Öneri Tercih Konusunda Yardım İphone 11Mi? İphone Xs Max Mı?

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Ultra geniş kesin bir ihtiyaç değil çoğu kişi için bile geniş açı yetiyor sırf ultra geniş açı için 11 alınmaz ona bakarsan GOPRO da öyle !? kişisel tercih aslında ama ben X'ten yanayım :)))
XS de ultra geniş açı var yazmışsınız, bende XS de yok yazdım. iPhone 11 hem ön hem arka kamera olarak XS den kesinlikle daha iyi.

yalcin3535

Öğrenci
Reaksiyon puanı
45
XS de ultra geniş açı var yazmışsınız, bende XS de yok yazdım. iPhone 11 hem ön hem arka kamera olarak XS den kesinlikle daha iyi.
Ultra geniş açı X serisinde yok ben normal geniş açı dedim ultra değil, ve 11'in foto performansı ile x serisinin kesinlikle aynı bir fark yok 11 4K olması birşey değiştirmez bu benim görüşüm :)

Möhlettin

Asistan
Reaksiyon puanı
99
Ultra geniş açı X serisinde yok ben normal geniş açı dedim ultra değil, ve 11'in foto performansı ile x serisinin kesinlikle aynı bir fark yok 11 4K olması birşey değiştirmez bu benim görüşüm :)
11 in Fotoğraf kalitesi Xs Max den daha iyi.Xs Max in kamerada tek ciddi avantajı portre çekimi.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Gece fotoğraf performansı? Hdr performansı? iPhone 11 in fotoğraf performansı iPhone XS den çok daha iyi ve video konusunda tartışmasız 11 in video performansında xs e kıyasla geliştirme var. iPhone x zaten bu iki cihazın çok gerisinde. X ile 11 in kamerası kesinlikle aynı olamaz. Ciddi olamazsınız.