Açıkçası çok taşımayı planlamıyorum. Birde benim çok tercih ettiğim ITX kasa mini kasa gibi ama nasıl toplanıyor bilmiyorum.Toplamayı güzel markalarla yaparsan kasa tabi.
Ama notebook da mobil olursun, yanında götürürsün.
İşe göre, kullanıma göre değişir.
Eğer yer sıkıntın yoksa ATX toplamanı öneririm,ITX kasaların soğutması pek iyi olmuyor yani zorunda değilsen ITX alma o sistem pek olmamış.Açıkçası çok taşımayı planlamıyorum. Birde benim çok tercih ettiğim ITX kasa mini kasa gibi ama nasıl toplanıyor bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.teknobiyotik.com/tb-gk7rgAZMRD1fNrLSL/Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sistem nasıl sizce
Atx buldum bir kasa iyiEğer yer sıkıntın yoksa ATX toplamanı öneririm,ITX kasaların soğutması pek iyi olmuyor yani zorunda değilsen ITX alma o sistem pek olmamış.
Arkadaşıma mesaj olarak atıyorum.Ben bunu öneririm.Kasanın önünde fan yok,bu bütçeyle ancak bu oldu,öne fan takılırsa çok iyi olur.
Ekli dosyayı görüntüle 75652
Hangi site bu acaba?
Hangi site bu acaba?
o psu yu sığdıracak mı acaba?
Sinerji.powerde sorun yok.Hangi site bu acaba?
lol pp değiştirmişsin başkasının konusu sandım pp koy bence.VECTORRR abi benim için değil zaten de adam itx istedi o paraya da en iyi itx toplatırsan bu olur zaten.
Oyun içinse F/P açısından kasa daha iyidir.Bir arkadaşım benden yardım istedi ve bende bu foruma sorayım dedim. Uygun önerilerinizi bekliyorum.
?Oyun içinse F/P açısından kasa daha iyidir.