Ahmet.Bayrak
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Merhaba
Tercih konusunda yardım İphone 11mi? İphone XS MAX mı?
Merhaba
iPhone Xs Max düz 11 i defalarca kez tokatlayacak bir cihaz. İkisi arasından kesinlikle Xs max i öneririm.
İşlemci kafamı karıştırıyor
İşlemci kafanızı karıştırmasın. Xs teki a12 işlemcisi çok güçlü bir işlemci. 4-5 yıl boyunca performans ve güncelleme konusunda sıkıntı yaşamazsınız. iPhone larda bir nesil önceki işlemciyle sonraki işlemci arasında günlük kullanımda neredeyse hiç fark olmaz. Farklar sadece kağıt üstündedir. Androidlerde oluyor o bir üst model çıktığında önceki modelin yavaşlaması güncelleme almaması.İşlemci kafamı karıştırıyor
Arkadaşa katılıyorum.Bence İphone 11 almalısın.sırf ekran çözünürlüğü daha yüksek olsun diye bir yıl daha fazla güncelleme ve daha yüksek işlemci, kamera, batarya performansından vazgeçmek pek mantıklı değil.
Kameralar daha iyi çünkü en azından 11'in görüntü işlemcisi daha iyi.Ya bu millette nasıl bir mantık var ya. Sırf işlemcisi kağıt üstünde 0.15ghz daha fazla ve antutuda puanı daha yüksek çıkıyor diye 720p lcd ekranlı giriş seviye modeli öneriyorlar. Ne uygulama açılış hızında fark var, ne oyun oynatmasında fark var, ne video render bilmem neylerinde fark var, ne günlük kullanımda fark var, ne nanometresinde fark var. Hiç bir fark yok. Batarya desen aynı zaten. Kamera desen bi gece modu eklemişler onuda xs te appstore dan procam yükleyerek halledersin. Güncelleme desen zaten 4 yıl daha garantisi var. Abi anlamıyorum ya. Demek ki bu androidciler konu sahibi xs yerine 11 alsında sonra ekrandan dolayı pişmanlık duyup apple dan soğusun diye tavsiye veriyorlar olay bu yani. Hayır adamın bütçesi sadece 11 e kadar yetse bende 11 al geç diyeceğim. Madem Xs Max alma durumu varsa Xs Max almalı. Habire epey den karşılaştırıp karşılaştırıp gelip tavsiye veriyorlar. Android değil bu iPhone iPhone!
geniş açı gelmiyor bu bir. İkincisi XR kullanıyorum ekrandan dolayı bir sıkıntı yaşamadım normal hayatımı etkilemedi. Neden 11’in önde bir çok özelliği varken çok daha fazla para koyup xs max alsın?Ya bu millette nasıl bir mantık var ya. Sırf işlemcisi kağıt üstünde 0.15ghz daha fazla ve antutuda puanı daha yüksek çıkıyor diye 720p lcd ekranlı giriş seviye modeli öneriyorlar. Ne uygulama açılış hızında fark var, ne oyun oynatmasında fark var, ne video render bilmem neylerinde fark var, ne günlük kullanımda fark var, ne nanometresinde fark var. Hiç bir fark yok. Batarya desen aynı zaten. Kamera desen bi gece modu eklemişler onuda xs te appstore dan procam yükleyerek halledersin. Güncelleme desen zaten 4 yıl daha garantisi var. Abi anlamıyorum ya. Demek ki bu androidciler konu sahibi xs yerine 11 alsında sonra ekrandan dolayı pişmanlık duyup apple dan soğusun diye tavsiye veriyorlar olay bu yani. Hayır adamın bütçesi sadece 11 e kadar yetse bende 11 al geç diyeceğim. Madem Xs Max alma durumu varsa Xs Max almalı. Habire epey den karşılaştırıp karşılaştırıp gelip tavsiye veriyorlar. Android değil bu iPhone iPhone!
