Monitor hariç bütçe monitor hediye geleceği için almayı düşünmüyorum.Monitör hariç bütçe mi bu?
Aşağı yukarı oynayabilir ama 3300 tl nin üstüne çıkamam sanırımBu fiyat son mu ?
Power supply sisteme yetmeyebilir,soğutucu gereksiz işlemci ile birlikte soğutucu gelecek zaten yani bu fiyatta birde soğutuya para verilmez,o işlemci ekran akrtına darboaz yapar,sistemde SSD yok yeni nesil sistemlerde SSD vazgeçilmezdir diyebilirim sistemi baya hızlandırır.bak sana bi tane toplama sistem yaptım içinde kurulumu falan da var pubg lol cs go fortnite rahat açar 40-50 fps alırsın dur resmini atıyım sana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 74329
nasıl beğendin mi![]()
sistem güzel fakat ekran kartı ve anakart yükselmiş halleri bile kötü ekran kartı 4 gb fakat marka dandik ve sorun yaşama ihtimali fazla anakartta aynen öyle işlemci gideri varhttps://www.teknobiyotik.com/oyuncu...4gb-8gb-ram-480gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.htmlAnakartı bir tık yükselt
Rami 2x8 yap o şekilde al.
ben zaten power supply örnek olarak yazdım eğer sistem fiyatı arttırılırsa dediğim gibi , power supply yükseltip ssd ekleyecektim ama bütçe yok hrhaldePower supply sisteme yetmeyebilir,soğutucu gereksiz işlemci ile birlikte soğutucu gelecek zaten yani bu fiyatta birde soğutuya para verilmez,o işlemci ekran akrtına darboaz yapar,sistemde SSD yok yeni nesil sistemlerde SSD vazgeçilmezdir diyebilirim sistemi baya hızlandırır.
Alınmaz yani.
Anakart seçimim biraz yanlış olmuş,modeli yanlış gördüm.Ancak ekran kartının markası dandik değil,RX serisinde bir çok kişi Sapphire markasını tercih ediyor ve sorun yaşayan görmedim,işlemcinin gideri var demisşin senin önerdiğin işlemci ekran kartına bile yetemiyor.sistem güzel fakat ekran kartı ve anakart yükselmiş halleri bile kötü ekran kartı 4 gb fakat marka dandik ve sorun yaşama ihtimali fazla anakartta aynen öyle işlemci gideri var
O zaman benim sistem alınmalı çünkü o şekilde bilgisayarı açamaz.sistem güzel fakat ekran kartı ve anakart yükselmiş halleri bile kötü ekran kartı 4 gb fakat marka dandik ve sorun yaşama ihtimali fazla anakartta aynen öyle işlemci gideri var
ben zaten power supply örnek olarak yazdım eğer sistem fiyatı arttırılırsa dediğim gibi , power supply yükseltip ssd ekleyecektim ama bütçe yok hrhalde![]()
Darboğaz işlemcinin ekran kartına yetememesi ve ekran kartının performansını düşürüp oyunlarda takılma yapmasına neden olur.bide darboaz olayını fln pek bilmiyom knk yanlış yaptıysam k.b![]()
anladım , yardımcı olmak için yazdım sistemi iddialı değilim dediğin doğru aslındaDarboğaz işlemcinin ekran kartına yetememesi ve ekran kartının performansını düşürüp oyunlarda takılma yapmasına neden olur.
Şu şekilde düşün 10 metre yüksekliğinde bir tavan var ve ekran kartı balon,eğer sen ipi yani işlemciyi 5 metre alırsan ve balonu iple yere bağlarsan balon tavana çıkama çünkü ip yani işlemci balonu yani ekran kartını engeller.
Bende hazır sistem önerdim zaten.en iyisi itopya dan fln hazır sistem alsın
anladım , yardımcı olmak için yazdım sistemi iddialı değilim dediğin doğru aslında
Şu dediğin çok daha mantıklı geldi dostum. Monitor olarak hangisinden f/p alabilirimhttps://www.teknobiyotik.com/oyuncu...4gb-8gb-ram-480gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.htmlAnakartı bir tık yükselt
Rami 2x8 yap o şekilde al.
Tekrardan söylemek istiyorum mümkünse anakartı bir tık yükseltmek yerine 2 tık yükselt,bu baya önemli.Asrock B450M Pro4 alman çok iyi olur yani,bir şekilde almalısın.Şu dediğin çok daha mantıklı geldi dostum. Monitor olarak hangisinden f/p alabilirim
Anakartı o şekilde almak çok iyi olur.Monitör fiyatlarını hiç bilmiyorum ama 1000 tl civarı verebilirim, anakartı 2 tık yükseltip 3300 tl ye sistemide alabilirim
16GB ram iyi olur.O şekilde almaya çalışıcam çok teşekkürler sistem için de ilerde belki 16 ram yapabilirim
O kasa ve güç kaynağı çöp ötesi, sisteme güç vermeye yetmez, Ryzen 3 1200 içinse ek soğutucu gerekmez, 1451 TL RX 570 için çok fazla, daha düşüğüne, RX 580 Armor var. Bir de sistemde SSD yok, 1TB HDD çıkarıp yerine 480GB SSD alsan çok daha iyi. Kısacası bu sistem çöp çöp çöp.bak sana bi tane toplama sistem yaptım içinde kurulumu falan da var pubg lol cs go fortnite rahat açar 40-50 fps alırsın dur resmini atıyım sana
Ekli dosyayı görüntüle 74329
nasıl beğendin mi![]()
Yani yapmam gereken dediğin parçaları mı değiştirmem lazımO kasa ve güç kaynağı çöp ötesi, sisteme güç vermeye yetmez, Ryzen 3 1200 içinse ek soğutucu gerekmez, 1451 TL RX 570 için çok fazla, daha düşüğüne, RX 580 Armor var. Bir de sistemde SSD yok, 1TB HDD çıkarıp yerine 480GB SSD alsan çok daha iyi. Kısacası bu sistem çöp çöp çöp.
Ben Donanım arşivi V4 öneririm.