Kontrole 1 ay geç gitmek

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Doktor 3 ay sonra gel dedi ama ben biraz üşendim falan 4 ay sonra gidiyorum bir sıkıntı olur mu?

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Olur tabi 1 ay geç gidersen ölürsün kalp krizi geçirirsin kolların içe göçer falan bunlar iyi şeyler kötülerini sen düşün :D
Tabi'ki de olmaz ama ne kadar erken o kadar iyi.

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Olur tabi 1 ay geç gidersen ölürsün kalp krizi geçirirsin kolların içe göçer falan bunlar iyi şeyler kötülerini sen düşün :D
Tabi'ki de olmaz ama ne kadar erken o kadar iyi.
Yok öyle değil. Tam zamanında gitmek mi gerek. Hani doktor değişiyor falan ya o yüzden.

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Tabi olabilir ameliyata girer sana gel dediği zamanda bile ameliyatta olabilir ama dediğim gibi ne kadar erken o kadar iyi.
Tam zamanında git yada bir gün önceden belki dediği zamanda olamayabilir.
Bir de derdiniz nedir hastalık kötü bir şey mi?

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Tabi olabilir ameliyata girer sana gel dediği zamanda bile ameliyatta olabilir ama dediğim gibi ne kadar erken o kadar iyi.
Tam zamanında git yada bir gün önceden belki dediği zamanda olamayabilir.
Bir de derdiniz nedir hastalık kötü bir şey mi?
Yok endokrinolojiye gittim de tahlil falan yaptılar. 2 tanesi yüksek çıktı onun için galiba. Ciddi bir şey değil.

ExeRyderS

Doçent
Reaksiyon puanı
50
Serbest T4 diye bir hormon var o yüksek çıktı biraz.

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
ALINTI : Serbest T4 yüksekliği genel anlamda tiroid bezinin aşırı aktif olduğu anlamına gelir.
ALINTI : Graves hastalığı, Plummer hastalığı, Toksik troid adenomu, Akut tiroiditis, Artifisiyal hipertiroidizm, Struma ovari
Bunlar yüzünden yükselirmiş öyle yazıyor.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Korkmadan ve zamanında kontrollerimizi yaptırmamız gerekmekte, başka doktorlardan da faydalanabiliriz ama sağlık ertelenmez bir nimet.

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Ben hiç kontrole gitmedim hiçbir sıkıntımda yok diye düşünüyorum ama bir ara gitmem gerek :D kanser falan olursam geç olmadan kurtulayım.