iPhone 3G Alacağım Yardım

_Saytun_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
Merhaba arkadaşlar.

iPhone 3G almayı planlıyorum yalnız burdaki fiyatlar çok yüksek amerikada da bir tanıdığım var ve yakın zamanda gelecek. yalnız bana önce sen bi fiyetları araştır bana mail at ona göre alıyım dedi. ben şuan için 3 tane amerika satış sitesi buldum. daha da fazla araştırmak istiyorum ama ingilizce bilgim zayıf araştıramıyorum.

sizim bildiğiniz amerikan gittigidiyor gibi siteler varsa yazarmısınız? :helpsmilie::helpsmilie:

_Saytun_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
tamam da orda bu fiyat 200$ olunca ve daha önce bir arkadaşımda kullanmıştım çok hoşuma gitti bu fiyatı da görünce heveslendim

el_matador

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amazon ebay gibi siteler var ama; iPhone alma bencede

tuci10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben dubaiden aldım. ama amerikadaki 200 usdlik sana yaramaz. daha unlock edilmemiş 3g. sim kilidi kırılıyor mu bilmiyorum. turbosim de yine amerikadan gelecek sim kilitli alette çalışır mı onu iyice araştır ondan sonra karar ver. yoksa ipod niyetine kullanırsın.

chatliam

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Alma derim

Ama yok kardeşim alacağım sanana dersen ?
Ben sana bir iyilik yapim

www.telsim.com
Şu an kampanyası var aylık 1.500 dakika konuşuyorsun ?
Her yöne 1.500 dakika bu arada
birde aylık 1500mesaj veriyor
Ayda 120 ödüyorsun
Sana hediye bir iphone16GB veriyor ?
1 milyar 2 yüze falan gliyor konuşmakta bedava
Ben şahsen her ay 500kontür alıyorum
40+40 YTL 80 YTL
oluyor

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Alma derim

Ama yok kardeşim alacağım sanana dersen ?
Ben sana bir iyilik yapim

www.telsim.com
Şu an kampanyası var aylık 1.500 dakika konuşuyorsun ?
Her yöne 1.500 dakika bu arada
birde aylık 1500mesaj veriyor
Ayda 120 ödüyorsun
Sana hediye bir iphone16GB veriyor ?
1 milyar 2 yüze falan gliyor konuşmakta bedava
Ben şahsen her ay 500kontür alıyorum
40+40 YTL 80 YTL
oluyor
Vodafone olmasın o? ayrıca fiyat karşılaştırması vardı en uygun fiyat Turkcell gözüküyordu.
Unlock 3G 16gb 700$'a bulabilirsin Amerika'da hemen hemen 500YTL kar etmiş olursun burdakine göre.
Ancak dokunmatikliği beni cezb ediyor, 2megapiksel flashsız kamera bana yeter, radyom olmasa da müziğimi dinlerim videomu izlerim diyorsan hiç düşünmeden al o telefonu*(diğer normal telefonlar siz üstünüze alınmayın :D ).

ayhan.akyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
doğubanka birde istanbulbilisime bakmadan alma hemide 3g olmayanı daha ucuza al 75 dolara kadar inmiş diyorlar 3g çıkana kadar kaç sene geçer elektronikte hergün model teknoloji değişiyor zaten müzik ve video için alacaksın ama çoğunuda altyapı yok desteklemiyor itunes gibi bekle biraz otursun

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bencede sakın alma,
http://www.iphonealma.com/ bu siteyi incelemeden karar verme.

Daha neler, Sırf telefon için site açmışlar :D

Site matrak :), iPhone 3g ile nasıl görüntülü konuşma yapılabileceğini vermişler

applevideoconferencingkit_01.jpg

Taş ile İphone Arasında ki fark :)

image_thumb.png

SNkaraoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dayanamıyorum artık bu iPhone düşmanlıgına.

Nasıl oluyor da n95lere, HTClere milyarlar verildiğinde kimse birşey demiyor, İphone a herkes düşman oluyor!!!!!

