Lisede kaldım ne yapıcağımı bilmiyorum.

Hermess34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Lise 1 yanı 9. sınıfdayım ve ilk yılımdan sınıfda kaldım. Ne yapıcağımı bilmiyorum ailemin onunde küçük düştüm normalde desrlerle alakası yok derslerim iyi fakat devamsızlığım yüksek toplam 32 gün var 2 gün yüzünden 1 yılım boşa gidecek. Benim düşüncem daha okul okumayacağım ve iş aramaya başlıyacağım gibi görünüyor.
Başka bir şekilde bir yöntem varsa lütfen bilgilendirim beni eğer geçersem daha iyi bir öğrenci olucağımdan eminim her zaman bu devamsızlık olayı engel vurdu bana bu sefer çok serft oldu ne yapmam gerekiyor?

Reaksiyon puanı
5,171
Lise 1 yanı 9. sınıfdayım ve ilk yılımdan sınıfda kaldım. Ne yapıcağımı bilmiyorum ailemin onunde küçük düştüm normalde desrlerle alakası yok derslerim iyi fakat devamsızlığım yüksek toplam 32 gün var 2 gün yüzünden 1 yılım boşa gidecek. Benim düşüncem daha okul okumayacağım ve iş aramaya başlıyacağım gibi görünüyor.
Başka bir şekilde bir yöntem varsa lütfen bilgilendirim beni eğer geçersem daha iyi bir öğrenci olucağımdan eminim her zaman bu devamsızlık olayı engel vurdu bana bu sefer çok serft oldu ne yapmam gerekiyor?
Müdürünle konuş seneye daha iyi bir öğrenci olacağını pişman olduğunu söyle. Eğer müdürü etkileyebilirsen muhtemelen siler iki devamsızlığını.

Hermess34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Keşke o kadar kolay olsa adminim müdürle konuştum bişey yapacak halim yok birazda şey bizim müdür o yüzden öyle bişi olmaz.

fatihipk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
üstün heyet raporu almanlazım araştır.

Hermess34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Üstün heyet raporu ne oluyor?

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Şu iki günü açıkla bakalım.

Kaç gün özürlü kac gün özürsüz devamlılığın var.

fatihipk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
devamsız olduğun günleri raporlu olarak göstermen lazımveya heyet raporlu bu işi iyi bilenbirisinibul öğren belki cebınden 300 lıra cıkar 1 seneden ıyıdır takılma

Hermess34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
19 Özürlü 13 ozursuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Heyet raporu denilen şeyi yapmayı kabul etmiyor ailem

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Geriye dönük rapor verecek doktoru bulacak adam sınıfta zaten kalmaz...

Manavdan domates mi alıyorsun da geriye dönük rapor alabiliyorsun?

Reaksiyon puanı
5,171
19 Özürlü 13 ozursuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Heyet raporu denilen şeyi yapmayı kabul etmiyor ailem
O şey için 8 doktorun onayı gerekli. Baban doktor olsa bulamaz 8 farklı onay verecek doktor. Artık eskisi gibi değil düzen sıkı.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,170
Reaksiyon puanı
5,171
Sakız alır gibi alanlar var. ?
Hocam babam doktor. Bundan 4 yıl öncesinde bile kendisinin heyet raporu nasip olmadı. İnanın bahane edebilecekleri bir şey olmalı. Bu tarz raporlar sıklıkla alınamdığı için soruşturma geçirme ihtimalleri çok yüksek.

Birine gereksiz heyet raporu vermek ile birine kefil olmak benzer şeyler. Birinde ekmeğini diğerinde ekmek kapını ortaya koyuyorsun.

Orhan Tepe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Geçmiş olsun keşke yapmasaydın yada rapor alsaydın

Hermess34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ya sanayi Felan gitmiyorum yok öyle bişey karar verdim geceleyin okulu acikdan okurken web tasarım olarak çalışacağım KA bilişim feklonojilerinde onun dışında part time olarak garsonluk yapicagim

factor60

Asistan
Reaksiyon puanı
79
müdürüne git ricada bulun faaliyet olarak geçebilirse hallolur. benim 12.sınıfta 140 gün devamsızlığım vardı. okul başkanıydım

Valeris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kardeşim kendine yazık edersin,okumak kadar güzel birşey var mı.Sadece iş hayatı olarak değil bilinçli ve eğitimli bir insan olmak için okumalısın buna üniversite de dahil.Şu an web tasarımı veya part time iş bunun yerini tutamaz,genç halinle part time çalışırsın ama ilerde evlenince çok ezilirsin keşke okusaydım dersin,senin gibi kaç tane örnek gördüm ama ilerki yaşlarda akılları başlarına geliyor.Okumanın kıymetini bilelim.

Hermess34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tavsiyem için teşekkür ederim dön güne kadar ugrasicam olmaz ise sağlık olsun tekrar edicegim

fatihipk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Ya sanayi Felan gitmiyorum yok öyle bişey karar verdim geceleyin okulu acikdan okurken web tasarım olarak çalışacağım KA bilişim feklonojilerinde onun dışında part time olarak garsonluk yapicagim

bu dedıklerını gerceklestırebılırsen ılerıde ıyıkı acıktan okumusum dersın okadar dıyıyım ama web tasarımla kalma ılerıde mobıle ve wındowsada gec derım ben su an onlarla ugrasıyorum

kontrol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Bırakıcaklarını zannetmiyorum. Ayağınızı denk alın diye sert dururlar. Karne günü geçirtirler.

TedRED

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Ailen müdür ile konuştu mu ?

yoksulgenç

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Boşver okuyupta ne yapacan ? Okuyanların çoğu ya işsiz yada özel sektör kölesi.

Git meslek ögren sermaye biriktir sonra kendi işini aç, para esnaflıkta, ticarette

Narrator

Asistan
Reaksiyon puanı
72
9.sınıf olduğun için büyük ihtimalle bırakırlar. Geçmiş olsun.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Aileni ikna edip okula getirebilirsen 2 3 günlük dilekçe yazıp sildirebilir tabi müdürle konuşup halletmeleri gerekiyor tek çare bu geriye dönük rapor alamazsın 2 günle bırakmalarıda çok isnafsız ailenle konuş adam gibi gitcem seneye de gelsin konuşsunlar