Xs max al geç.Iphone 11 öküz gibi çerçevesi ile Apple kalitesine yakışmayan bir cihaz.Merhaba
çok güzel açıklama.bende xs max alacam.Bende aynı konuda kararsızım. Birçok arkadaşım ekran harici 11 daha iyi demiş. Unutulan birşey var o ekran dediğimiz şey en önemli kriterlerden birisi ve hem daha büyük ekran Hemde oled teknolojisi xs Max ta mevcut, ayrıca ekran kasa oranına bakarsanız xs Max ın 11 pro Max la aynı olduğunu görürsünüz.iphone 11 de çerçeve kalınlığı epeyce fazla. Ayrıca 11 alüminyum, xs Max çelik kasa. Kısacası ben çok profesyonel fotoğraf çekmiyorum zaten xs Max ın kamerası süper bir kamera derseniz. İşlemci performansı pek önemli bir nokta değil xs Max yeterince güçlü. Güncelleme derseniz Apple xs Max tan güncelleme desteğini çekene kadar zaten yıllar geçecek. 11 de eski bir cihaz olacak. Kamera performansında 1 tık daha iyi diye 11 pro Max klasmanında olan bir cihaz varken neden bir çok göze batan eksiği olan, sadece adı 11 olduğu için alınan bir cihazı tercih edelim. Ucuz yollu xr almak daha mantıklı. Yada 8000 TL civarında xs Max güzel cihaz. Kamera performansı ve bir tık daha güçlü işlemci haricinde iPhone 11 pro Max ile xs Max ın günlük kullanımda hiçbir farkı yok. Paran varsa 11 pro Max o kadar yoksa xs Max bence daha iyi bir tercih. Birazda şöyle anlatayım. Renault'un elinde 2019 model Megane ve 2020 model Clio var. İkisinde 0 km. Clio 0 dan 100 e 20 saniyede çıkıyor. Magane 22 saniyede. Birisi Clio birisi Megane ikisinde aynı fiyat hangisini alırsın. Ben olsam Megane alırım.
Yanlış oldu galiba. Tasarıma önem veriyorsanız xs Max olmalı.Xs Max elegant bir cihaz 11 gerçekten çok kaba ve çerçeveleri cidden kötü duruyor. Fakat işlemci, güncelleme artısı ve kamera açısında daha iyi.
Ayrıca 11 serisi pil bakımından çok iddialı.
Tasarıma önem veriyorsanız 11 daha mantıklı bir seçim olur.
Yazım hatası, "vermiyorsanız" olacaktı.Yanlış oldu galiba. Tasarıma önem veriyorsanız xs Max olmalı.
iPhone XS Max düz iPhone 11 e karşı kat kat güçlü fakat diğer iPhone 11 ürünleri (iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max) XS Max ten daha iyiMerhaba
iphonedo nun iphone 11 incelemesini izlemedin heralde ekran abartıldığı kadar kötü değil diye ama sen tutturmuşşun ekran 720p noluyor kardeşim 720p olunca ekran kötü diye adama geçen yılın işlemcisi,kamerası olan telefonu öneriyorsun sırf geniş açısı bile yeter iphone 11in almak içinYa bu millette nasıl bir mantık var ya. Sırf işlemcisi kağıt üstünde 0.15ghz daha fazla ve antutuda puanı daha yüksek çıkıyor diye 720p lcd ekranlı giriş seviye modeli öneriyorlar. Ne uygulama açılış hızında fark var, ne oyun oynatmasında fark var, ne video render bilmem neylerinde fark var, ne günlük kullanımda fark var, ne nanometresinde fark var. Hiç bir fark yok. Batarya desen aynı zaten. Kamera desen bi gece modu eklemişler onuda xs te appstore dan procam yükleyerek halledersin. Güncelleme desen zaten 4 yıl daha garantisi var. Abi anlamıyorum ya. Demek ki bu androidciler konu sahibi xs yerine 11 alsında sonra ekrandan dolayı pişmanlık duyup apple dan soğusun diye tavsiye veriyorlar olay bu yani. Hayır adamın bütçesi sadece 11 e kadar yetse bende 11 al geç diyeceğim. Madem Xs Max alma durumu varsa Xs Max almalı. Habire epey den karşılaştırıp karşılaştırıp gelip tavsiye veriyorlar. Android değil bu iPhone iPhone!
