Kasa Seçimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mert0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Arkadaşlar öncelikle merhabalar;

Sistem almaya karar verdim. Çoğu parçayı kafamda kesinleştirdim ama kasaya bir türlü karar veremiyorum. Kasa almışken herkes en ucuzunu almaya çalışır ama ben sistem en az 5 sene kullanacağımı ve bir tek şansım olduğunu düşününce RGB'li güzel bir model olmasını istedim. Aklımda birkaç model var. Sizlere bunları sunayım, ister arasından karar verin, isterseniz farklı bir model önerin. İzmir'de olduğumu unutmayın. Evde klima çalışıyor ama yine de bazen sıcak olabiliyor.
Icinde minimum 600w PSU olmalı. Eğer Psu'suz bulduysanız yanına da bir psu önerirsiniz sevinirim. :)

Benim seçtiklerim:

1-) Thermaltake Wiew 27
Vatan'da 600w bir model buldum bana uygun geldi. THERMALTAKE VIEW 27 600W 80PLUS RGB 3x120mm FANLI MidT ATX PENCERELİ KASA - Vatan Bilgisayar

2-) Cooler Master MB250
(RGB'li olanını değil de kırmızı fanlısını istoyorum. Kırmızı daha güzel duruyor.)

3-) Xigmatek Astro

4-) Xigmatek Beast

Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

Brkmn

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Bayram zamanı almayı düşündüğüm tasarım anlamında ve sese duyarlı olmasıyla da çok hoşuma giden RAMPAGE FALCON-X'i öneririm içinde PSU yok. PSU anlamında pek bir bilgim olmadığı için o konuda yardımcı olamayacağım.

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Bayram zamanı almayı düşündüğüm tasarım anlamında ve sese duyarlı olmasıyla da çok hoşuma giden RAMPAGE FALCON-X'i öneririm içinde PSU yok. PSU anlamında pek bir bilgim olmadığı için o konuda yardımcı olamayacağım.

Hava sirkülasyonu nasıldır, bir bilginiz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgili arkadaşlar önerilerinize muhtacız.
@met 35
@Görkem Say
@Utkuversus

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
Yani ,yeni çıkan kasalar ,gerçekten çoğu güzel ve kalite. Eskisi gibi kesin değil.Geçenlerde vatanda rampage kasalara şöyle bi göz gezdirdim. Everest diye zamanında pek önermediği kasaları,gayet sağlam,estetik ve kemikli gördüm.

Bence en yakın bi vatan mağazasına gidin,orada gözünüzle görün.Bi dokunun.Hava sirkülasyonu ,genelde fanlara bağlı. 3 adet fan varsa,sirkülasyon bi şekilde olur. Kasa,sirkülasyon olarak ,adı çıkmış bi kasa değilse.

İşinize karışmak gibi olmasın ama ,kasaya da biraz ölçülü para verin derim.

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Benimde içimden beynimin bir tarafı tutumlu ol diyor, diğer tarafı boşver en güzelini al diyor. Büyük ihtimalle Wiew 27 veya Mb520 ama hale karar veremedim. Yine bir sorun çıkarsa haberleşiriz. Görüşürüz. ??????
İşinize karışmak gibi olmasın ama ,kasaya da biraz ölçülü para verin derim.

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
MB520 derim ben.

MrKadir

Profesör
Reaksiyon puanı
371
Bende mb511 derim ama mb520 de yeterli