Nokia 7 plus hakkında soru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZLATA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZLATA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Merhaba arkadaşlar ben Nokia 7 plus kullanıcısıyım telefonum yan taraftan sertçe yare çarptı köşesinde ufak bir sıyrık oldu ama düştüğünde ele aldığımda telefon kendiliğinden yeniden başlatmıştı bu konu hakkında bana yardımcı ola bilir misiniz

Telefon kullandığım süre : 2 hafta önce sıfır aldım

Servis lik bir olayı varmı şuana kadar servise gitmedi

Şimdiden teşekkürler :)

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Şuan bi sıkıntısı var mı var mı peki ?

Byilmaz91

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Dostum eğer şu anlık bir sorun yok ise servise yollamaya gerek yoktur, ancak bir süre daha beklemek bizi en sağlıklı sonuca ulaştırır, 3 gün içerisinde telefonuna dikkat et, şarja taktığında kendini yeniden başlatıyor mu, telefonunla ilgilenirken ekran siyah olup geri geliyor mu, dokunmatiği içerisinde arıza oluyor mu, bu gibi sana enteresan gelecek olan sorunları araştır. Eğer ters giden bir şeyler olduğunu fark edersen konunun altına ileti atabilirsin. Kolay Gelsin ?

ZLATA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Dostum eğer şu anlık bir sorun yok ise servise yollamaya gerek yoktur, ancak bir süre daha beklemek bizi en sağlıklı sonuca ulaştırır, 3 gün içerisinde telefonuna dikkat et, şarja taktığında kendini yeniden başlatıyor mu, telefonunla ilgilenirken ekran siyah olup geri geliyor mu, dokunmatiği içerisinde arıza oluyor mu, bu gibi sana enteresan gelecek olan sorunları araştır. Eğer ters giden bir şeyler olduğunu fark edersen konunun altına ileti atabilirsin. Kolay Gelsin ?
Tamam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan bi sıkıntısı var mı var mı peki ?
Şuanda bir sıkıntı yok

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Tamam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuanda bir sıkıntı yok
Biraz daha bekle ilginç bir sorunla karşılaşırsan o zaman müşteri hizmetleri ile bağlantı kurarsın. O kadar önemseme yani bunlar iyi cihazlar ufak bi düşürmeden zarar gelmez :)

ZLATA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Biraz daha bekle ilginç bir sorunla karşılaşırsan o zaman müşteri hizmetleri ile bağlantı kurarsın. O kadar önemseme yani bunlar iyi cihazlar ufak bi düşürmeden zarar gelmez :)
Tamam teşekürler cevap verdiğiniz için