Siyaset bölümü hayırlı olsun, bu imkanı adil ve faydalı olabildiğince kullanmak nasip olsun...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HÜDHÜD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
İlk mesajlarınız lütfen, dilek ve temennileriniz...

Rica etsem bu bölümün kuralları nedir? :)
Hepimiz için yetkililerden açıklama bekliyoruz.

Son düzenleme:

KamtariR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,904
Siyasette AMAÇ ülke ve millet menfaatlerini yükseltmek, ülke vatandaşlarının bütün hak ve hizmetlerden (hukuk, gelir dağılımı, hizmet kaltiesi vb.) ADİL bir şekilde faydalanması için gerekli fikir çalıştayını yapmaktır.

Bu nedenle, sırf kendi partisinden birisi yaptı diye hatalı davranışa göz yuman veya karşı parti tarafından yapılan güzel bir işi tebrik etmeyi bilmeyenler lütfen yazmasın, izleme konumunda kalsınlar.

"Şu şöyle dedi, bu böyle dedi." diye siyaseti magazin sayfası haberleri gibi yayın yapmayı düşünenler, siyasetçilerin sözlerinden cımbızlayarak olduğundan farklı söylemiş gibi izlenim uyandırmak amacıyla alıntılama yapanlar da bir zahmet Sözcü, Sabah gibi gazetelere başvursunlar.

Eleştirirken de abartıdan uzak, ifrat-tefrit dengesine dikkat ederek ve adaleti gözeterek hareket edelim. Başkasının izzet-i nefsine dokunacak cümleler kurmaktan, itibar suikastinden, 3 ağızdan duyma laflarla hareket etmekten uzak duralım.

Son olarak:

1569907239491.png

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Normalleşme açısından insanlık için küçük bizim için büyük bir adım olur inşallah. Hayırlısı olsun.. :cool:

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Tüh yaaa neden kendimi ihbar ettim ki tüm mod adaylarına ban vereydim eyi idi ((=
admine kendim söyledim zaten olur öyle hatalar ((=

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Bölümün açılışına özel olarak ilk gün için herkese yetki vermiştik bakalım ne yapacaklar diye, sizi sınamak istedik. ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bop projesinin Türkiye ayağının gerçekleşmemesi dileğiyle

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
ScreenHunter 54.png

Şifrem kabul görmüyo :D

Sabahtan beri bir sorun nedeniyle siyaset bölümüne yazamıyordum. Sıkıntıdan admin paneline dadandım. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

100 Mesaj kuralı sayesinde her foruma giren istediği gibi hakaret yazamaz, iş şimdi "TEMİZ SİYASET" üretmekte.

Son düzenleme:

635883

Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Pekte hayırlı olmadı. Bu bölüm sayesinde ban yiyen emektar üyeler oldu

Hocam yapacak bir şey yok. Her yerin belli bir düzende kalabilmesi için, belirli bir kurallar vardır. Nereye gidersen git onun sınırlarını aşarsan gerekeni yaparlar.