Enginmurat
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 28
12 saat oldu soruları soralı yinede cevap bulamadım. Artık daha aktif olmanızı istiyorum. Eğer olamıyorsanız daha kaliteli bir forum önerin bana.
Kamera konusunda hocamKimin hangi soruya ne cevap vermesi gerekiyor?
Kimin hangi soruya ne cevap vermesi gerekiyor?
Emrin olur paşam12 saat oldu soruları soralı yinede cevap bulamadım. Artık daha aktif olmanızı istiyorum. Eğer olamıyorsanız daha kaliteli bir forum önerin bana.
Orasinin kuralları beni baydı iyiceTechnopat'a gidin 2dk da 10 cevap alırsınız.
Daha sitenin ana sayfasından irtibat telefonu bulamıyorsun birde üstüne hesap soruyorsun git Google sor hangi site diye site site bulursun aradığını ((=12 saat oldu soruları soralı yinede cevap bulamadım. Artık daha aktif olmanızı istiyorum. Eğer olamıyorsanız daha kaliteli bir forum önerin bana.
Benim yaşım ileride o yüzden olabilir mi? Beni zaten burda gormeyeksiniz artikDaha sitenin ana sayfasından irtibat telefonu bulamıyorsun birde üstüne hesap soruyorsun git Google sor hangi site diye site site bulursun aradığını ((=
Bende 46 yaşındayım ne var bunda?Benim yaşım ileride o yüzden olabilir mi? Beni zaten burda gormeyeksiniz artik
Valla çok üzüldüm yazık oldu aramızda göremeyince birşey eksik olucak hep.Benim yaşım ileride o yüzden olabilir mi? Beni zaten burda gormeyeksiniz artik
İsmin düzelt sen ilk once. Ondan sonra bana laf yap.Valla çok üzüldüm yazık oldu aramızda göremeyince birşey eksik olucak hep.
İsminde ne var?İsmin düzelt sen ilk once. Ondan sonra bana laf yap.
Çok ama çok değişik insansınız 5 Eylülde kayıt olup , hemen ben ayrılıyorum elveda diye konu açıp, daha aktif olmalısınız diye konu açıyorsun :/12 saat oldu soruları soralı yinede cevap bulamadım. Artık daha aktif olmanızı istiyorum. Eğer olamıyorsanız daha kaliteli bir forum önerin bana.
gelir o gelirrr ((=Çok şükür gitti
.gelir o gelirrr ((=
Hesap benim cevap benim sanane kardeş. İstediğimize cevap verir istemediğimize vermeyiz.12 saat oldu soruları soralı yinede cevap bulamadım. Artık daha aktif olmanızı istiyorum. Eğer olamıyorsanız daha kaliteli bir forum önerin bana.
Yan çar açar şimdi o mübarek arkadaşımız?gelir o gelirrr ((=
Biz ne güne duruyoruz burada, hafiye gibiyiz..Yan çar açar şimdi o mübarek arkadaşımız
Biz ne güne duruyoruz burada, hafiye gibiyiz..![]()