Daha ne isteyeyim![]()
Tavsiyeniz için tşk ederimBen bir ara ücretsiz hizmetini kullandım. Ücretsiz hizmetinde maksimum 2 gb indirme yapabiliyorduk. Şimdi bu kuralı kaldırmış olabilirler. Ben bu sebeple Gdrive'a geçmiştim. Ne kadar güvenilir bilemiyorum. Alternatif bir kuruluş ararsanız SYNC firması şuan bulutta en iyilerden.
Tavsiyeniz için tşk ederimBen bir ara ücretsiz hizmetini kullandım. Ücretsiz hizmetinde maksimum 2 gb indirme yapabiliyorduk. Şimdi bu kuralı kaldırmış olabilirler. Ben bu sebeple Gdrive'a geçmiştim. Ne kadar güvenilir bilemiyorum. Alternatif bir kuruluş ararsanız SYNC firması şuan bulutta en iyilerden.
Aaaa öyle bir şey mi varmış? Çok güzel.Google drive kadar iyisini görmedim. Öğrenci mailim üzerine sınırsız depolama alanı da tanımlı. Daha ne isteyeyim![]()
Bizim üniversitenin verdiği mail adresinde öyleymiş. Sanıyorum ki üniversitelere özel birşey.Aaaa öyle bir şey mi varmış? Çok güzel.![]()
Tamamdır teşekkürler. Nasıl yapılıyor peki?Bizim üniversitenin verdiği mail adresinde öyleymiş. Sanıyorum ki üniversitelere özel birşey.
Birşey yaptığımız yok.Tamamdır teşekkürler. Nasıl yapılıyor peki?
2014 Yılından beri kullanıyorum ve hiç bir zaman düşmedi. Hatta geçenlerde 1 aylık ücretsiz pro lite üyelik hediye etmişlerdi, mobil ödeme yöntemini görünce kendim satın aldığımı zannedip aklımı kaybettiğimi düşünmeye başlamıştım insan gift falan yazarPeki 50 gb ücretsiz veriyormus sonra bu dusuyormu yani 1 aylık mı nasıl hiç bilgim yokda
Tskler2014 Yılından beri kullanıyorum ve hiç bir zaman düşmedi. Hatta geçenlerde 1 aylık ücretsiz pro lite üyelik hediye etmişlerdi, mobil ödeme yöntemini görünce kendim satın aldığımı zannedip aklımı kaybettiğimi düşünmeye başlamıştım insan gift falan yazar
![]()