Donanım Arşivi v4 ?

KEREMERDEM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba Arkadaşlar Bütçe olarak 3500 en fazlada 4000 lerde bir bilgisayar alacagım ve çoğu kişinin önerdiği D.A nin topladığı v4 bilgisayarı inceledim ve fps lerini beğendim ama donanımdan pek anlamıyorum bilgisayara neler eklenmeli yada bu fiyata daha iyisi varmı şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Salawdaha

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Merhaba Arkadaşlar Bütçe olarak 3500 en fazlada 4000 lerde bir bilgisayar alacagım ve çoğu kişinin önerdiği D.A nin topladığı v4 bilgisayarı inceledim ve fps lerini beğendim ama donanımdan pek anlamıyorum bilgisayara neler eklenmeli yada bu fiyata daha iyisi varmı şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
Ekran kartında ısınma problemleri olduğu söyleniyor fakat undervolt yaparak sıcaklığı düşürebiliyorsun ekstra rami 16 gb bide ssd yi samsung seçerseniz bence güzel bir sistem olur.

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
Kasayı abartmışlar ama işlemci ve anakart zayıf. E.kartında da wattman sorunu çıkabilir. Bu günlerde, bu sorunu duymaya başladım.

Phatron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
16 ram tercih ettim. ssd değiştirmedim. kendim 4tb hdd taktım depolama için. ısınma sorunu diye birşey yaşamadım. Fazlasıyla zorladım ancak ısınma sorunu veya başka birşey olmadı. Alınabilir.

KEREMERDEM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ben bilgisayarı 16gb ram yapıp birde 1tb hdd ekleyip 4k ya aldım lakin daha fazla araştırma yaptıgımda ekran kartının çok fazla ısındıgını ve ıyı olmadıgını aynı sekılde ssdninde iyi olmadığını yazmışlar hala iptal edebilirim sizce iptal edeyimmi lütfen çabuk cevap yazın şuan çok tedirgin ve mutsuzum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasayı abartmışlar ama işlemci ve anakart zayıf. E.kartında da wattman sorunu çıkabilir. Bu günlerde, bu sorunu duymaya başladım.
[/QU ne yapmamı önerirsiniz şuan wattman nedir? oturduğum yer soğuk ve acayip sıcakta olmuyor en fazla 20 30 derece olur yazın oda işlemci konusundada kötü yorum pek görmedim sizin görüşünüz nedir /QUOTE]

Ekran kartında ısınma problemleri olduğu söyleniyor fakat undervolt yaparak sıcaklığı düşürebiliyorsun ekstra rami 16 gb bide ssd yi samsung seçerseniz bence güzel bir sistem olur.
samsung ile arasında 500 tl var değermi okadar bütçem maalesef yok ve undervolt nedir söylermisiniz lütfen bana yardımcı olun :(

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,079
Bence et. Zaten işlemci de, .1. nesil bi işlemci.

KEREMERDEM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
16 ram tercih ettim. ssd değiştirmedim. kendim 4tb hdd taktım depolama için. ısınma sorunu diye birşey yaşamadım. Fazlasıyla zorladım ancak ısınma sorunu veya başka birşey olmadı. Alınabilir.
nerde oturuyorsun acaba teşekkür ediyorum yorumun için

Bence et. Zaten işlemci de, .1. nesil bi işlemci.
ne yapmam gerek peki iptal ettim diyelim onun yerine ne alayım veya nelerini değiştireyim madem bu kadar kötü nasıl bu kadar fazla fps alabiliyor ?

İptal Ettim Umarım Kabul Ederler

Son düzenleme:

Phatron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Trabzonda ikamet ediyorum. Şuana kadar da senin bahsettiğin ısınma sorunundan yaşamadım.