Arkadaşım sen iyimisin? Neden benim 6 ay önce yazdığım mesajı alıntılıyorsun? Ben belki artık öyle düşünmüyorum? Hadi git işine.iphonedo nun iphone 11 incelemesini izlemedin heralde ekran abartıldığı kadar kötü değil diye ama sen tutturmuşşun ekran 720p noluyor kardeşim 720p olunca ekran kötü diye adama geçen yılın işlemcisi,kamerası olan telefonu öneriyorsun sırf geniş açısı bile yeter iphone 11in almak için
asıl sen iyi misin 6 ay önce öyle düşünüyorsun da şimdi öyle düşünmüyorsun madem ne diye millete yanlış tavsiye veriyorsun üslubundan ötürü arkadaşa gereğinin neyse yapılmasını istiyorum sayın yöneticiler!!!!!!!Arkadaşım sen iyimisin? Neden benim 6 ay önce yazdığım mesajı alıntılıyorsun? Ben belki artık öyle düşünmüyorum? Hadi git işine.
Geniş açı çok önemliyse o zaman iPhone 11 hayırlı olsun o zaman bu konuyu bu kadar uzatmaya gerek yok.asıl sen iyi misin 6 ay önce öyle düşünüyorsun da şimdi öyle düşünmüyorsun madem ne diye millete yanlış tavsiye veriyorsun üslubundan ötürü arkadaşa gereğinin neyse yapılmasını istiyorum sayın yöneticiler!!!!!!!
.Bende aynı konuda kararsızım. Birçok arkadaşım ekran harici 11 daha iyi demiş. Unutulan birşey var o ekran dediğimiz şey en önemli kriterlerden birisi ve hem daha büyük ekran Hemde oled teknolojisi xs Max ta mevcut, ayrıca ekran kasa oranına bakarsanız xs Max ın 11 pro Max la aynı olduğunu görürsünüz.iphone 11 de çerçeve kalınlığı epeyce fazla. Ayrıca 11 alüminyum, xs Max çelik kasa. Kısacası ben çok profesyonel fotoğraf çekmiyorum zaten xs Max ın kamerası süper bir kamera derseniz. İşlemci performansı pek önemli bir nokta değil xs Max yeterince güçlü. Güncelleme derseniz Apple xs Max tan güncelleme desteğini çekene kadar zaten yıllar geçecek. 11 de eski bir cihaz olacak. Kamera performansında 1 tık daha iyi diye 11 pro Max klasmanında olan bir cihaz varken neden bir çok göze batan eksiği olan, sadece adı 11 olduğu için alınan bir cihazı tercih edelim. Ucuz yollu xr almak daha mantıklı. Yada 8000 TL civarında xs Max güzel cihaz. Kamera performansı ve bir tık daha güçlü işlemci haricinde iPhone 11 pro Max ile xs Max ın günlük kullanımda hiçbir farkı yok. Paran varsa 11 pro Max o kadar yoksa xs Max bence daha iyi bir tercih. Birazda şöyle anlatayım. Renault'un elinde 2019 model Megane ve 2020 model Clio var. İkisinde 0 km. Clio 0 dan 100 e 20 saniyede çıkıyor. Magane 22 saniyede. Birisi Clio birisi Megane ikisinde aynı fiyat hangisini alırsın. Ben olsam Megane alırım.
Merhaba
Xs de ultra geniş açı yok. Yanlış yönlendirme yapmayın.Baya geç gördüm ama 11 Youtube da 720p açıyor max. 1080p lazım bize veya daha üstü o yüzden 11 çöp bi telefon sadece yt için değil ekran çerçevesi, boş kullanımda bile ısınması
XS MAX.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baya geç yazdım ama tekrar araştır XS serilerinde geniş açı var.
Ultra geniş kesin bir ihtiyaç değil çoğu kişi için bile geniş açı yetiyor sırf ultra geniş açı için 11 alınmaz ona bakarsan GOPRO da öyle !? kişisel tercih aslında ama ben X'ten yanayımXs de ultra geniş açı yok. Yanlış yönlendirme yapmayın.