iPhone 3G 99 Dolara Düşer mi?

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Yaz aylarından bu yana hem sözleşmeli hem de kontratsız iPhone 3G'ler ile inanılmaz bir kazanç sağlayan Apple, son bir hamle için mi hazırlanıyor?

Needham Research analistlerinden Charlie Wolf, Apple'ın ABD'de kontratla 199 dolara satılan iPhone 3G'nin fiyatını yarı yarıya düşürebilecek durumda olduğunu öne sürüyor. Yaz aylarında kontratsız olarak 666 dolara satılan, üstelik AT&T'den de cihaz başına 450 dolar ödenek getiren iPhone 3G'nin bu haliyle yaklaşık %50 kâr marjı sağladığını belirten Wolf, firmanın şu an 8 GB iPhone modelini 99 dolara düşürse bile %42,3 kâr sağlayacağını iddia ediyor. Ayrıca üçüncü çeyreği rekorla kapatan Apple'ın olası bir indirim için yeterince imkanı olduğu düşünülüyor.

Akıllı Telefon Piyasası Değişir

Eğer böyle bir indirim yapılırsa, iPhone 3G'nin satışları kolaylıkla iki ya da üç katına çıkarak, piyasadaki diğer akıllı telefon markalarını temizleyip geriye sadece BlackBerry üreticisi Research in Motion gibi başarılı firmaların kalmasına neden olabilir. Ancak Apple'ın şu halde bile çılgınlar gibi iPhone 3G sattığı düşünülürse, böyle bir atılımın henüz zamanının geldiğini söylemek güç.

:: iPhone 3G bu başarıyı hak ediyor mu?

Yazan : Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

DogukanDogu84

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
öyle bir şey olsum hemen gider alırım. :)

orcagada

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu dengesiz alete verdiğim o kadar paraya acıyorum,

Ardından bir de omnia aldım huzura erdim.

Alacak arkadaşlara kesin bir tavsiyem var,eğer muallaktaysanız omnia alın.

Iphone çekici evet ama sadece o kadar.Kullanmak eldeyken çok kolay ama içine bir müzik,film atayım deseniz illa itunes istiyor ve telefonunuzu sadece bir pc üzerinden tanıttığınız itunesle senkronize ediyor.Başka pcye kurarsanız senkronize olduğunda ne kadar yüklemeniz varsa siliyor.

Senkronize olmazsa işlem yaptırmıyor.

Yani resmen 1500 liraya esaret satın alıyorsunuz.Herşey applenin keyfiyetince çalışıyor.Ya da alıp kırdırın.Yoksa bu zımbırtı çekilecek dert değil.

Deli etti beni.

Saygılar...

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Düşer tabiki 99$+1000 YTL olur :)

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Bu dengesiz alete verdiğim o kadar paraya acıyorum,

Ardından bir de omnia aldım huzura erdim.

Alacak arkadaşlara kesin bir tavsiyem var,eğer muallaktaysanız omnia alın.

Iphone çekici evet ama sadece o kadar.Kullanmak eldeyken çok kolay ama içine bir müzik,film atayım deseniz illa itunes istiyor ve telefonunuzu sadece bir pc üzerinden tanıttığınız itunesle senkronize ediyor.Başka pcye kurarsanız senkronize olduğunda ne kadar yüklemeniz varsa siliyor.

Senkronize olmazsa işlem yaptırmıyor.

Yani resmen 1500 liraya esaret satın alıyorsunuz.Herşey applenin keyfiyetince çalışıyor.Ya da alıp kırdırın.Yoksa bu zımbırtı çekilecek dert değil.

Deli etti beni.

Saygılar...

Otomatik senkronize özelliğini kaldırırsan bu sorunla karşılaşmazsın.Ya o kadar düşerse alırım iphone sevdiğimden deil telefonumdan sıkıldım ondan yani :D

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
HTC Touch düşürse bi fiyat ahhh :D:D:D