İyi ozaman bu arada bendeki ekran kartı GTX 650'idi senin ekran kartı ile kıyaslayınca baya fark var yani oynatır mı pek bilemedim. Onun şu ekran kartına bakmayı düşünebilirsin R7 240.800mhz zaten
İyi ozaman bu arada bendeki ekran kartı GTX 650'idi senin ekran kartı ile kıyaslayınca baya fark var yani oynatır mı pek bilemedim. Onun şu ekran kartına bakmayı düşünebilirsin R7 240.800mhz zaten
Vector bana GTX750 önermişti amaİyi ozaman bu arada bendeki ekran kartı GTX 650'idi senin ekran kartı ile kıyaslayınca baya fark var yani oynatır mı pek bilemedim. Onun şu ekran kartına bakmayı düşünebilirsin R7 240.
Hocam aynı sistem ve işlemcinin OC yapılmış hali ile GTA 5'de 30 FPS sabit alıyordum sadece onun ekran kartı benimkine göre baya düşük. İyi bir soğutucusu varsa aynı şekilde oynayabilir.Gta 5'e sistem yetmez. Sıfırdan toplayabilirsen topla.
Neyse yaparım birşeylerHocam aynı sistem ve işlemcinin OC yapılmış hali ile GTA 5'de 30 FPS sabit alıyordum sadece onun ekran kartı benimkine göre baya düşük. İyi bir soğutucusu varsa aynı şekilde oynayabilir.
İstediği ekran kartıyla yükseltme yapsın, ram 4 gb olduğu sürece ve ekran kartı o işlemciyle sürekli darboğaz olacak. Çünkü oyun minimum 4 gb ram tüketiyor.Hocam aynı sistem ve işlemcinin OC yapılmış hali ile GTA 5'de 30 FPS sabit alıyordum sadece onun ekran kartı benimkine göre baya düşük. İyi bir soğutucusu varsa aynı şekilde oynayabilir.
Sonlara doğru silahlı kapışmalar arttığında optimizasyon sorunları haricinde pek bir sorun olmadı bu arada oyunu 2017'nin ortalarında bitirmiştim. Söyledikleriniz doğru şuan ki hali ile ne olur pek bir şey söyleyemiyeceğim ama benim oynadığım zamanda pek de ahım şahım bir kasma yoktu.İstediği ekran kartıyla yükseltme yapsın, ram 4 gb olduğu sürece ve ekran kartı o işlemciyle sürekli darboğaz olacak. Çünkü oyun minimum 4 gb ram tüketiyor.
Üstüne üstlük oyunun bazı akıcılık gerektiren sahnelerinde 30 fps sabit almak kullanıcının moralini çok bozar.
Gta Online oynayan biri olarak, online'a, bağlanırken single playerda ufak kasılmalar bile yaşıyorum. Gtx 1050ti i5 7400 8gb ram 860 evo ssd'li sistemde.Sonlara doğru silahlı kapışmalar arttığında optimizasyon sorunları haricinde pek bir sorun olmadı bu arada oyunu 2017'nin ortalarında bitirmiştim. Söyledikleriniz doğru şuan ki hali ile ne olur pek bir şey söyleyemiyeceğim ama benim oynadığım zamanda pek de ahım şahım bir kasma yoktu.
@9400 gibi bir işlemci bile GTX 750 gibi bir işlemciye ancak yetiyor Q8400 yetmez aslında eski anakartlarda 400 mhz 800 mhz diye birşey yok sorunsuz oc yapılabiliyor.Aynı bilgisayarın ekran kartı farklı olan hali var gta 5 low ayarlarda 30 fps oynanabiliyordu. Sana önerim Q8400 yapmandır eğer imkanın varsa 400 Mhz ramleri 800 Mhz ile değiştirmendir.
Q8400 ile Q9400 arasındaki fark yok denilecek kadar az bu arada anakartla ilgili yazdığın yerde gram bir şey anlamadım.online olanda sanki sistem gereksinimleri artıyormuş gibi oluyor mesela normal tek oyunculuda akıcı rahat bir şekilde oynayabilsen bile online olunca en düşük ayarda dahi 20 fps civarı birşey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@9400 gibi bir işlemci bile GTX 750 gibi bir işlemciye ancak yetiyor Q8400 yetmez aslında eski anakartlarda 400 mhz 800 mhz diye birşey yok sorunsuz oc yapılabiliyor.![]()
800 mhz destekleyen anakartta rami 400 den 800'e oc yaparsanız sorun olmuyor.Q8400 ile Q9400 arasındaki fark yok denilecek kadar az bu arada anakartla ilgili yazdığın yerde gram bir şey anlamadım.
Ben orada ram'in mhz'sini yazdığını görmedim eski bilgisayarlarda yani DDR2 ram olanların çoğu 400 mhz dedim ram'e OC yapması hakkında da bir şey yazmadım.800 mhz destekleyen anakartta rami 400 den 800'e oc yaparsanız sorun olmuyor.
400 ya da 800 fark etmiyor yani 800e oc yapılır şuan öyle kullanıyorum mesela bir sorun yok yani 400 olsa da sorun yok.Ben orada ram'in mhz'sini yazdığını görmedim eski bilgisayarlarda yani DDR2 ram olanların çoğu 400 mhz dedim ram'e OC yapması hakkında da bir şey yazmadım.
Hayır aslında tam aksine, oyunun yükünün yarısı sunucu üstleniyor. Eğer sizin İnternet durumunuz kötüyse zaten lagtan düzgün oynayamazsınız. İşin ilginç bir yanıda ful dolu serverlerle anlık fps düşüşleri genellikle söz konusu olabilir.online olanda sanki sistem gereksinimleri artıyormuş gibi oluyor mesela normal tek oyunculuda akıcı rahat bir şekilde oynayabilsen bile online olunca en düşük ayarda dahi 20 fps civarı birşey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@9400 gibi bir işlemci bile GTX 750 gibi bir işlemciye ancak yetiyor Q8400 yetmez aslında eski anakartlarda 400 mhz 800 mhz diye birşey yok sorunsuz oc yapılabiliyor.![]()