• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Düşük GPU Kullanımı

PubgMobileSorunn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba,
Düşük GPU kullanımı sorunu var. Ve kimse çözemedi sorunu. R3 3200G işlemcim ve RX 570 ekran kartım var. 1080P son ayarlarda %40 kullanıyor ve düşük FPS alıyorum. Nedeni nedir acaba?
Şimdi diyeceksiniz ki R3 3200G beslemez falan filan... Lütfen bunu söylemeyin çünkü sorun burda değil. R3 2200G testlerinde besliyor RX 570'i.

PubgMobileSorunn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Nasil güncellendi?Ayrıca sadece gpu değil diğer her şeyi nasıl güncellendi,internetten driver booster tarzı programları kullandın mi ?Windows un korsan mi ?
Vallaha sadece GPU'nun programını biliyorum. Pek bir bilgim yok yazılımlarla. Windows korsan değil sanırsam. Şuan Windows 10 1903 güncellemesini yapıyorum.

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Vallaha sadece GPU'nun programını biliyorum. Pek bir bilgim yok yazılımlarla. Windows korsan değil sanırsam. Şuan Windows 10 1903 güncellemesini yapıyorum.
Windowsu nasıl aktiflestirdin ?
Gpu nün lrogrami derken ?
Tüm sürücüler güncel degilse böyle sorunlar olabilir,Windows update ile bı güncelle sürücüleri

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
Windows aktifleştirmedim ki. Radeon Ayarların'dan bahsediyorum.
10 TL ye bir key al etkinlestir sonra Windows update ile sürücüleri kontrol et,her şey donanım degildir,yazılım da en az donanım kadar önemlidir.
Aygıt yöneticisine gir sorunlu bır sürücü var mı bak,sarı ünlem işareti filan.