Windows 10 PUBG Lite FPS düşme sorunu

oyuncu 0100

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 10 işletim sistemi olan dizüstü bilgisayarıma format attıktan sonra PUBG Lite'da 50-60 FPS den 20-40 FPS'e düştü. Bu sorun sadece PUBG Lite'da var diğer oyunlarda FPS neredeyse aynı ama PUBG Lite'da düştü. Sorun nedir acaba herhangi bir programı mı kurmayı unuttun? Yardımcı olur musunuz? Oyun oynanmaz derecede kasıyor

Emretosn1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yeni formatladığın için arkaplanda Windows update çalışıyor olabilir dostum bu performansını ne kadar etkiler bilmiyorum ama dediğin kadar çok etkilememesi lazım. Windows updateyi bir kontrol et istersen
Not: Eksik program yüklemiş olsan oyun hiç açılmaz

oyuncu 0100

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni formatladığın için arkaplanda Windows update çalışıyor olabilir dostum bu performansını ne kadar etkiler bilmiyorum ama dediğin kadar çok etkilememesi lazım. Windows updateyi bir kontrol et istersen
Not: Eksik program yüklemiş olsan oyun hiç açılmaz
arkaplanda windows update çalışmıyor bide nedense sadece bu sorun pubg lite da var mesela ben sniper elite v2 oynuyorum o oyunda daha fazla fps alıyorum ama pubg lite da birden düştü :(( ne güzel oynuyodum oyunu

Emretosn1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
arkaplanda windows update çalışmıyor bide nedense sadece bu sorun pubg lite da var mesela ben sniper elite v2 oynuyorum o oyunda daha fazla fps alıyorum ama pubg lite da birden düştü :(( ne güzel oynuyodum oyunu
Harici ekran kartı var mı bilgisayarında? Belki oyunu başlatırken işlemcinin grafik birimini kullanıyordur o yüzden düşük fps alıyorsundur