Wifi sinyal guclendirici

Ahmet43434343

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Merhabalar bana kablolu ve kablosuz desteği olan güzel bir wi-fi sinyal güçlendirici onerirmisiniz olayı anlatıyorum arkadaşlar yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum benim bir evimin diğer evin köşesinde wi-fi çekmiyor bende modemden ethernet kablolu çektim diğer odaya kadar şuan o uca wi-fi sinyal güçlendirici takacam ne alsam çok kararsizim hem kablolu hem kablosuz wi-fi sinyal dağıtıcı güçlendirici onerebilirmisiniz
Tesekkurler

extronaction

Asistan
Reaksiyon puanı
56

seçeneklerden seç 3 seçenekte ap, repeater + client roter desteği veriyor...

Ahmet43434343

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18

seçeneklerden seç 3 seçenekte ap, repeater + client roter desteği veriyor...
Selamın aleykum saol kardeşte bunlar kötü gibi yorumlarmisin acaba tp link tl wr940 nasil veya nasildir ben modem tarzi gibi olanların daha iyi olacağını tahmin ediyorum çünkü senin söylediğin gibileri kullandım ne kullandin dersen xiaomi mi wi-fi pro kullandım ama mesafe uzak olduğu için çekmiyor ne önerirsin acaba

extronaction

Asistan
Reaksiyon puanı
56
DAP-1325 kullanıyorum o ev içinde çok işe yarıyor işe yarar modemin yanında kur o sana koyacağın yeri sinyal seviyesini gösteren led bildirimiyle gösterir... 3 cihazda wps ile kuruluyr şifre girmene bile gerek yok... 3 seçeneğide öneririm...

Ahmet43434343

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Kardeş ile diyosunda bana ethernet portu sayısı çok lazım ethernet girişimi ona takınca ps4 umu televizyonumu nereye takacam bilgisayarı felan onu demek istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

DAP-1325 kullanıyorum o ev içinde çok işe yarıyor işe yarar modemin yanında kur o sana koyacağın yeri sinyal seviyesini gösteren led bildirimiyle gösterir... 3 cihazda wps ile kuruluyr şifre girmene bile gerek yok... 3 seçeneğide öneririm...

extronaction

Asistan
Reaksiyon puanı
56
Kardeş ile diyosunda bana ethernet portu sayısı çok lazım ethernet girişimi ona takınca ps4 umu televizyonumu nereye takacam bilgisayarı felan onu demek istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
onu kullanınca kablosuz bağlanacak ethernet port sana kalacak sadece ayarlarken istersen o prtu kllanabilirsin... normal şartta gerekmiyor modeme yakn prize tak kırmızı yanınca wps bas modemdende bas bekle... yeşil yanınca bitti...
port isterim diyorsan...

Ahmet43434343

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
onu kullanınca kablosuz bağlanacak ethernet port sana kalacak sadece ayarlarken istersen o prtu kllanabilirsin... normal şartta gerekmiyor modeme yakn prize tak kırmızı yanınca wps bas modemdende bas bekle... yeşil yanınca bitti...
port isterim diyorsan...
Kablolaysa kablonuzda oluyor dimi ve tp link tl wr940 daha iyisimi?
Tesekkurler

extronaction

Asistan
Reaksiyon puanı
56
gayet iyi her üründe olan yazılım klaylığı bndada var... linkte yrumlar olmlu... beğenmeyende zaten kullanmasını beceremeyen yetersizler...

extronaction

Asistan
Reaksiyon puanı
56
kablosuz desteği var linkete sinyal güçlendirici kategorisinde...

Gürkan Köroğlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben karşı da oturan arkadaşım ile kavga ettim kavgadan önce şifresini söylemişti ama internet az çekiyor "Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici " alsam kursam o beni görünümü.