Ve beni sinirlendiren düşmanların çogunun "Hahaa, enayiler araştırmadan para verdi bu takoza, ben akıllıyım, eksiklerini gördüm oleeey! ne akıllı adamım" moduna girmesi. Hatta artık milletin kafasından dezavantaj uydurmasına bile şaşırmıyorum....

iPhone bizlere yenilik sunan, ve bunu yaparken de teknolojisinden, kullanılabilirliğinden ödün vermeyen bir ürün. Nasıl oluyorda çığır açan bir cep telefonu, geniş ekranlı bir iPod, zengin HTML e-mail ve tam web browsing özelliklerine sahip muhteşem İnternet cihazını, web tarayıcılıgı da, telefonlugu da, müzik çalarlıgı da beceremiyen bir takoz olarak gösterirler??????

neydiyaaunuttum

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ne yapıcan iphone yaaa boşwersene iki gün sonra onunda modası gecicek sıra nee gelicek sanki 24 saat video izleyen sürekli mail alışverişi içinde bulunan tüm işlerini ve işlemlerini net üzerinden yapan birimisinki lazım olucak eger böyleysen paranda çoksa hiç durma al ama yok abi bende öyle böyle sıradan bi öğrenci bi gencim diyosan boşweer

SNkaraoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hele madde madde sıralanmış aptalca"dezavantajlar" yok mu... Tamam eksikleri olan bir cihaz, Ama hala "harika" bir cihaz. Ufak tefek eksikliklerden dolayı telefonu taş yerine koyanları da anlayamıyorum...

Kimisi oyun yok diyor, kimisi de önceden 3g yok diye camur atarken şimdi "3g türkiyede calışmıyor, boşuna almayın" diiye camur atıyor...

Komik...

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
SNkaraoglu, Hayırdır iPhone 3G satışlarınız da düşüşmü yaşandı? Herkes ve Herşey eleştirilir, bunu kabul etmek ve saygı göstermek gerekir. Kimsenin Apple firmasına yada iPhone 3g için kişisel düşmanlık yaptığına inanmıyorum, esas bu lafınız komik " Nedir bu iPhone düşmanlığı". İnsanları bilinçlendirmek ne zamandan beri düşmanlık oldu acaba ? Bence Düşmanlık değil aksine tüketicinin haklarını koruyan bir dostluk göstergesidir bu yapılan çalışmalar.

SNkaraoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten internettte dolaşmıyorsam, Sürekli mail alıp göndermiyorsam, müzik dinlemiyorsam gider 50 liralık bir telefon alırım.

Evet bir süre sonra ayaga düşecek, her cepte bulunacak, fiyatları yerlerde gezinecek... Apple da zengin olacak. Ama "iPhone bir süre sonra yerlerde sürünecek, sakın alma" ile "iPhone un taştan farkı yok, her tarafı eksik dolu" arasında büyük bir fark var. iPhone gibi bir cihazın hakkını yememek gerekiyor.
iPhone da, omnia da, n95 de htcnin birkaç modelini de test ettim. iPhonun web browserı, işletim sistemi, kullanımı diğerleriyle çok farklı.

Bence bu yapılan sıradan bir "bilinclendirme" değil.... Kişisel bir düşmanlık. "Elin firmasına neden düşman olunsun" sorusu akla gelebilir. Gayet de olunur. Apple'ın prensiplerinden nefret ederim, Tekel olma takıntıları, en küçük ayrıntıdan bile para kazanma istekleri.... Yani ben de iPhone dan önce Apple düşmanlıgı yapardım, iPodlara verilen paraların gereksiz oldugunu söylerdim. Ama şimdi iPhone un hakkının yendigini düşünüyorum...

iPhone u eleştiren yazılara bir de önyargısız bakın, gerçekten komik yerler var. 20 maddelik listeden 3 mantıklı ve gercek dezsavantaj sayabiliyorsunuz. Eger aynı şekilde eleştirilmek istense iPhone dışındaki telefonlarda inanılmaz hatalar, eksiklikler bulunabilir. (Bu bölüme bir cevap istiyorum. Gerçekten de öyle degil mi?)

Bu arada iPhone satışı yapmıyorum. iPhona da para vermedim. Kontratla, Zaten 200 liraya yakın gelen faturam sayesinde bir nevi bedava sahip oldum iPhone'a...

SNkaraoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu düşmanlıgın tek sebebi Apple ın çocukca reklamları, microsoftu kötülemeleri, telefonlarını biraz fazla şişirmeleri.... iPhone bu eleştirileri kesinlikle HAKETMİYOR!

h@y@let

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bencede iphone alma philips x800 bence daha güzel sadece 3g ve wi-fi yok o kadar.

telcepphx800-1.jpg

SNkaraoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi ama neden bu telefon?
iPhone ve x800 çok çok farklı telefonlar. Karşılaştırmak anlamsız.
Dediğin gibi, Bu telefonda GPS yok, wifi yok, 3g yok(şimdilik işe yaradıgı yok ama, olsun. Sadece Türkiye şartlarını düşünmüyorum) Ekran, ve işletim sisteminin iPhone la alakası yok. inanılmaz bir pil ömrü var. Pil ömrünün bu kadar uzun olmasının tek sebebi xenium teknolojileri mi? hayır. Elbette pil ömrünü kısaltacak şeylerden uzak durulmuştur. 1000 lira fiyat farkı bulunan telefonalardan bahsediyoruz...
Yani bu ikisi farklı dünyaların telefonları...

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
SNkaraoglu, İşte herkesin sizin gibi iPhone'u bedavaya getirecek imkanı yok, bazı arkadaşlar araştırma yapıyor, almışken İyi bir telefon almak istiyor. Bizlerde kendisine verdiği paraya değecek bir telefon alması konusunda yardım etmeye çalışıyoruz.

Bak sen bile aynı fiyat olmasına rağmen Philips'i neden bir tutuyorsun diyorsun arkadaşa, demek ki telefonun fiyatı, o telefonun harika bir telefon olduğunu göstermez.

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
HTC Diamond iste yada Blackberry Bold. Çünkü bu iki marka bu işin erbabı. Aksini söyleyecek var mı bilmiyorum! Ama İ-phone'u bizzat test etmiş biri olarak tek tavsiyem alma. Burada bir çok konuda eleştrilmiş ama o konuların için önemli birisi eksik kalmış; ŞARJ. Telefonun eksiklikleri olabilir ki buda normal. Pazarlama stratejisi. Firma istese İ-Phone'u eksiksiz yapabilirdi. Takılmamak lazım bu tip şeylere. Unutma 16 Temmuz 1969 tarihinde aya giden Apollo 11'in içinde Commodore 64 işlemcisi vardır ki bu işlemci ilk olarak Ağustos 1982'de 595$ fiyat ile piyasaya sunuldu :)) Birde Siyah-Beyaz tv ile Renkli Tv aynı anda üretildikleri söylenir :)) Fakat pazarlama açısından halka yıllarca siyah-beyaz tvyi sattılar :))
Eksiksiz İ-phone bekleyenler az daha bekleyecek yada HTC ile Blackberry alacak ;)

SNkaraoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında haklısınız, 1500 liragibi bir fiyat cok fazla, ben asla bir telefon iiçin bu kadar harcama yapmam. Ama dediğim gibi, telefonun hakkının yendiğini düşünüyorum. Bu telefon gerçekten yenilikler getiriyor. Büyük kullanım kolaylıgına ve iyi bir altyapıya sahip. Ama çogu yazılımsal olmak üzere ufak dezavantajlar, Apple ın ürününü şişirdiğinden daha fazla şişiriliyor. Ve böyle harika bir telefon yerden yere vuruluyor. Keske insanlara yardım ederken iPhonun hakkı yenmese, hatta sahipleri gerizekalı yerine konmasa... Cihazın fiyatı çok olabilir, kullanıcının gücü yetiyorsa, ve kendine hitap ediyorsa alsın. Fazla geliyorsa almasın. Cihazı yerden yere vurmak anlamsız.

Bakın, siz de farkedeceksiniz. Telefonu yerden yere vurmak için Resmen saçmalanmış...

