mustafaaltiok
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum iki telefon arasında kaldım iphone 7 (32gb) mı yoksa xiaomi mi 8 lite (128/6) mı alsam lütfen yardımcı olun
Iphone 7 performansta daha üstün. Bataryada ve kamerada ise mi8 lite daha üstün. Bu yılda 32gb hafıza sana yetmeyebilir.Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum iki telefon arasında kaldım iphone 7 (32gb) mı yoksa xiaomi mi 8 lite (128/6) mı alsam lütfen yardımcı olun
Iphone 7 kamerada ve performansta daha üstün. Bataryada ise mi8 lite daha üstün. Bu yılda 32gb hafıza sana yetmeyebilir.
Öncelikleriniz ve bütçeniz tam olarak nedir? Başka alternatifler sunabiliriz
Ön kamerada hepsi iphonelardan daha iyiÖn kamerada iphone 7 bi tık daha iyi arka kamerada ben pek bir üstünlük göremedim ama
Başkan ben sensörmüş gpu ymuş megapiksel miş anlamam. alırım elime bakarım çekilenlere arada gözle görülür nasıl bir fark var. Performans ve günlük kullanım da sana hissettirdiği önemli o sensörün iyi olmasını fotolardan pek anlaşılmıyor bile bence aynı gibiler fark yok. Ön kamerada da hepsi değil işte bak videoda adam selfie çekmiş iphone daha net belirgin.Ön kamerada hepsi iphonelardan daha iyiarka kamerada bildiğim kadar 7’nin sensörü daha iyi
En iyisini yapıyorsunBaşkan ben sensörmüş gpu ymuş megapiksel miş anlamam. alırım elime bakarım çekilenlere arada gözle görülür nasıl bir fark var. Performans ve günlük kullanım da sana hissettirdiği önemli o sensörün iyi olmasını fotolardan pek anlaşılmıyor bile bence aynı gibiler fark yok. Ön kamerada da hepsi değil işte bak videoda adam selfie çekmiş iphone daha net belirgin.
Ya fiyatı hesaba katmıyorum onu bi şekilde ayarcam artıkAynı paramı bunlar, max ne kadarlık alacaksın?
Bütçe sıkıntınız yoksa note 9Ya fiyatı hesaba katmıyorum onu bi şekilde ayarcam artık
2000-2500 diyimBütçe sıkıntınız yoksa note 9
Bize bir bütçe söylemelisiniz
Pocophone f1 alın hem sd845 hemde 4000mah batarya varSadece kamera açısından demiyorum kamera pek önemli değil benim için oyun oynama,sosyal medyada dolanma , şarj falan önemli benim için fiyat da pek şey değil iphone 7 yi ikinci el alcam aynı para sayılırlar yani
---- Mesajlar birleştirildi ----
2000-2500 diyim
Kamera da işinizi görürPocophone f1 alın hem sd845 hemde 4000mah batarya var
Aynen ışıkta bi tık daha iyi gibi iphone.En iyisini yapıyorsun
Detaylı fotoğraf karşılaştırmalara baktım mi8 lite daha iyi düşük ışık performansı veriyor gibi geldi bana. Ama iyi ışıkta 7 daha iyi geldi
Selfiedede zaten dediğin gibi 7 daha iyi çıktı.
Nedense ön kamerada hepsi mi 8 lite’tan daha iyi diyeceğime iphonelardan daha iyi yazmışımO zaman kafam güzeldi herhalde
Keşke düzeltme seçeneği daha uzun olsaydı ? karşılaştırma bitene kadar düzeltme seçeneği kayboldu.
İp 7 2. El olacak güven olmaz sıfır cihazlara yönelin
2. El cihazların kontrollerini yapıyordum neler çıkıyordu neler güven olmazDiyorsungerçi arkadaş genç alıp kurcalayacak alacağı kişide hor kullanmışsa sıkıntılı olabilir sonra doğru.
2.ek akmıcal olsam iphone 7 almaö en mantıklısı mı2. El cihazların kontrollerini yapıyordum neler çıkıyordu neler güven olmaz
İkinci el almak riskli olabilir. Bence hiç bulaşma derim.Sadece kamera açısından demiyorum kamera pek önemli değil benim için oyun oynama,sosyal medyada dolanma , şarj falan önemli benim için fiyat da pek şey değil iphone 7 yi ikinci el alcam aynı para sayılırlar yani. 2000-2500 diyim
2.el almıcak olsam iphone 7 em mantıklısı mıİkinci el almak riskli olabilir. Bence hiç bulaşma derim.
Yine değil. Yukarıda yazdım. Kameradan çok oyun oynayacaksan pocophone'a yönel. Oyun performansı ve batarya ömrü iphone 7'den daha iyi. Hem de fiyatı 2600 küsürlerinde.2.el almıcak olsam iphone 7 em mantıklısı mı
Şöyle anlatayım kardeşim Şimdi 2. El telefon alıyorsun ama kimin kullandığı nasıl kullandığı belli olmuyor Ben 3 yıldan fazla telefonculuk yaptım aldığımız cihazları bize temiz kullanıyor eşim kullanıyor diye getiriyorlardı ikinci elleri İçini açıp baktığımızda içine toz toprak Her şey birikmiş üzerine suya düşürüp çamur olmuş halini bile gördüm sonradan çoğunlukla sıkıntı çıkartıyor Eğer ikinci el alıyorsam tanıdıktan akrabadan alacaksın temiz kullandığını bildiğin 2500 TL bütçem var diyorsun Bu fiyata Bence sıfır pocophone F1 al en mantıklı tercih olur2.ek akmıcal olsam iphone 7 almaö en mantıklısı mı
Yanlız iphone 7 suya be toz dayanıklıŞöyle anlatayım kardeşim Şimdi 2. El telefon alıyorsun ama kimin kullandığı nasıl kullandığı belli olmuyor Ben 3 yıldan fazla telefonculuk yaptım aldığımız cihazları bize temiz kullanıyor eşim kullanıyor diye getiriyorlardı ikinci elleri İçini açıp baktığımızda içine toz toprak Her şey birikmiş üzerine suya düşürüp çamur olmuş halini bile gördüm sonradan çoğunlukla sıkıntı çıkartıyor Eğer ikinci el alıyorsam tanıdıktan akrabadan alacaksın temiz kullandığını bildiğin 2500 TL bütçem var diyorsun Bu fiyata Bence sıfır pocophone F1 al en mantıklı tercih olur
Ekran değişti ise o özelliği kaybolutBaşka modellere yönelmek istemiyorum iki telefon arasında kaldım mi8 lite yada iphone7 başka modeller önermenize gerek yok bunlardan hangisini almalıyım hangini alırsam daha memnun kalırım onu söyleyin lütfen (şuan iphone 5s kullanıyorum)
Yanlız iphone 7 suya be toz dayanıklı
Kardeşim bana sorarsan iPhone 7 daha iyi performans verir ama ben olsam mi 8 lite derdim hem tasarım olarak hemde daha yeni çıkmış olduğu icin daha güncel bir cihaz.Ve emin olabilirsiniz Snapdragon 660 seni asla yarı yolda bırakmazBaşka modellere yönelmek istemiyorum iki telefon arasında kaldım mi8 lite yada iphone7 başka modeller önermenize gerek yok bunlardan hangisini almalıyım hangini alırsam daha memnun kalırım onu söyleyin lütfen (şuan iphone 5s kullanıyorum)
Yanlız iphone 7 suya be toz dayanıklı