alioskiiii
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 134
Yeni kart aldim ve suan telefondaki butun hersey otomatik karta tasinmiyormu ? Sifirlayip bastan yuklemek istemiyorum.
Seninlen aynı telefonu kullanıyoruz, neyse sorununla ilgili olarak Link2SD programını kullanabilirsin uygulamaları SD karta atıyor. Resimler falan medya dosyaları SD karta otomatik atıyormu bilmem ama dosyalar uygulamasına girip orda resimlerin videoların falan hepsini seçip Taşı diyip SD karta atacaksın.Yeni kart aldim ve suan telefondaki butun hersey otomatik karta tasinmiyormu ? Sifirlayip bastan yuklemek istemiyorum.
Root gerektiriyor mu ?Seninlen aynı telefonu kullanıyoruz, neyse sorununla ilgili olarak Link2SD programını kullanabilirsin uygulamaları SD karta atıyor. Resimler falan medya dosyaları SD karta otomatik atıyormu bilmem ama dosyalar uygulamasına girip orda resimlerin videoların falan hepsini seçip Taşı diyip SD karta atacaksın.
Öyle telefondaki herşeyi SD karta taşımayın ayrıca, telefon bile otomatik olarak taşımaz. Ne olur ne olmaz belki SD karta bir şey olur.
Bildiğim kadarıyla gerektirmiyor.Root gerektiriyor mu ?
Sd karta tasi diyorum ayarlarda o uygulamaya atiyor burdan sonra ne yapacagim ?Bildiğim kadarıyla gerektirmiyor.
Tamam uygulamaları atmış işte SD karta, başka ne atmak istiyorsunuz?Sd karta tasi diyorum ayarlarda o uygulamaya atiyor burdan sonra ne yapacagim ?
Maalesef atmadi. Root istiyor.Tamam uygulamaları atmış işte SD karta, başka ne atmak istiyorsunuz?
Hocam şimdi uygulamalar telefonunuzda kalmalı ne olur ne olmaz ama bak büyük ihtimal oyunlar oynuyorsun işte bu oyunların OBB dosyası oluyor işte bunları SD kartınıza atmaya çalışın(Rootsuz bir yolu vardır ama ben bilmiyorum bunun hakkında Youtube videoları izleyebilirsiniz.), yukardaki mesajlarımda isterseniz resim video falan atmayı gösterdim zaten.Maalesef atmadi. Root istiyor.
O zaman mecbur sifirlatip bastan indirecegim demi ?Hocam şimdi uygulamalar telefonunuzda kalmalı ne olur ne olmaz ama bak büyük ihtimal oyunlar oynuyorsun işte bu oyunların OBB dosyası oluyor işte bunları SD kartınıza atmaya çalışın(Rootsuz bir yolu vardır ama ben bilmiyorum bunun hakkında Youtube videoları izleyebilirsiniz.), yukardaki mesajlarımda isterseniz resim video falan atmayı gösterdim zaten.