• Türkiye'de 3G yok! (İlk iPhone da da 3g yok diye yerden yere vururdunuz ne oldu şimdi?)
  • Türkiye'de 3G olunca da şu şekilde video görüşme yapabilirsiniz. Çünkü iPhone'un önünde kamerası yok.
  • 2 operatör de toplamda 1600YTL'nin üzerinde fiyat biçmiş. Değer mi? Eve veya arabaya girmek daha mantıklı değil mi?.8bahsettigim de bu işte. Degmedigini düşünebilirsiniz, ama değdigini düşünen insanların aklını garip dezavantajlarla karıştırmayın lütfen)
  • Ses kalitesi ve kulaklığı harika.
  • MMS mesaj atma yok!
  • Gelen mesajı forward edemiyorsunuz.
  • Neler yok videosu şurda.
  • iTunes, yani tekil şarkı veya albüm satın alma hizmeti Türkiye'de verilmiyor
  • Sim kilitli yani başka operatöre ait sim kartla çalışmaz.
  • iPhone alacaksanız İtalya'dan alın. Hem tatil olur hem de orada 3G'yi denersiniz. Ayrıntıları şurda.
  • Bir telefonu istediklerimi yapsın diye kırmam veya hacklemem gerekmiyor. Hiçbir Sony Ericsson, Nokia, Motorola, Samsung buna ihtiyaç duymadık.
  • Türkçe menü yok!
  • Youtube'e kapalı olsa bile iPhone üzerinden ulaşmak mümkün!
  • Gerçekten hakkını vererek kullanırsanız pili 1 buçuk gün anca dayanıyor.
  • Dünya'daki fiyatı ile Türkiye fiyatı farkından dolayı almam.
  • A2DP, yani stereo Bluetooth kulaklık desteği yok.
  • İçinde cep telefonu, browser, gmail ve ipod touch barındırıyor.
  • Appstore'dan program satın alıp ve yükleyip özellikleri genişletmek mümkün.
  • Taş ve iPhone arasındaki benzerlikler ve fark :-P
  • 2 yıl sonra hâlâ iPhone 3G kullanmak mı? Yani 2 yılda yeni iPhone(lar), Google G1(lar) çıksa bile devam.
  • Telefon defterinizdeki birini v-card olarak başka birine gönderemiyorsunuz.
  • İçinde gelen oyun yok! Almak veya yüklemek gerek
  • iPhone'un ne tür eksiklikleri var videosu.
  • Geniş ve parlak bir ekrana sahip. Film izlemek çok keyifli.
  • Türkçe kullanım klavuzu yok
  • Resimleriyle iPhone 3G almadan bilmeniz gereken gerçekler şurda.
  • Kilitlendiğinde resetlemesi zor. Çoğu insan ne yapacağını bilmediğinden şarjının bitmesini bekliyor.
  • Okul ortamında hava atmak için ideal
  • Google Maps hizmeti içinde geliyor. Bulunduğunuz yeri haritada ve uydu görüntüsü olarak görebiliyorsunuz.
  • Sim kart değiştirmek eziyet.
  • Telefonun arka plastik kapağının kendi kendine kırılması şikayetleri var.
  • Hazırda Türkçe klavyesi yok!
  • Ekran çizilmiyor ama çok kolay kırılabiliyor. Masadan veya cebinizden düşürürseniz büyük ihtimalle kırılacaktır. Ekran değiştirme ücreti telefonun yarı fiyatı.
  • Çıkarılabilir pili yok. 300-400 şarjdan sonra pili serviste fahiş fiyatlara değiştirmek gerek.
  • Safari ile harika web gezinimi sağlıyor.
  • Kopyala yapıştır özelliği yok!
  • Sesli arama yok.
  • Windows kullanmıyorsanız bilgisayarınıza iTunes ve Quicktime kurmanız zorunlu.
  • GPS özelliği internet bağlantısı olmadan çalışmıyor. Bu da çok fazla data indirip kotayı doldurmanıza sebep oluyor.
  • Telefon içindeki dosyaları telefondan göremiyorsunuz. Sadece iTunes üzerinden.
  • iPhone aksesuarları da kendisi gibi pahalı. Kılıfından, bluetooth kulaklığına kadar.
  • Java ve Flash desteği yok. Java oyunları unutun! Flash siteleri gezerken hiçbir şey göremezsiniz.
  • Hızlı dokunmatik ekran
  • Ekran ışığı ortamın ışığına göre otomatik ayarlanıyor.
  • Sınırlı internet paketleri ile sunuluyor
  • Taslak mesaj yazılamıyor.
  • Yüklediğiniz yazılımlarda donma ve kilitlenme sorunları olabiliyor.
  • Tek bir video formatını destekliyor.
  • 2 megapiksellik kamerası var, fakat video kaydı yapamıyor. Zoom yok, flaş yok. Çamur gibi fotoğraflar çekiyor.
  • Bluetooth üzerinden diğer aletlere içerik gönderilemiyor, Bluetooth sadece ve sadece kulaklık için kullanılabiliyor.
  • Hafıza kartı kullanılamıyor. Belleği arttırılamıyor
  • FM radyosu yok.
  • Jailbreak ile her türlü program yüklenebiliyor!
  • Türkiye satış fiyatına süper bir dizüstü bilgisayar alınır!
  • iTunes şarkılarını melodi olarak kullanmaya izin vermiyor.
  • SMS mesaj grupları oluşturulamıyor. Toplu mesaj göndermek işkence
  • Safari tek tabı yükleyebiliyor. Aynı anda birden fazla tabda site yüklemek mümkün değil
  • Sesli arama, sesli komut ve ses kayıt yok.
  • Miniminnacık telefonlar varken onların yanında kalas gibi kalıyor.
  • Telefonun içindeki mp3'ler melodi olarak kullanılamıyor.
Gerekirse bir ya da iki tanesi hariç hepsini cevaplayabilirim.

SNkaraoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC Diamond iste yada Blackberry Bold. Çünkü bu iki marka bu işin erbabı. Aksini söyleyecek var mı bilmiyorum! Ama İ-phone'u bizzat test etmiş biri olarak tek tavsiyem alma. Burada bir çok konuda eleştrilmiş ama o konuların için önemli birisi eksik kalmış; ŞARJ. Telefonun eksiklikleri olabilir ki buda normal. Pazarlama stratejisi. Firma istese İ-Phone'u eksiksiz yapabilirdi. Takılmamak lazım bu tip şeylere. Unutma 16 Temmuz 1969 tarihinde aya giden Apollo 11'in içinde Commodore 64 işlemcisi vardır ki bu işlemci ilk olarak Ağustos 1982'de 595$ fiyat ile piyasaya sunuldu :)) Birde Siyah-Beyaz tv ile Renkli Tv aynı anda üretildikleri söylenir :)) Fakat pazarlama açısından halka yıllarca siyah-beyaz tvyi sattılar :))
Eksiksiz İ-phone bekleyenler az daha bekleyecek yada HTC ile Blackberry alacak ;)

Haklısınız. HTC ve Blackberry gercekten de bu işin erbabı. Hele HTC touch diamond harika bir telefon. (ama onun da şarj problemi var diye biliyorum. ) Ama hala farklı telefonlar olarak görüyorum. iPhone webde cok daha keyifli gezinme, çok daha keyifli şekilde müzik dinleyip video izleme olanagı tanıyor. Ama digerleri daha eksiksiz kullanım sunuyor. Eksiksizden kastım daha cok "power user"ları ilgilendiren şeyler. Seçim kullanıcının. iPhone eksikliklerine ragmen birçok kullanıcı için en kullanışlı telefondur bence. Eğer Diamond kullanma şansım olur da iPhonun o rahat kullanımını yakalmış oldugunu görürsem iPhone dan tamamen vazgecer, diamondun herkes için tam anlamıyla ideal oldugunu söylerdim. Ama sanmıyorum.

Sorun, iPhone un -sizin de bahsettiginiz- ufak eksikliklerinin aşırı derecede şişirilmesi...

