• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Format Sonrası Driverlar

Burak Taha T.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar... Ben bilgisayarıma driverları da dahil bir format atacağım ama bazı driverların nasıl yükleneceğii veya kendi kendine mi yükleneceğini bilmiyorum
bu belirttiğim driverları ben mi yükleyeceğim yoksa kendisi mi yüklenecek bilgi verirseniz sevinirim... Ekran Kartı ,işlemci ve ağ bağdaştırıcıları driverlarını kurmayı biliyorum onlarda sıkıntı yok.
Sistemim: Ryzen3 2200G İŞLEMCİ
MSI ARMOR RX570 4 GB OC. EKRAN KARTI
MSI A320M PRO-E ANAKART
Adsız.png

insanimsi

Profesör
Reaksiyon puanı
450
ses driverleri için anakartın kendi sitesinden kurun
ayrı taktıysanız (başka ses kartı) kendi sitesinden kurun
diğerleri sanırım kendisi kuruluyor :)
ayriyetten yazıcı mouse falan varsa onları da kurmalısınız kendi sitwesinden indirerek :)

Fatih Ege

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bilgisayarın driverlarını Driver Boaster programı ile kurabilirsin ama mesela ekran kartı , yazıcı driverını internet'ten bulman lazım.

insanimsi

Profesör
Reaksiyon puanı
450
Bilgisayarın driverlarını Driver Boaster programı ile kurabilirsin ama mesela ekran kartı , yazıcı driverını internet'ten bulman lazım.
aman sakın asla kullanma o programı
eski driver kuruyor bozuk driver kuruyor yapmadığı yok ayrıca silinmiyor resmen o apayrı bir mesela sakın kullanmayın :eek:

Fatih Ege

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Yoo benim bilgisayarım için en yeni driverları kurdu bir flash belleği 10 dkda tanırken artık 1-2 saniyede tanıyor

Burak Taha T.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aman sakın asla kullanma o programı
eski driver kuruyor bozuk driver kuruyor yapmadığı yok ayrıca silinmiyor resmen o apayrı bir mesela sakın kullanmayın :eek:
zaten önceki bilgisayarımda kullanmıştım geri dönüşüm noktası kurmasam bilgisayar pert olucaktı ekran kartı driverini kurarken ekran kartına zarar vermişti

insanimsi

Profesör
Reaksiyon puanı
450
zaten önceki bilgisayarımda kullanmıştım geri dönüşüm noktası kurmasam bilgisayar pert olucaktı ekran kartı driverini kurarken ekran kartına zarar vermişti
hiç sorma bana zarar gelmedi ama anca silebildim
çözümü adwclearner miş onu keşfettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoo benim bilgisayarım için en yeni driverları kurdu bir flash belleği 10 dkda tanırken artık 1-2 saniyede tanıyor
abi bilgisayarında nükleer bomba bulunuyor benden söylemesi
o 10 saniye olayı muhtemelen windows ile alakalıdır hatalı format vb
ve driverleri her zaman kaynağından indirin @Burak Taha T. unutmadan söyleyeyim
eğer usb portlarında gecikme varsa ya da başka portlarda sıkıntılar varsa anakart üstündeki
anakartın sitesine girip driverleri indirmelisin :)

Son düzenleme:

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Abicik gubicik driver updater yazılımlarından vazgeçin. Onlar bilgisayarcıların işini kolaylaştıran, bilgisayardan anlamayan kişilerin bilgisayarına formattan sonra kurulumu hızlandıran şeyler.

Bilinçli kullanıcı olun, her yazılımı kendi sitesinden indirin. W10 kurulacak ise zaten bir çok sürücüyü tanıyacaktır. Siz yinede anakart asus ise, girin asus supporta yazın board modelinizi uygun bit değerli güncel tam sürücüleri kurun.

Yanlış sürücü kurmaktan çekinmeyin. Bozarak öğrenirsiniz. Yanlış bir vga sürücüsü kurduysanız, Güvenli mod'da açın ve kaldırın kurduğunuz sürücüyü. Yanlış kurmaktan korkacağınız tek sürücü var oda BIOS'tur.

insanimsi

Profesör
Reaksiyon puanı
450
Abicik gubicik driver updater yazılımlarından vazgeçin. Onlar bilgisayarcıların işini kolaylaştıran, bilgisayardan anlamayan kişilerin bilgisayarına formattan sonra kurulumu hızlandıran şeyler.

Bilinçli kullanıcı olun, her yazılımı kendi sitesinden indirin. W10 kurulacak ise zaten bir çok sürücüyü tanıyacaktır. Siz yinede anakart asus ise, girin asus supporta yazın board modelinizi uygun bit değerli güncel tam sürücüleri kurun.

Yanlış sürücü kurmaktan çekinmeyin. Bozarak öğrenirsiniz. Yanlış bir vga sürücüsü kurduysanız, Güvenli mod'da açın ve kaldırın kurduğunuz sürücüyü. Yanlış kurmaktan korkacağınız tek sürücü var oda BIOS'tur.
ağzınızdan bal damlıyor hocam :)

Burak Taha T.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiç sorma bana zarar gelmedi ama anca silebildim
çözümü adwclearner miş onu keşfettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

abi bilgisayarında nükleer bomba bulunuyor benden söylemesi
o 10 saniye olayı muhtemelen windows ile alakalıdır hatalı format vb
ve driverleri her zaman kaynağından indirin @Burak Taha T. unutmadan söyleyeyim
eğer usb portlarında gecikme varsa ya da başka portlarda sıkıntılar varsa anakart üstündeki
anakartın sitesine girip driverleri indirmelisin :)
bi sorun yok ama düşündüğün için teşekkür ederim