Mega kullanan var mı

Efsaneben

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Megayi kullanan var mı güvenli mi sizce nasıl bilginiz var mı bir yardım eder misiniz

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Mega.nz'yi kastediyorsanız yıllardır kullanırım ve problem yaşamadım, Mediafire ve Mega'dan şaşmam.

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
Eskinin efsanesi . Günümüzde çok kötü . Cloud mail ru adamadır .

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
Google drive kadar iyisini görmedim. Öğrenci mailim üzerine sınırsız depolama alanı da tanımlı. Daha ne isteyeyim :D

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Ben bir ara ücretsiz hizmetini kullandım. Ücretsiz hizmetinde maksimum 2 gb indirme yapabiliyorduk. Şimdi bu kuralı kaldırmış olabilirler. Ben bu sebeple Gdrive'a geçmiştim. Ne kadar güvenilir bilemiyorum. Alternatif bir kuruluş ararsanız SYNC firması şuan bulutta en iyilerden.

Efsaneben

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Mega.nz'yi kastediyorsanız yıllardır kullanırım ve problem yaşamadım, Mediafire ve Mega'dan şaşmam.
Peki 50 gb ücretsiz veriyormus sonra bu dusuyormu yani 1 aylık mı nasıl hiç bilgim yokda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskinin efsanesi . Günümüzde çok kötü . Cloud mail ru adamadır .
Bilmediğim çok varmis kaç GB ücretsiz peki

Mega en iyilerden biridir..
Tşk ederim

Google drive kadar iyisini görmedim. Öğrenci mailim üzerine sınırsız depolama alanı da tanımlı. Daha ne isteyeyim :D
15 gb veriyor evet güzel cevap verdiğiniz için tşk ederim

Ben bir ara ücretsiz hizmetini kullandım. Ücretsiz hizmetinde maksimum 2 gb indirme yapabiliyorduk. Şimdi bu kuralı kaldırmış olabilirler. Ben bu sebeple Gdrive'a geçmiştim. Ne kadar güvenilir bilemiyorum. Alternatif bir kuruluş ararsanız SYNC firması şuan bulutta en iyilerden.
Tavsiyeniz için tşk ederim

Tavsiyeniz için tşk ederim

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Peki 50 gb ücretsiz veriyormus sonra bu dusuyormu yani 1 aylık mı nasıl hiç bilgim yokda
2014 Yılından beri kullanıyorum ve hiç bir zaman düşmedi. Hatta geçenlerde 1 aylık ücretsiz pro lite üyelik hediye etmişlerdi, mobil ödeme yöntemini görünce kendim satın aldığımı zannedip aklımı kaybettiğimi düşünmeye başlamıştım insan gift falan yazar :)

Z5oQdk.png

Efsaneben

Asistan
Reaksiyon puanı
43
2014 Yılından beri kullanıyorum ve hiç bir zaman düşmedi. Hatta geçenlerde 1 aylık ücretsiz pro lite üyelik hediye etmişlerdi, mobil ödeme yöntemini görünce kendim satın aldığımı zannedip aklımı kaybettiğimi düşünmeye başlamıştım insan gift falan yazar :)

Z5oQdk.png
Tskler