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
samsung omnia al onun 2 hatta 3 katı özellikleri var daha ii bi tel hemde daha ucuz

lapa_lapa

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bence iphonelar süper, al al... ben de çok istiyorum ve www.gogogo.com.tr de yarışıp en yüksek puanı yapana 3G vermişler. çok üzüldümm ya bilseydim önceden ben de yarışırdım :(

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
SNkaraoğlu arkadaşım gerçektende sen orda yazan maddelerin bikaçı hariç hepsini olumlu yönde açıklayabilirmisin?eğer öyleyse sormaya başlıyım.

tamam iphone almak bazı sitelerde ahmakça gösterilebilir ama sizin bu yaptığınızda insanları kandırmak olmuyor mu?

internette süper hiper mega şekilde gezinebilirmişiz demişsiniz.java desteğini bazı sitelerde sunmadığını söylüyolar.eğer doğruysa demekki en iyisi iphone değilmiş!

bluetooth un olmayışı gerçektende çok büyük bir eksiklik değilmi?...

dierlerini açmıyorum bile.bence siz bazı sitelere kızıp körü körüne iphone a bağlanmışsınız.fiyat performans çizgisinin bütün inceleme sitelerinden vasat not aldığını gözardı edip sizin sözlerinizemi inanmalıyız?

tip olarak en iyisi belkide iphone.ama özellik olarak çok eksiği var kabul edelim.yada ben böyle düşünüyorum diyim.çünkü tüm inceleme sitelerinde aynı kötü yönler söyleniyo.ben kullanmadım onların yalancısı olıyım bari :)

iphonecu2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşım.. o lanet "iphonealma.com" sitesindeki negatif maddelerin %99,9 'una rahatlıkla cevap verilebilir, karşı gelinebilir... Şu an için kusursuz ( evet kusursuz ) bir telefon. Nedenlerini sitemde, made madde, uzun bir yazı ile açıklayacağım. Zaten "iphone almamak için 22 neden" isimli yazının aksi sitemde hali hazırda kanıtlanmış şekilde duruyor. Şimdi sıra "iphonealma.com" 'daki yazıya açıklık getirmekte. Hayır, madem cahilsin, madem birşey bildiğin yok, madem gözün kara aptal aptal araştırmadan herşeye inanıyorsun bırak inandığın kendine kalsın.. Site açıp milleti caydırmak neyine!!!

UgurCanS.

Exemplary Сasual Dating Verified Ladies
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Valla bende alalı 1 ay olucak 1.550ytl civarına aldım türkiyeden vadafone bayinden ama kampanyasız aldım çook gerekli bişe olduğunu sanmıyorum ama benim gibi parayı suvuracak biyer bulamıyanlar için idal bişe + yanlarının bi hayli tahrik edici olduğu gibi - yanlarıda var.

KaRaSaHiN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende ilk başlarda iphone karşıtıydım ve bu yüzden Samsung İ900 almıştım , Fakat birgün arkadaşımdan iphonu aldım ve denedim , İşde o an dedim ki telefon dediğin ancak bu kadar olur , Direk ertesi gün i900'ümü sattım ve iPhone 16 Gb aldım .

Birçok arkadaş eksiklerini sıralamamış fakat nedense kimseler artılarını yazmamış , Öncelikle telefonda son derece başarılı bir ekran var , Netlik olsun dokunmatik yönünden olsun 10 üzerinden 10 verebiliriz.16 GB hafızası var , Video ve Müzikleri İtunes programını kullanarak atmanız gerekiyor ki bu profesyonel telefon kullanıcılar için sorun olmamakta , Youtube'ye dilediğiniz an dilediğiniz yerden Edge yada Wi-Fi sayesinde erişebiliyorsunuz , Fotoğraflarınıza çok hızlı ve eğlenceli bir şekilde bakabiliyorsunuz , 2 Mpixel kamerasına rağmen çok çok net bir fotoğraf çekimi mevcut.Aslında size tavsiyem bu cihazı sadece bir günlüğüne alıp inceleyin , Eminim birçoğunuzun fikri değişecektir.

Fiyat konusuna gelecek olursak Türkiye'de Turkcell ve Vodafone yaptıkları kampanyalarla ürünü sözleşmeli olarak uygun fiyatlara vermekte fakat aylık ödemeniz biraz yüksek oluyor.Eğer ürünü tek almak isterseniz de 8 Gb 1200 ytl , 16 GB da 1400 ytl civarlarında.