• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

pilin azalması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Azar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Azar

Öğrenci
merhaba, teknoloji duayenleri. eski iPhone modellerinde ekran kapalıyken pil yüzdesi azalmıyordu. gece ne kadardıysa sabah uyandığımda da aynı yüzde oluyordu. şimdi iPhone 7 kullanıyorum. gece telefonu bırakıyorum, sabah uyandığımda pil yüzdesi azalmış oluyor. yeni sürümlerin hepsinde mi böyle durum var? yoksa benim telefonun bataryasından kaynaklanan bir problel midir?
p.s. pil kapasitesi %96

merhaba, teknoloji duayenleri. eski iPhone modellerinde ekran kapalıyken pil yüzdesi azalmıyordu. gece ne kadardıysa sabah uyandığımda da aynı yüzde oluyordu. şimdi iPhone 7 kullanıyorum. gece telefonu bırakıyorum, sabah uyandığımda pil yüzdesi azalmış oluyor. yeni sürümlerin hepsinde mi böyle durum var? yoksa benim telefonun bataryasından kaynaklanan bir problel midir?
p.s. pil kapasitesi %96
yeni telefonlarda var ya çok az da olsa gidiyor. Ama bende internet falan açık bırakıyorum

Yani ufak düşüşler gayet normaldir fakat %10 civarı bir düşüş oluyorsa kontrol etmekte fayda var.

p.s. pil kapasitesi %96
Hayır aynısı geçen hafta bana da oldu 3utools ile baktım 120 defa şarj olunca %1 %1 124'e kadar iniyor sonra duruyor batarya %'sinin inmesi (kısaca %96'ya sabitlendi şimdi bataryalarımız hayırlı uğurlu olsun)